Telefonla Etkinleştirilen Ürün Anahtarı

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Microsoft'un ücretsiz telefon hattını arayarak Windows 7 Professional VL x64 ürünü etkinleştirdim. Bana kutucuklara yazmam için (8 tane 6 haneli) ürün anahtarı verdi. Bende kutucuklara yazarak etkinleştirmeyi yaptım. Şu an orjinal olarak kullanıyorum.
Sormak istediğim şu; ileride format atmak zorunda kalırsam bana Microsoft tarafından verilen bu (8 tane 6 haneli) ürün anahtarını tekrar kutucuklara yazarsam etkinleştirme başarılı olur mu yoksa her formatta Microsoft'umu arayacağım ?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Aynı numarayı tekrar kullanamazsın. O pencereyi her açtığında farklı bir etkinleştirme kodu çıkacaktır. Dolayısıyla evet, format attığında yeniden arayıp etkinleştirme numarasını alman gerekecek.

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Aynı numarayı tekrar kullanamazsın. O pencereyi her açtığında farklı bir etkinleştirme kodu çıkacaktır. Dolayısıyla evet, format attığında yeniden arayıp etkinleştirme numarasını alman gerekecek.
Az önce başka bir serial girmek istedim. Sistem orjinallikten deneme kopyasına geçti. Bende bunun üzerine telefonla etkinleştirdiğim ürün anahtarını yeniden kutucuklara yazdım, tekrar orjinal oldu:clap: Hatta bu sefer format attım denemek için, yine orjinal oldu:biggrin: Arkadaşım söyle şimdi niye atıyon...:lol::lol::lol:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Az önce başka bir serial girmek istedim. Sistem orjinallikten deneme kopyasına geçti. Bende bunun üzerine telefonla etkinleştirdiğim ürün anahtarını yeniden kutucuklara yazdım, tekrar orjinal oldu:clap: Hatta bu sefer format attım denemek için, yine orjinal oldu:biggrin: Arkadaşım söyle şimdi niye atıyon...:lol::lol::lol:

Sayın arkadaşım, öncelikle konuyu bilmediğin için en basit şekilde anlatmaya çalıştım. Söylediğin şey "ürün anahtarı" değil her şeyden önce. Ürün anahtarı için telefonla herhangi bir ilişkiye girmen gerekmiyor çünkü. Eğer söz konusu etkinleştirme kodu ise, o pencereyi her açısında o kod değişir ve telefona onu girersin sana her seferinde yeniden bir kod verir. Artı, etkinleştirme için normal şartlarda telefona hiç gerek yoktur, bu sadece sorun yaşandığında kullanılan bir yöntemdir.

Bütün bunları bilmediğin için yardımcı olmaya çalıştım, fakat şunu sormadan da edemeyeceğim; madem bu kadar kolay deneyebiliyordun ve bu konuda yeteneklisin, öyleyse mesela benim gibi bilgisizlere neden sorma ihtiyacı hissettin? :)

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bütün bunları bilmediğin için yardımcı olmaya çalıştım, fakat şunu sormadan da edemeyeceğim; madem bu kadar kolay deneyebiliyordun ve bu konuda yeteneklisin, öyleyse mesela benim gibi bilgisizlere neden sorma ihtiyacı hissettin? :)
Öncelikle soruyu okuyup iyi anlayamadığından, farklı bir duruma cevap vermişsin. Senin cevabının sorusu değildi benim sorupta bilmek istediğim... Diğer bir konuya gelince; sordum çünkü o an bilmiyordum. Cevap gelene kadar kendim denemek istedim ve kendim öğrenmiş oldum. ''Benim gibi bilgisizlere neden sorma ihtiyacı hissettin?'' deyip aklın sıra laf yarışı yapmak istemişsin. Öncelikle cümle mühendisliği yapmadan önce konuştuğun kelimelerin nereye gittiğine bak. Sen bilgisiz (sana göre) olabilirsin ama burda herkes senin düşündüğün gibi değildir... Aynı zamanda konuyu dağıtmakla sorumlusun :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ALMİ şu Microsoft güncellemelerinden sonra atlatabilirsek o zaman teşekkür edecem...:dirol:

:D:D:D Güncellemeler seni etkilemeyecek:D Güncellemeler en fazla loader tarzı etkinleştirmeleri etkileyebilir....

Rahat ol.Telefon ile etkinleştirmeyi etkileyemez....

Not=Bir yedeğini al PC nin her zaman format atmak yerine ordan yüklersin :)

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
:D:D:D Güncellemeler seni etkilemeyecek:D Güncellemeler en fazla loader tarzı etkinleştirmeleri etkileyebilir....

Rahat ol.Telefon ile etkinleştirmeyi etkileyemez....

Not=Bir yedeğini al PC nin her zaman format atmak yerine ordan yüklersin :)
Yedek almayı sevmiyorum... Hem denedim defalarca, seriali kabul ediyor her seferinde... 2 yıl sonra format atsamda aynı şekilde orjinal kullanabileceğim... İnsan kaliteli birşey istiyorsa parasını ödemeli değil mi ALMİ... Microsoft'a o kadar para ödedim. Her halde telefon yardımı mükkemmel olacak :lol:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yedek almayı sevmiyorum... Hem denedim defalarca, seriali kabul ediyor her seferinde... 2 yıl sonra format atsamda aynı şekilde orjinal kullanabileceğim... İnsan kaliteli birşey istiyorsa parasını ödemeli değil mi ALMİ... Microsoft'a o kadar para ödedim. Her halde telefon yardımı mükkemmel olacak :lol:

Hem para ödedin hemde telefon ile etkinleştirdin :)

Özel mesajlarını yayınlayım mı? :)