Telefonda en iyi internet hangisi?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SincapHenry kardeşim sölediklerinde haklısın elbet işte bende bu konudan müzdaribim hattım vodafon bende neredeyse 2 senedir bu hattı kullanıyorum aslında değiştirmek istemiyorum ama maddi konuda biraz pahalı gibi avea internetteki bu konuda fiyat olarak iyi cazip gelen yeride bu zaten ama aveayı genel anlamda bilmiyorum kullananlar memnun değil aveanın 3 gsinden çekmiyor kesiliyor felam. vodafondan memnun olan çok olmadı aklıma başka bir çare geliyor.onu deniyicem arada kaldım

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
elbette belki ona diycek bişey bulamıyorum turkcell iyi bu konuda ama bi okadarda maliyeti yüksek sıkıntı orda zaten ben ondan dolayı avea veya vodafone dedim sence?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
turkcell turbo internet'te avantajli oluyon hatlar yogun olsada sana hiz dusumu olmuyor sadece internet 1gb sinrsiz 30lira fatura icinde ayni olmali ben aldim paket yenilenince 43,2mbps olacak hizim bence hesapli turkcell varken baskasina bakma.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm siz sanırım vodafone kullanıyorsunuz ölemi

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
yahu 43 megabit olsa ne olur o hızla 1gb su gibi akar yazık 30tl ye

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hıı eevet bu konuda haklısın peki en sağlamı sence

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
4gb ta 40lira sanki dolunca kesilcek? 96kb/sn olcak bence verilir ben aliyorum maksimum hizda kullanmak icin deger.

hanne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone interneti fena değil, kullanılabilir.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
4Gb internet paketi yap. Herhangi bir operatorden. Artık hemen hemen hepsi aynı kalite.
İnternetten video,haber,sosyal ağ için 2-3 mbps hız yeterde artar bile. 43mbps olsa ne olur? olmasa ne olur?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
4Gb internet paketi yap. Herhangi bir operatorden. Artık hemen hemen hepsi aynı kalite.
İnternetten video,haber,sosyal ağ için 2-3 mbps hız yeterde artar bile. 43mbps olsa ne olur? olmasa ne olur?

ne olur? verdigin paranin karsiligini verir kiskananlar artar turkcell turbo paketine oncelik vericekmis yani ne kadar yogunluk olsada sana hep yuksek hiz vericek.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
turkcell daha hızlı özellikle bu varken.
SINIRSIZ TURBO 1GB​ ​43.2 Mbps’a kadar ​Aylık ​30 TL ​TURBO1GB --> 2222​

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=63169]djvahset[/MENTION] ben 2 sene Avea kullandım. Çalıştığım bölgede Avea sıfırdı. Twitter dahi giremiyordum. Program indirmeye kalksam 10-15 kb/sn gibi komik bir rakamla indiriyordu. Gerçi full çeken yerde bile en fazla 50 kb/sn ile indirmişimdir. Son 2 haftadır Turkcell'e geçtim. Gerçekten aldığı paranın hakkını veriyor. Zaten kota aşımı olmuyor, çünkü Wi-fi olan yerlerde 3g'yi kullanmıyorum. Kesinlikle Turkcell öneririm.

Ancak Avea ve Vodafone arasında tercih yapmak istersen Vodafone derim. Avea fakir operatör. Tarifeleri daha uygun olabilir ama uygun olması kalitesizliğinden.

Ayrıca Turkcell'de 500 dk her yöne 1000 sms her yöne 1gb internet 50 TL ödüyorum. Avea'da olsa bile en az 40 TL ödersin.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla vodafone ' a yok en hızlı 3G bağıntısına sahip yok çok hızlı yok şu yok bu kesinlikle tavsiye etmem. Vodafone önermiyorum bir kullanıcı olarak

bymac1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 aydir avea kullaniorum istanbul esenlerde ve 3g hizim gittikce artiyor .. suanda evimde 9.8 mb hiz gordum ve cok stabil bu hiz gordugum en dusuk deger 4 mb sinirsiz paket kullaniyorum gayet memnunum . Vodafone 3g modem kullaniyordum ayriyeten avea daki hizi gorunce onuda iptal ettrip avea jet aldm ve iyiki de almisim .eger istanbulda isen ve cok kirsal kesimlere gitmem diyorsan kesinlikle avea .ama param cok 2kat fazla oderim dersen kesinlikle turkcell..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
06/02/2012'den beri avea superjet modem var ilk aylar hizi 6~8mbps idi zaman zaman 20mbps'ye kadar cikti ama ilk yili biterken hizi 130kb/sn'ye ustu olmadi hic bu izmir/bornova merkez'de oluyor turkcell 3G+ HSDPA olarak isikkent'te cekiyor hizi cok iyi bu samsung ch@t527 ile .

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Avea 1gb olan iyidir, yine bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak tabi 5mbit civarı hız oluyor.

500 mb yetmez biraz video izleyeyim, forum sayfasını tazeleyeyim derken biter o eğer yoğun kullanırsan. Her şey kullanıma bağlı.
arkadasın dedıgı gıbı benım bulundugum yer 564 kb ti gördüm hatta su an telefonu modem olarak kullanıp dizüstümden yazıyorum 10 tl ye sınırsız..su an 128 kb ama işimi fazlasıyla görüyor..

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar ben vodafone ağırlık vermiş durumdayım onla ilgili yorum ve öneri daha çok memnun olan

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vodafone desek yalancı olmayız galiba

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben vodafone kullanıyorum hattımda 20 mb internet var dün bir bağlanayım dedim edge ile bağlandı nasıl olur çok kızdım

Phoenix16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyem Turkcelldir. Çekim gücünden dolayı. Ama sadece internet önemli ve fiyatta iyi olsun istiyorsan vodafone derim. Aveanında paketleri çok iyi. 500 MB yeteceğini hiç sanmıyorum. 500 MB ı sadece facebook ve twittera gir çık ile bitirdim neredeyse..

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet arkadaşlar biraz maddiyatlı olucak ama kararımı verdim dün evde bi deneme yaptım kardeşimin hattı turkcell bende vodafone var ikimizde açtık internetleri bende edge nin üzerine çıkamadı vodafone ama turkcell 3g den inmedi ben sayfayı 40 saniyede açarken kardeşim 22 saniyede açtı. sanırım kalite farkı burda turkcell nette ve iletişimde daha iyi geldi bana sanırım turkcell alıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkcell'de 19liraya 1gb limitinde duran internet var neden maliyetli geldi ki?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yoo elbette haklısın bu konuda [MENTION=250289]Dj-KaRuS[/MENTION]

ama şimdiki teknolojide sadece tarife yetmiyor insanlar akıllı telefon ile internetede ağırlık veriyor..

DJ.ON9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben bir yerden hatırlıyorum bunu

kalite + hizmet + maddiyat = turkcell
kalite + az hizmet + az maddiyat = vodafone
az kalite + az hizmet + çok az maddiyat = avea

bekli yanlışta olabilir ama hatırladığım ve sanalda dolaşan söylentilerden anladığım bu.

turkcell sınırsız 1 gb kullanıyorum 14.90 tl. müthiş bir hız var ve kota dolduktan sonra da 96 kb ye düşüyor hız ve günlük kullanımda başından aşar. haber face vs