Telefonda en iyi internet hangisi?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Merhaba ben samsung galaxy s2 kullanıcısıyım, hattım vodafone ve internet kullanmak istiyorum,fakat bir türlü karar veremedim turkcell maliyet olarak ilgim dışında kararsız kaldığım AVEA MI? VODAFONE MU? ben interneti genelde kullanırım. bu telefona ve çekim gücüne göre birde internet hızına göre en iyi hangisi sizlerden yardım bekliyorum. kendim bilgi işlemciyim...

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben avea sınırsızı kullanıyorum telefonum s3 ve şuan kullandığım nexus 4 gerçekten vasat belkide sınırsız diyedir yinede yanıltmayım

Ben avea sınırsızı kullanıyorum telefonum s3 ve şuan kullandığım nexus 4 gerçekten vasat belkide sınırsız diyedir yinede yanıltmayım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar Merhaba ben samsung galaxy s2 kullanıcısıyım, hattım vodafone ve internet kullanmak istiyorum,fakat bir türlü karar veremedim turkcell maliyet olarak ilgim dışında kararsız kaldığım AVEA MI? VODAFONE MU? ben interneti genelde kullanırım. bu telefona ve çekim gücüne göre birde internet hızına göre en iyi hangisi sizlerden yardım bekliyorum. kendim bilgi işlemciyim...

bulunduğun yerde hangisi iyi çekiyor? en uygun tarifeler genelde Avea da dır. Ve çoğu yerde pek fazla çekim gücü olmadığı için paketler diğerlerine göre ucuzdur :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben şuan istanbulda esenyurttayım ama bazen il dışınada çıktığım oluyor kullandığım operatör şuan için bir sıkıntı çıkarmadı çekimi güzel ama internetini kullanmadığım için bilemiyorum, şöle bi küçük hesabla vodafonda = 500 dk 500 sms 500 mb = 35 tl aveda = 500 dk sınırsız internet = 30 tl bunlar adil kullanımda 1 gbdan sonra düşüyor tabi vodafoneda aynı. işte burda takılıyorum internette problem çıkarmayacak olan hangisi?

saltoo sende şuan s3 mü var yani avea hattın s3e takılı ve internette problemi yaşıyorsun tam anlamadım. eğer öle ise s3 te problem ise s2 de hiç olmaz galiba

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vodafone iyi değiştirmene gerek yok.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vodafone 500 tarifesindeyim interneti sıklıkla kullanırım sıkıntısını görmedim.hatta memnunum. :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vodafone 500 tarifesindeyim interneti sıklıkla kullanırım sıkıntısını görmedim.hatta memnunum. :)

vodafone 500 lük tarifedeki 500 mb internet yetiyormu? ben ilkkez kullanıcam ondan dolayı soruyorum bana yetmez gibi geliyor. zaten avea yı sınırsız olduğu için bundan dolayı düşünüyorum yoksa vodafone internet iyi söylemleri çok

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vodafone 500 lük tarifedeki 500 mb internet yetiyormu? ben ilkkez kullanıcam ondan dolayı soruyorum bana yetmez gibi geliyor. zaten avea yı sınırsız olduğu için bundan dolayı düşünüyorum yoksa vodafone internet iyi söylemleri çok
Başlarda yükleniyosun ama sonra 500 mb yetiyor. Uygulamaları wifi üzerinden yüklersin zaten. Bence 500 yeterli. ama yok sürekli video izlerim dersen o ayrı

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok benim öle video ile işim olmaz benim en büyük niyetim canım sıkıldımı haberlere bakarım teknoloji haberlerine gündem haberlerine örneğin ( shiftdelete.net) gibi sitelere girerek işte whats upp arada sırada belki oda video oda anca fragman olur. yani işte sölediğim de bu avea sınırsız çok cazip geliyor ama söylemler çekmiyor internet kullanamıyorum sınırsız bi işe yaramıyor,vodafone da iyi diyorlar ama 500 mb yetermi şüpheliyim forumdaki diğer arkdaşlar vodafone iyi değiştirme diyorlar.bunun en sağlam oluru kullanan arkadaşların veya tecrübeli arkadaşların anlatması bence ama ben genelde yukarda saydıklarımla ilgileniyorum.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Avea 1gb olan iyidir, yine bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak tabi 5mbit civarı hız oluyor.

500 mb yetmez biraz video izleyeyim, forum sayfasını tazeleyeyim derken biter o eğer yoğun kullanırsan. Her şey kullanıma bağlı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
turkcell turbo internet çıkarttı sınırsız 1gb 43,2mbps hız garanti hemde yoğunluk olsada öncelik veriyor 30lira gibi bişey.
www.turkcell.com.tr burdan bakın.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
turkcell turbo internet çıkarttı sınırsız 1gb 43,2mbps hız garanti hemde yoğunluk olsada öncelik veriyor 30lira gibi bişey.
www.turkcell.com.tr burdan bakın.

CONFİCKER arkadaşımın tavsiyesini inceledim aslında fena değil internet olarak 30 tl verilebilir ama birde bunun içinde birde fatura olayı işin içine girsin ozaman nekadar ödenir toplamada acaba ben kontorlü değil faturalıyı tercih ediyorum baktım bulamadım sitede ama internet olayı güzel.buna bakabilirsen sevinirim.

ACER arkadaşımın sölediği avea 1 gb 5 mgbit hız oluyor demiş aslında o bana yeterli bulunduğum yerde istanbulda çünkü eminim ben internet alırsam internetten hiç çıkmam çünkü sürekli gündemi takip eden birisiyim birde eşim filim meraklısı ondan dolayı fragman seyredecektir eminim ozaman bu durumda vodafone geriye düşüyor.

şu turkcell bi araştırmak lazım ama fatura ile beraber nekadar olur aylık bulamadım..

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
az önce inceledim turkcelli ama o yine pahalı

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Valla Çok merak ettiğim şeyler dışında pek video seyretmiyorum ama gün içinde herşeyi (haberler,mail,sosyal ağlar,) yapıyorum ay sonu tam denk geliyor.

Tabi bu durum biraz göreceli,sizin ne sıklıkla ve hangi tür sitelere girdiğinizde önemli, mobil siteleri tercih etmeniz kota açısından çok faydalı olacaktır. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bulunduğun yere bağlı, hakkaride aveanın interneti süper mesela.

ihsancnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Avea 1 GB ineternet paketi kullanıyorum ve kısa süre içerisinde kurtulmayı düşünüyorum. Bence Avea'ya kesinlikle yaklaşma. Bu sabah babam beni aradığında ulaşamamış dediği anlarda telefon full çekiyordu birde avea bi ara iyiydi ama şimdilerde daha da kötüleşti çekim gücü filan. Uzak dur derim ben. İstanbul'un orta yerinde Bağcılar'da çekmiyor arkadaş.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben Avea 1 GB ineternet paketi kullanıyorum ve kısa süre içerisinde kurtulmayı düşünüyorum. Bence Avea'ya kesinlikle yaklaşma. Bu sabah babam beni aradığında ulaşamamış dediği anlarda telefon full çekiyordu birde avea bi ara iyiydi ama şimdilerde daha da kötüleşti çekim gücü filan. Uzak dur derim ben. İstanbul'un orta yerinde Bağcılar'da çekmiyor arkadaş.

İHSANCNR kardeşim saol bu şekilde kullanıcı olan birilerinden yada tecrübeli olan birilerinden tavsiye almak daha yararlı oluyor. senin sölediğin gibi duyduklarım çok ozaman 1 gb 30 tl vermek iyi değil. Vodafone daha mantıklı ozaman hatta şöle bir hesab yaparsak avea bu durumda 30 tl aveaya vermektense 1 gb vodafone hesabını bilen 55 tl daha mantıklı değilmi?

işte internetteki çekim gücü ve hızı yine ön planda bu durumda vodafone daha mantıklı gelmekte bana

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yok benim öle video ile işim olmaz benim en büyük niyetim canım sıkıldımı haberlere bakarım teknoloji haberlerine gündem haberlerine örneğin ( shiftdelete.net) gibi sitelere girerek işte whats upp arada sırada belki oda video oda anca fragman olur. yani işte sölediğim de bu avea sınırsız çok cazip geliyor ama söylemler çekmiyor internet kullanamıyorum sınırsız bi işe yaramıyor,vodafone da iyi diyorlar ama 500 mb yetermi şüpheliyim forumdaki diğer arkdaşlar vodafone iyi değiştirme diyorlar.bunun en sağlam oluru kullanan arkadaşların veya tecrübeli arkadaşların anlatması bence ama ben genelde yukarda saydıklarımla ilgileniyorum.
avea istanbul dışında dogru düzgün çekmıyor kim çekıyor derse iddia ederim sabaha kadar , diğer operatörlere göre çok vasat avea İnternet 2g De bile 4 diş çekerken 3g yi açtıgımda 1 diş bulursam dua edıyorum allaha İstanbuldaysan Pekde sorun değil, vodofone tercih ederim

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
anladım kardeşim teşekküerler ilgin için ama dediğim gibi vodafone daha ağır geliyor şuan için kullanımı daha kolay ve hızlı olan galiba aveadan memnun olan yok

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vodafone ve avea arasındaki fark hizmet kalite ve maddiyat oluyor galiba ama ben hala karar veremedim. ağırlık vodafone da herkez beğeniyor

ihsancnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İHSANCNR kardeşim saol bu şekilde kullanıcı olan birilerinden yada tecrübeli olan birilerinden tavsiye almak daha yararlı oluyor. senin sölediğin gibi duyduklarım çok ozaman 1 gb 30 tl vermek iyi değil. Vodafone daha mantıklı ozaman hatta şöle bir hesab yaparsak avea bu durumda 30 tl aveaya vermektense 1 gb vodafone hesabını bilen 55 tl daha mantıklı değilmi?

işte internetteki çekim gücü ve hızı yine ön planda bu durumda vodafone daha mantıklı gelmekte bana

Söylediğinde çok haklısın. Bende sırf bu sebepten dolayı Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Evet avea daha hesaplı ama 30 tl verip kafayı yiyip, rezil olacağıma 50-55 tl veririm rahat rahat kullanırım.
Bence sözün özü
Paranla rezil olmak = Avea

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben bir yerden hatırlıyorum bunu

kalite + hizmet + maddiyat = turkcell
kalite + az hizmet + az maddiyat = vodafone
az kalite + az hizmet + çok az maddiyat = avea

bekli yanlışta olabilir ama hatırladığım ve sanalda dolaşan söylentilerden anladığım bu.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yardimlarini bekliyorum arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea da biri seni aradığında full çekse bile meşgul cevabı veriyo. internet olarak trabzon değirmenderede saniyede 2mb la dosya çekiyorum ilk gördüğümde inanması zor gelmişti ama gerçekten bölgeyle alakalı.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Vodafone cepnet kullanıyorum, son bir aya kadar memnundum , ancak son bir aydır 96k yı bile zor görüyoruz.
Turkcell in 1 gb sınırsızını kaçırdık, pişmanım.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm avea 2mb indiriyorum demiş denilenler galiba doğru bölge bölge değişiyor ama tel full çekerken meşgul çalması ilgimi çekti,

metinali peki aveaya göre sence vodafone nasıl?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avea ozaman hat çekme konusunda problem internet konusunda iyi doğrumu anlamışım

Reaksiyon puanı
10,315
kalite istersen tabii ki Turkcell, ucuz olsun dersen vodafon, avea mı?
hiçbirinde yok ne yazık ki...

SincapHenry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gördüğüm kadarıyla çok kişi ön yargılı konuşuyor. Örnek olarak benim bulunduğum evde Avea - Turkcell - Vodafon kullanan arkadaşlarım var. Evde 3G ile nete bağlanıyorum. 3G almadan önce bir sağ sola sordum. Yani 3G yi kullanacağım mevkinin çevrelerinde varsa kullanan ona göre alıcaktım. Bende Avea var 4 Mb den aşşağı düştüğünü görmedim. Telsim gene 3G si yerlerde. Türkcell 3 Mb geçmedi hiç. Ve burası Mecidiköy merkez.. Özet olarak dersek çevrende kullanan var mı bir sor. Geri bildirimlere bak ve ona göre al. Nette atıp tutmak kolay. Genele bakma bulunduğun yere göre 3G al. Bir de şu var. 2-3 ayda bir numara taşıyan arkadaşlar sürekli bir şeylerden şikayetçi. Eğer bulmak isterse insan Türkcell'de de bir ton sorun bulur. Çağrı merkezi bile taşeron artık siz düşünün. Ben 9. seneme giricem Avea ile. Hala aynı numara. Yok meşgülmüş, yok bilmem neymiş yaşamadım şükür sorun. Haaa Annanemin köyünde çekmiyor o başka. Vodafon da çekmiyor Türkcell de tek bakla anca çekiyor. Asıl sorun bizde. Geçen bir hat çıkarıp arkadaşın hattını taktım tel. ayarları değişti. Ve kendi hattımı taktığımda sms atamaz halde buldum kendimi. Sorun şimdi sende mi Avea damı. Yaptım ayarları tekrar attım sms'i. Bir şeyleri zırt pırt değiştirirsek memnun kalmanız mümkün değil.