Laufeyson
Rektör
M51 ağır ve kaba bir cihaz.Realme ve Oppo dışında tek M51 Kalıyor babam realme filan almak istemiyor.
Oppo Reno 4 hafif,ince, şık.
Bence bir mağazada gösterin beğenecektir.
M51 ağır ve kaba bir cihaz.Realme ve Oppo dışında tek M51 Kalıyor babam realme filan almak istemiyor.
Merhaba,
Beni bilenler bilir ben bilgisayar konusunda az çok bilgisi olan biriyim mükemmel bir bilgim olmasada. 4500 TL 5000 TL gibi bütçe elimde var. Hangi telefon daha iyidir Xiaomi, Realme, Oppo gibi markaları önermezseniz mutlu olurum babam kullanacak kendi bildiği markalardan almak istiyor Samsung iPhone gibi. Samsung önerirseniz mutlu olurum. İşlemcisi ve Kamerası benim için önemli.
S20 Fe de ekran dokunmatik sorunu var.Dokunmatik sorunu olmasa önerini anlarımda bu konuda forumlarda ciddi şikayetler varken S20 Fe önerilmesini doğru bulmuyorum.https://www.hepsiburada.com/samsung...oad.6804.hb-hhp-smp-note-pla-local-mdf-canvasMesaj otomatik birleştirildi:
@madSlowly
Evet bu konuda haklısınız o yüzden note 10S20 Fe de ekran dokunmatik sorunu var.Dokunmatik sorunu olmasa önerini anlarımda bu konuda forumlarda ciddi şikayetler varken S20 Fe önerilmesini doğru bulmuyorum.