cihanyusuf_31
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
yav bir git 32 mbs ön kamerası var 6 gb ram bataryası 1000 miliamper fazla m31
Realme 7 öneririm.
yav bir git 32 mbs ön kamerası var 6 gb ram bataryası 1000 miliamper fazla m31
Realme 7 öneririm.
Dikkatini çekerim bir de buradaki S modeli. Normal M31 de değil.
Realme 7 öneririm.
M31S M31'den daha güçlü diye biliyorum.Dikkatini çekerim bir de buradaki S modeli. Normal M31 de değil.
Sizi kandırmışlar anlaşılan kağıt üzerindeki değerlerle. O zaman iphone dan iyi iphone 11 pro max de 12 mpbs kamera ve 4GB RAM var o zaman 11 pro max den daha iyi m31yav bir git 32 mbs ön kamerası var 6 gb ram
64 MP çözünürlüğünde kamerası olması çok önemli değil örneğin samsung note 10 lite 'ın 3 kamerası var ve hepsi sadece 12 MP çözünürlüğündesamsung m31 al 64 mbs kamrası var bataryası 6000mp sana 2 gün gider telefon süper fiyatı 2900 tl 128 gb hafıza https://www.hepsiburada.com/samsung...-garantili-p-HBV00000RTWPO?magaza=Hepsiburada bundan iyismi var 6gb ram bence bunu çözüm yapman lazım ön kamerası 32 mbs 100 tl için
Tamam işte. O bile yeniliyorsa ohoooM31S M31'den daha güçlü diye biliyorum.
Kazık mı yesin?beyler yeter al m31 bitir konuyu piyasanın en iyi telefonu bu fiyata
kardeşim hepsiburdannın müşteri hizmetleri diyelim bi sıkıntı çıktı 4g ram geldi ara söyle iade et çokmu zorSizi kandırmışlar anlaşılan kağıt üzerindeki değerlerle. O zaman iphone dan iyi iphone 11 pro max de 12 mpbs kamera ve 4GB RAM var o zaman 11 pro max den daha iyi m31
Güncelleme alınca ne oluyor? Ben pek bir hayrını görmedim açıkçası. A7-A8-G2-P8 lite denedim.Alakası yok 3 yıl güncelleme garantili cihazlar var
Hadi realme 7 önermiyorsunuz m31 mi oppo a73 varken m31 önerilir mibeyler yeter al m31 bitir konuyu piyasanın en iyi telefonu bu fiyata
Okuduğumuzu da anlamıyoruz yani.kardeşim hepsiburdannın müşteri hizmetleri diyelim bi sıkıntı çıktı 4g ram geldi ara söyle iade et çokmu zor
M31= Çöpgir epeye karşılaştır hem hafıza olarak hem batarya olarak hem kamera olarak bin kat daha iyi bir gidin işinize
Kullanım diye bir şey vargir epeye karşılaştır hem hafıza olarak hem batarya olarak hem kamera olarak bin kat daha iyi bir gidin işinize
+Okuduğumuzu da anlamıyoruz yani.
Tamam daha açık şekilde yazayım.
M31 de 6 GB RAM var ya iphone 11 pro max te 4 gb var yani normalde böyle. O zmaan m31 daha iyi 11 pro max ten
Mesaj otomatik birleştirildi:
M31= Çöp
Hayır kullanım diye bir şey yok. Epeyden bakacaksın depolaması rami kamerası fazla olan iyidir. M31> 11 Pro max 64 gb. Hafızası da azKullanım diye bir şey var
Mesaj otomatik birleştirildi:
+
Ooooo. M31 11 pro maxten çok iyi vay be. Ne kadar bilgilisiniz efendim. Herkes M31 alıyor. Ben de telefonumu satayıp M31 alacağım hemenepeyden bakarsak iphone11 pro max tam 30 puan daha iyi m31 den susun bana iphone 11 i karıştırıyorlar
artısını söyle realme 7 ninRealme 7
Nasıl ya m31 değil mi allah allah realme 7 alınır mıRealme 7
artısını söyle realme 7 ninOoooo. M31 11 pro maxten çok iyi vay be. Ne kadar bilgilisiniz efendim. Herkes M31 alıyor. Ben de telefonumu satayıp M31 alacağım hemen
Sen söyle M31’inartısını söyle realme 7 nin
M31 varken başka telefon alınmaz. Tüm telefonlar çöp M31 in epey puanı çok iyi. Realme 7 den de iyi.artısını söyle realme 7 nin
6 gb ram 6000 milamper batarya 32 mbs ön kameraSen söyle M31’in
1000 mili amper fazla batarya kamera olarak fazla mbs anladınmıSen söyle M31’in
Siz biliyorsunuz siz söyleyinartısnı söylerseniz aradan çekilecem
MP önemli değil pil tüketimi işletim sistemine de bağlıdır.1000 mili amper fazla batarya kamera olarak fazla mbs anladınmı
Bundan sonra telefon alırken sadece batarya ya göre telefon onerecem1000 mili amper fazla batarya kamera olarak fazla mbs anladınmı