Telefon tavsiyesi

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
merhaba arkadaşlar acil yardım. yarın aksam alıcam telefonu bütcem ise max 2000 tl ekstra hiç veremem.
kriterlerim ise:
-büyük ekran
-iyi özellikler
-iyi batarya performansı
#t ütfen silmeyin yarına kadar yorumlara ihtiyacım var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu kriterlerinize gore uyan cihaz samsung galaxy note 4. Buyuk ekranli olan bu cihaz 3200 mah piliyle uzun kullanim suresi sunmakta. uzerindeki exynos islemcinin isi problemide bulunmamakta.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 4 benim de aklimda. Ama guncelleme destegi ve touchwiz ara yuzu yuzunden endiselerim var. Guncelleme daha ne kadar alir? Malum not 3e hala 5.0 turkiye gelmedi( ya da yeni gelmisse haberim yok)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba arkadaşlar acil yardım. yarın aksam alıcam telefonu bütcem ise max 2000 tl ekstra hiç veremem.
kriterlerim ise:
-büyük ekran
-iyi özellikler
-iyi batarya performansı
#t ütfen silmeyin yarına kadar yorumlara ihtiyacım var.
büyük ekran istiosan note 4 e bakıcaksın yada en büyük 2000 tl bandında olan telefon bu ayrıca bataryasıda iyi genel olarak herşeyi iyi...

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Peki dedigim gibi arayuz ve guncelleme sorun cikarir mi bana ? Guncelleme konusunda da biraz takintim var. Bi sure s2 kullandim sonra rootla falan ama simdi bunlarla ugrasmak istemiyorum [MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION]

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Lg g4 var ama onun da baya problemi var. Şu an dediklerinize göre olan note 4. Ama güncelleme sıkıntı çıkartır mı bilinmez.

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
büyük ekran dediğin için note 4 mantıklı ama güncelleme ve arayüzde samsung sıkıntılı bu yüzde xperia z3 öneriyorum 5.2 inç ekranı gayet yeterli ve android 5.1.1 güncellemeside aldı sony güncelleme konusunda çok iyi z bile lolipop güncellemesi aldı ayrıca sadece android den androide vermiyoda arayüzde iyileştirmeler de yapıyor bence pişman olmazsın

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Lg g4 var ama onun da baya problemi var. Şu an dediklerinize göre olan note 4. Ama güncelleme sıkıntı çıkartır mı bilinmez.

G4 benim de aklimdaki cihazlar arasina girdi ama lg nasildir? Hic kullanmadim o yuzden cekimserim bu cihaza karsi.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
G4 benim de aklimdaki cihazlar arasina girdi ama lg nasildir? Hic kullanmadim o yuzden cekimserim bu cihaza karsi.
Hocam eğer şanslıysan sorunsuz cihaza denk gelirsen ki çoğu kişide bana göre sorun yok, mükemmel bir cihaz hız olsun kamera olsun. Ekran süresi olarak 4.5 saat alıyorum genellikle.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Sony de listemde ama 6 ayda bir tek seri z uzerinde amiral gemi cikarmasi ve 6 ayda bir cikarmasi eski telefonlarini cok olduruyor (fiyat acisindan). Ama aldiktan sonra da keske onu alsaydim demek istemiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de buyuk ekrandan kastim 5 inc ve uzeri yanlis anlasilma oldu galiba. Yorum yapan herkese tekrardan tesekkurler. Insallah aksam alicam telefonu. Yorumlari bekliyorum.

Hocam eğer şanslıysan sorunsuz cihaza denk gelirsen ki çoğu kişide bana göre sorun yok, mükemmel bir cihaz hız olsun kamera olsun. Ekran süresi olarak 4.5 saat alıyorum genellikle.

Sorunsuz cihaz derken? Aciklayabilirsen cok sevinirim. Kararsizlikta doruga ulastim artik :)

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sorunsuz cihaz derken? Aciklayabilirsen cok sevinirim. Kararsizlikta doruga ulastim artik :)
Hocam şöyle bazı cihazlarda sorun çıkıyor ve değişime alıyorlar. Note 4 şu saatten sonra bence alma hocam çünkü note 5 çıkacak ve fiyatı iyice dibi görecek o yüzden note 4 alacaksan bekle bence.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam şöyle bazı cihazlarda sorun çıkıyor ve değişime alıyorlar. Note 4 şu saatten sonra bence alma hocam çünkü note 5 çıkacak ve fiyatı iyice dibi görecek o yüzden note 4 alacaksan bekle bence.

Sorun ne peki batarya diyosunuz ama az mi gidiyo sarji onu mu kastediyosunuz?

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sorun ne peki batarya diyosunuz ama az mi gidiyo sarji onu mu kastediyosunuz?
Eğer edgede kullanırsan yada wifi da seni 24 saat idare eder ama 3g de sabahtan akşama kadar idare eder.
Sorun olarak Vikings hocamda aniden kasmalar başlamıştı servise götürmüş ve değişim vermişlerdi ama cihaz değiştiğinde tekrar devam ediyor demişti, tekrar götürecekti son durum ne bilmiyorum. Böyle üretimden hatalı cihazlar çıkabiliyor sorun dediğim bu hocam. Lg g4 kullanıcılar kulübüne bakarsan daha iyi fikir edinebilirsin.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer edgede kullanırsan yada wifi da seni 24 saat idare eder ama 3g de sabahtan akşama kadar idare eder.
Sorun olarak Vikings hocamda aniden kasmalar başlamıştı servise götürmüş ve değişim vermişlerdi ama cihaz değiştiğinde tekrar devam ediyor demişti, tekrar götürecekti son durum ne bilmiyorum. Böyle üretimden hatalı cihazlar çıkabiliyor sorun dediğim bu hocam. Lg g4 kullanıcılar kulübüne bakarsan daha iyi fikir edinebilirsin.

tesekkurler bilgi için :)

internetkurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Turkcell T60'ı al. Ucuz fiyat, iyi performans, büyük ekran. Samsung almayı önermem. Samsung galaxy s5'im vardı suya düştü bozuldu. Garanti ise kullanıcı hatası diyor. Turkcell T60'ın pil gücü hakkında bir bilgim yok.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence Turkcell T60'ı al. Ucuz fiyat, iyi performans, büyük ekran. Samsung almayı önermem. Samsung galaxy s5'im vardı suya düştü bozuldu. Garanti ise kullanıcı hatası diyor. Turkcell T60'ın pil gücü hakkında bir bilgim yok.

yorum için tesekkurler ama t60 cok basıt olmus bana kalırsa t50 bile daha iyiydi ondan sevmedim t60ı. benim s2 vardı suya dustu cıkardım takır takır calıstı :) iste artık karsılamıyor ozellikleri mecbur degiscek yoksa 10 numara telefon vallaha.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Peki dedigim gibi arayuz ve guncelleme sorun cikarir mi bana ? Guncelleme konusunda da biraz takintim var. Bi sure s2 kullandim sonra rootla falan ama simdi bunlarla ugrasmak istemiyorum @kadirirdem
valla arkdaşımda note 4 var sürekli bende ondan alıp kullanıyorum yanındayken yani webde filan arayüzde hiç sıkıntısı yok ama ilerdeki güncellemelere bişey diyemem....5.1.1 de gelcek kesin ama sonrasını bilemem gelirsede geç gelir...

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer 2000 Tl'yi aşmayacaksınız ve gider bir kulaklık felan alırım diyorsanız kesinlikle önerim Samsung Galaxy A7 ama ben illa hepsini harcayayım cihaz beni 3 yıl götürsün diyorsanız önerim Note 4 . Ama hepsini harcamayacaksanız A7 ve Note 3 tavsiyemdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungun note 4 disinda daha alt bir modeli tercih ederseniz sarj sorunu yasarsiniz. Guncelleme destegi diyorsaniz o zaman android bakmicaksiniz 😊😊 nexus modeli bir cihaz alirsaniz guncelleme konusunda memnun olursunuz. O zaman 2000 tlye iphone 5s alcaksiniz. Buyuk ekran kriteriniz yoksa xperia z3 z2 modellerinden birini Tavsiye ederim. veya touchwiz nedeniyle samsung istemiyorsaniz Ekrani ile sizi memnun edicek lg g flex i ttavsiye ederim. Ekrani samsungdan daha memnun eder.fiyatida 1500 civari seyir ediyor. Ekran guzelligi isteyenlere tavsiye ettigim cihaz bu. Ve 1500e ekran olarak en basarili cihaz bu.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hepinize tesekkur ederim ama iphone 5s alicam galiba carrefoursa da 1999 tl apple garantisi veriyosa onu alcam. Ama yok ise ya z3 ya da g4 bakicam. Tekrardan cook tesekkur ederim. Aldigim cihazi da buraya yazar kisisel ilk goruslerimi yazarim. Iyi forumlar :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ahaha :D eski yorumları okudugumdda g4 almalıyım dıyordum simdi sizi bile bıktırmış lg. peki bana ne oneri verebilirsiniz siz ? bu fiyata en iyi.

http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/424221-telefon-tavsiyesi.html

G4'ün bataryası pek iyi değil 3g ile.
Büyük ekranı var
Performanslı çalışıyor cihaz fakat fabrikadan çıkan üretim hatalı telefonları çok.

Ben note 4 tercih ederdim sebebi ise lg g4'ün sorunlarınla uğraşmamak adına.

İsterse kassın isterse donsun, samsung'un rom çeşitliliği çok fazla, atarım güzel bir rom bakarım keyfime.

Öyle kalem vs kullanan biri değilim o yüzden touchwiz lazım değil bana.

Fakat siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bugun gittim teknosadan 1999 tlye siyah note4 aldim. Ellerinde olmadigi icin depodan getirticeklermis. P.tesi elime ulasir dendi bakalim iste. Telefonu elime alinca ilk gozlemlerimi sizle paylasacagim. Bide tel orda acip kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim olu piksel falan nasil anlasilir ? S2de touchwiz arayuzunde romsuz *#0*# yapinca bi panel geliyodu ordan bakiyodum note 4 de ayni midir ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bugun gittim teknosadan 1999 tlye siyah note4 aldim. Ellerinde olmadigi icin depodan getirticeklermis. P.tesi elime ulasir dendi bakalim iste. Telefonu elime alinca ilk gozlemlerimi sizle paylasacagim. Bide tel orda acip kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim olu piksel falan nasil anlasilir ? S2de touchwiz arayuzunde romsuz *#0*# yapinca bi panel geliyodu ordan bakiyodum note 4 de ayni midir ? @Vikings
CLA7Vf8UkAEbt1i.jpg

hayırlı olsun diyelim :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bugun gittim teknosadan 1999 tlye siyah note4 aldim. Ellerinde olmadigi icin depodan getirticeklermis. P.tesi elime ulasir dendi bakalim iste. Telefonu elime alinca ilk gozlemlerimi sizle paylasacagim. Bide tel orda acip kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim olu piksel falan nasil anlasilir ? S2de touchwiz arayuzunde romsuz *#0*# yapinca bi panel geliyodu ordan bakiyodum note 4 de ayni midir ? @Vikings

Telefonu alın açın orada eğer bir sorunla karşılaşmazsanız oranın wifisine falan bağlanın oturun 30 dk kurcalayın telefonu. Bir sorun sezerseniz bildirirsiniz ama telefonda kesin sorun yok ya yada bişi çıkmaz ya diye düşünerek incelerseniz hiç bir sorunu anlayamazsınız.

BayKem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 iyidir aradigin özelliklerin hepsi var😉😉

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tesekkurler yorum icin [MENTION=463096]BayKem[/MENTION] [MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION]

Telefonu alın açın orada eğer bir sorunla karşılaşmazsanız oranın wifisine falan bağlanın oturun 30 dk kurcalayın telefonu. Bir sorun sezerseniz bildirirsiniz ama telefonda kesin sorun yok ya yada bişi çıkmaz ya diye düşünerek incelerseniz hiç bir sorunu anlayamazsınız.

Tamam o zaman ben bi arastiriyim o yapmam gereken testleri (olu piksel, sensor falan) oraya gidince baya bi incelerim sıkıntı cikarsada caresine bakilir. Yaptigin yorumlar icin tesekkurler :) acikcasi senin yorumun cok onemliydi benim icin.

CLA7Vf8UkAEbt1i.jpg

hayırlı olsun diyelim :D

Daha teslim almadim fikir degistirebilirim :) ama note 4 iyi degistirmicem. :D icime sindi yani