Telefon Tavsiyesi

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben meizu mx4 alacaktım ama kalp rahatsızı olduğum ve meizu mx4 yüksek sar değerlerine sahip olduğu için meizu mx4ü eledim. Bir yakınımızın sony mağazası var oradan bir sony z2 almayı düşünüyorum. Sony z2 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, kronik bir sorunu var mı. Su geçirip geçirmemesi önemli değil. Kamera, müzik, internet ve oyun için alacağım. Hoparlörü nasıl, idare eder mi. Oyunlarda kasma donma ve uyumsuzluk var mı. İnternet hızı nasıl 4gsi nasıl. Cevaplarsanız sevinirim

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Mx4 ün sar degerleri aslında standartlara göre normal. Yani olması gereken sınırın altında ama diger telefonlara gore biraz yuksek. Yani o seviyelerse bi sar degeri size pek zarar vermez ama karar sizin tabi. Z2 güzel telefon. Donanımı kamerası vs iyi, hoparlorleri ortalama ustunde yani götürür, ama genelde bir sure kullanimdan sonra performans kaybi yasiyor. Kasma, donma, ısınma oluyor telefonda. Sony nin ozellikle z2 modelinde bu var. Kisacasi mx4 u tekrar dusunurseniz ben onu oneririm. Yoksa z2 de alınabilir. Baska alternatiflere aciksaniz bi kac cihaz daha var tavsiye edebilecegim.

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler hocam ama ben sd801li bir telin nasıl kasacağını anlamadım

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 almanızı öneririm. MX4 Z2'ye göre daha çok kasma yapacaktır kısa zamanda.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
7 aydır Z2 kullanıcısıyım performansından bir gıdım kayıp yaşamadı. Rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir cihaz.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kasma yok.

Ama Z3 de bulunan sogutmali borular Z2 de ne yazık ki bulunmuyor yani ısınma kaçınılmaz.

En kotusu Sony kameralar oto çekimde vasatlar. Ayarlar yapılınca muazzam bir görüntü cıkıyor öte yandan kamera sizi tatmin edemez.

Bir de kronik lens kayma ve pembe kamera sorunları var.

Bunları bilerek tercihinizi yapmanızı öneririm.

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. İnşaalah z2 alacağım

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. LG G4ü inceledim ve gerçekten güzel bir telefon ve fiyatıda uygun, fakat görüntülü arama hat üzerinden olmuyor telefonun kendi özelliğide yok, sanırım samsung patentini aldığı için samsunga özel olarak görüntülü arama yapılabiliyor, bu eksi bi özellik olmuş G4 için. S6 ve S6 edge piyasanın iddali telefonlarından fakat fiyat açısından uçmuş durumda, Sizce Note edge, s6, s6 edge ve lg g4 arasında fiyat ve özellik bakımından hangisini tavsiye edersiniz. yardımcı olursanız sevinirim.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. LG G4ü inceledim ve gerçekten güzel bir telefon ve fiyatıda uygun, fakat görüntülü arama hat üzerinden olmuyor telefonun kendi özelliğide yok, sanırım samsung patentini aldığı için samsunga özel olarak görüntülü arama yapılabiliyor, bu eksi bi özellik olmuş G4 için. S6 ve S6 edge piyasanın iddali telefonlarından fakat fiyat açısından uçmuş durumda, Sizce Note edge, s6, s6 edge ve lg g4 arasında fiyat ve özellik bakımından hangisini tavsiye edersiniz. yardımcı olursanız sevinirim.
G4'ü tavsiye ederim. Zaten hat üzerinden görüntülü konuşmalar cok saglıklı olamayabiliyor. Uygulama kullanıp internet üzerinden görüşme yapmak daha mantıklı.

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben meizu mx4 alacaktım ama kalp rahatsızı olduğum ve meizu mx4 yüksek sar değerlerine sahip olduğu için meizu mx4ü eledim. Bir yakınımızın sony mağazası var oradan bir sony z2 almayı düşünüyorum. Sony z2 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, kronik bir sorunu var mı. Su geçirip geçirmemesi önemli değil. Kamera, müzik, internet ve oyun için alacağım. Hoparlörü nasıl, idare eder mi. Oyunlarda kasma donma ve uyumsuzluk var mı. İnternet hızı nasıl 4gsi nasıl. Cevaplarsanız sevinirim

Z2 alacağına Z3 veya Note 4 al. Firmaların içinde en düşük sar değeri yapan marka Samsung. Şu bilgiyide vereyim en düşük sar değerine sahip telefon Samsung Galaxy S4 Zoom. Sar değeri 0.14

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tavsiyeniz için teşekkürler, sanırım mantıklı olarak G4'ü alacağım.

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 alacağına Z3 veya Note 4 al. Firmaların içinde en düşük sar değeri yapan marka Samsung. Şu bilgiyide vereyim en düşük sar değerine sahip telefon Samsung Galaxy S4 Zoom. Sar değeri 0.14
z2 1600 lira (distribütör) z3 2300 lira (distribütör) note4 2300 lira (distribütör). amA param olsaydı hiç düşünmeden note 4 alırdım

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Huawei Ascend Mate 7 var.1500 tl civarı. 4100 maH pil var. Yani ultra tasarruf modunda internete girmez herşey kapalı ve sadece günde 30 dklik konuşursan rahat 10 günü çıkarır. İlla Z2 dersen kamera pembelesmesi,her oyundan sonra arka kısmın ısınması ve acaba alev alırmı diye kafanda sorular oluşması,batarya canavarı clash of clans oynadıktan sonra hiç bir şey yapamazsın (özellikle şarjda) [MENTION=417926]pinterest[/MENTION] in dediği gibi kronik lens kayma sorunu var. Sony herkese kamera lensi faln satıyor ama kendi telefonlarının berbat her çekimde ayar şart. Batarya çok önemli değilse one m8 düşünebilirsin. Ya da General Mobile Discovery 4G alırsın,güncelleme derdin olmaz hemen yüklersin.ayrıca 800 tl cebine kalır.