Telefon tavsiyesi ..

Calvin07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 1000tl bütcem var telefon alıcam ve ipad minim var lumia 1320 düsünüyorm ama wp market kafamı karıştırıyor ne tavsiye edersiniz tavsiyeleri ipadide düsünerek yapasanız sevinirim simdiden tesekkurler.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 1000tl bütcem var telefon alıcam ve ipad minim var lumia 1320 düsünüyorm ama wp market kafamı karıştırıyor ne tavsiye edersiniz tavsiyeleri ipadide düsünerek yapasanız sevinirim simdiden tesekkurler.

Öncelikle kullanma amaclarını bir sıralarsan sana daha fazla yardımcı olur ve daha iyi tavsiyeler verebilirdim.Ama yinede verecek olursam General Mobile Discovery ve Elite ayrıca birde 1300-1100 arası bir fiyatta ama yeni aldığım Nexus5 ;)

Calvin07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanma amacım oyun felan degil internete cok giriyorum aradabir foto lazım olur bide mesaj yazmak kolay olsun istiyorum telefona cok para vermek istemiyorum cünkü ipad herseyime fazlasıyla yetiyor artıyorda hani caga uyum saglamak icin birazda

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanma amacım oyun felan degil internete cok giriyorum aradabir foto lazım olur bide mesaj yazmak kolay olsun istiyorum telefona cok para vermek istemiyorum cünkü ipad herseyime fazlasıyla yetiyor artıyorda hani caga uyum saglamak icin birazda

1000 tl bütçe için en iyi telefon gm discovery yada elite gibi duruyor.

Mert-adem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranın büyüklüğüne takılmıyosan ii ama kameraya takılıyosan biraz geri bir telefon kamera önemliyse lumia 925

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım okudum internet istiyormuşsun kolay mesajlaşmak istiyormuşsun ve ipad minin var.. ben senin yerine olsam düşünmedem blackberry 10 işletim sistemli bir telefon alırdım.. uygulamaları ipad de tutarsın mail işlerini falan blackberry telefonundan yaparsın.. hepsiburada.com dan inceleyebilirsin.. ama yok blackberry istemem dersen iphone 4s veya 4 de alabilirsin işini görür ikiside :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Büçeniz tam kritik noktada, yani 200 300 tl daha katabilirseniz LG G2 var Nexus 5 var vs.

1000TL nin altında alabileceğiniz en iyi telefon Motorola Moto G'dir.