Telefon tavsiyesi lütfen

ernbkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Forumda yeniyim. Aklımda bir kaç soru var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımda en başta s7 edge var. Biraz daha bekleyip zenfone 3 deluxe de alabilirim. Eğer bu kadar para vermek gereksiz derseniz de zenfone 3 ve eğer ülkemize gelirse samsung galaxy c7 diye düşünüyorum. Daha doğmamış çocuğa don biçmek gibi olacak biraz ancak. Aranız da incelemeyi başaranlar veya bu telefonlar (özellikle deluxe, zenfone 3 ve c7) hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
s7 edge yi test etme imkanım oldu cihaz stabil ve hızlı kamerası da güzel tavsiye ederim uzun süre kullanmak istiyorsanız 2-3 yıl gibi sorun çıkarmaz gibime geliyor yinede siz bilirsiniz

ernbkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İşler netleşince alacağım size de yazarım.

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
S7 Edge kullanan biri olarak telefon söylendiğinden çok daha iyi.Her türlü oyunu oynadım en yüksek grafiliyide en düşük grafiliyide bir kere kasma olmadı.Edge ekranlar gerçekten telefona çok iyi bir görüntü veriyor.Kamerası bence çok çok iyi.Telefonda her zaman acaba daha yeni neler var arayışınama giriyorsun.

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
S7 Edge kullanan biri olarak telefon söylendiğinden çok daha iyi.Her türlü oyunu oynadım en yüksek grafiliyide en düşük grafiliyide bir kere kasma olmadı.Edge ekranlar gerçekten telefona çok iyi bir görüntü veriyor.Kamerası bence çok çok iyi.Telefonda her zaman acaba daha yeni neler var arayışınama giriyorsun.Yani S7 Edge diyorum.