Telefon tavsiye

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar arkadaşlar. konunun uzmanı arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Akıllı telefon almak istiyorum. bütçe 1000-1500 tl arası. Aslında bütçe sınırı koymazdım ama bir telefona çok fazla para verilir mi, eni sonu telefon, yazıktır diyenlerdenim. benim için önemi olan kalite / fiyat oranı. yani yüksek kalite makul fiyat.
HTC, LG, SONY gibi markaları düşünüyorum. android olmalı ve gelecekte güncelleme sorunu yaratmamalı. dayanıklı sağlam olmalı. 2-3 sene sonra bu telefon beş para etmez denmemeli, kolay satabileceğim telefon olmalı. vs.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
lg g2 discovery elite sonra nexus 5 iyidir bunlar o fiyar aralıgında en iyi telefonlar ben nexus 5 i öneririm arkasında google var tüm güncellemeleri alıyor fakat google da 2 yıl güncelleme sözü var sonrası yok :) aslında bulabilirsen 2. el temiz iphone 5 de alabilrsin onlar 4 sene güncelleme alıyor... :)

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Apple ürünlerine 2 nesil sonraki güncellemeyi alma garantisi verir daha fazlasını vaad etmez. Android 4.1.2 ile stabiliteyi iyileştirmiş 4.4.2 ile tadından yenmez hale gelmiştir. Ve bir çok android cihaz da 2 yıl güncellemeyi alıyor (tabi markanın güncelleme desteği önemli, alınacak cihazın amiral gemisi olması kritik öneme sahip). 2 yıldan sonra custom romlar devreye giriyor. Android stabil değil güncelleme almaz filan gibi tabuları kenara bırakın artık. iOS stabil bir sistem orası kesin ama özellikle ileri düzey kullanıcılar için android olmazsa olmazdır.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Apple ürünlerine 2 nesil sonraki güncellemeyi alma garantisi verir daha fazlasını vaad etmez. Android 4.1.2 ile stabiliteyi iyileştirmiş 4.4.2 ile tadından yenmez hale gelmiştir. Ve bir çok android cihaz da 2 yıl güncellemeyi alıyor (tabi markanın güncelleme desteği önemli, alınacak cihazın amiral gemisi olması kritik öneme sahip). 2 yıldan sonra custom romlar devreye giriyor. Android stabil değil güncelleme almaz filan gibi tabuları kenara bırakın artık. iOS stabil bir sistem orası kesin ama özellikle ileri düzey kullanıcılar için android olmazsa olmazdır.
Apple daha ne yapsın sana en az 3 yıllık yazılım desteği veriyor Android donanımı hunharca kullanıyor bi karşılaştır wp ve ios 512 mb ramde bile akıcı çalışıyorken androidde 512 mblık cihaz kasmaktan telefon felç geçiriyor Custom rom yüklesen dahi bi işe yaramıyor.