Telefon tavsiye

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar arkadaşlar. konunun uzmanı arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Akıllı telefon almak istiyorum. bütçe 1000-1500 tl arası. Aslında bütçe sınırı koymazdım ama bir telefona çok fazla para verilir mi, eni sonu telefon, yazıktır diyenlerdenim. benim için önemi olan kalite / fiyat oranı. yani yüksek kalite makul fiyat.
HTC, LG, SONY gibi markaları düşünüyorum. android olmalı ve gelecekte güncelleme sorunu yaratmamalı. dayanıklı sağlam olmalı. 2-3 sene sonra bu telefon beş para etmez denmemeli, kolay satabileceğim telefon olmalı. vs.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
lg g2 iyi telefon, sanırım fiyat 1300 ün altında. başka ne önerirsiniz htc desire 816 nasıl mesela?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Batarya sorun değilse Nexus 5
Ekran küçüklüğü sorun değilse Xperia Z1 Compact
Öte yandan G2

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s4 düşünmüyorum. forumlarda okuduklarım beni samsungtan soğuttu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony Xperia Z1 , Z , Z1 compact , z ultra
hangisi beni yarı yolda bırakmaz. güncelleme olayı devam eder ve kolay modası geçmez?

HTC ONE , HTC ONE MİNİ 2 , HTC DESİRE 816

okaliptus1260

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z1 almanı önermem . z3 yolda diyorlar . onun yerine htc desire 816 veya htc one almanı öneririm .

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 düşünmüyorum. forumlarda okuduklarım beni samsungtan soğuttu.

Sony Xperia Z1 , Z , Z1 compact , z ultra
hangisi beni yarı yolda bırakmaz. güncelleme olayı devam eder ve kolay modası geçmez?

HTC ONE , HTC ONE MİNİ 2 , HTC DESİRE 816
Sana şöyle diyim modadan kastın nedir ? hepsinin üstüne modelleri çıktı z2 çıktı eylül de z3 ve z3 compact çıkıcak htc one m8 çıktı yani hepsinin modası geçti tabi ki lafta... Ben olsam htc one alırım ya da z1 compact

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selam,

Htcyi şimdilik bir kenara bırakalım pahalı telefonlar, htcnin telefonu alınacaksa m7 m8 alınması gerekiliyor diğerleri pek işe yaramaz, htc onede snapdragon 600 var bundan bir iki yıl sonra çıkacak yüksek grafikli oyunları sorunsuz çalıştırıp çalıştırmayacağı bile belli değil.

Uzun ömürlü telefon istiyorsanız 2-3 yıl sonra satarım diyorsanız bu iphone olacaktır.

Sizi 2.5-3 yıl idare edecek Sony marka cep telefonu olarak Z1c ve Z Ultra öneririm.

Z Ultrayı bizzat aylarca kullandım ama bazı sorunlardan dolayı satmak zorunda kaldım, ilk başlarda ısınma ve performans kaybı sorunları vardı fakat aldığı güncellemeler ile şu anda iphone kadar stabil ve performanslı çalışan cihazlardan birisidir en sonda 4.4.4 aldı cihazı satmadan önce, android L bile alacak deniliyor.

Sony'in Z serisine verdiği güncelleme desteği gayet başarılı, büyük ekran olsun diyorsanız Z Ultra küçük ekran olsun diyorsanız Z1c.

Ben şahsen Z Ultranın kamerasını hiç beğenmedim, Z1 Compact'ın kamerası Z ultraya göre kat kat daha iyi.

Burda seçenek size kalmış:

Büyük ekran +, Kamera kötü - = Z Ultra
Küçük ekran -, Kamera iyi + = Z1 Compact.

Z1 almanızı önermiyorum Z1C alın, Z1'in ekranı o kadarda tatmin edici değil ve eski telefon olma yolunda ilerliyor Z1c daha sonradan çıkan bir telefon haliyle daha iyi yaklaşık 15 dakika bir muhabbetimiz oldu Z1c ile gayet performanslı bir cihaz.

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
TEŞEKKÜR EDERİM. aslında aklımda şu marka olsun diye bir düşünce yok. gm discovery elite diyende var. yaklaşma diyende. lg g3 mini yi bekle diyende var ama 1 ay içinde alıcağım artık.

okaliptus1260

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam benim görüşüm lg g2 tarafında ama sonuçta sen alacaksın yukarıdakilerin hepside çok iyi telefonlar

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
TEŞEKKÜR EDERİM. aslında aklımda şu marka olsun diye bir düşünce yok. gm discovery elite diyende var. yaklaşma diyende. lg g3 mini yi bekle diyende var ama 1 ay içinde alıcağım artık.

Mini asla önermiyorum asla.

Eliteye gelirsek iyi güzel cihaz G2 gibi performanslı bir cihaz, sanal tuşlarıda yok ekranı özgürce kullanabiliyoruz fakat telefonu ayakta tutan şeylerden birisi Güncelleme desteğidir, GM nin LG nin güncelleme desteği berbat.

Sony'i önermemin sebebide hem başarılı cihazlar yapması hemde sattıktan sonra kullanıcının arkasında durup güncelleme yollamasıdır, zamanında G2 için kitkatı Türkiyeye getirmek için neler neler yaptıkta zar zor aldık bide Facebook sayfasında dalga geçti Güncellemeye doyamayacaksınız demiş yüzsüz yüzsüz.

LGye Gmye bulaşmanı önermiyorum, iyi güzel cihazları varda kullanıcının arkasında durmuyorlar daha alıcakları çok yol var.

Sony veya İphone önerebilirim size, İphone 5 alabilirseniz tavsiye ederim veya Z1 Compact öneririm.

Z1 Compact mini değildir bunuda hatırlatıyım eğer bilmiyorsanız, Ekranı çözünürlüğü ve çözünürlük başına düşen pikseli az Z1'e göre, olay bundan ibaret onun haricinde Z1 ile tamamen aynı cihaz.

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mini asla önermiyorum asla.

Eliteye gelirsek iyi güzel cihaz G2 gibi performanslı bir cihaz, sanal tuşlarıda yok ekranı özgürce kullanabiliyoruz fakat telefonu ayakta tutan şeylerden birisi Güncelleme desteğidir, GM nin LG nin güncelleme desteği berbat.

Sony'i önermemin sebebide hem başarılı cihazlar yapması hemde sattıktan sonra kullanıcının arkasında durup güncelleme yollamasıdır, zamanında G2 için kitkatı Türkiyeye getirmek için neler neler yaptıkta zar zor aldık bide Facebook sayfasında dalga geçti Güncellemeye doyamayacaksınız demiş yüzsüz yüzsüz.

LGye Gmye bulaşmanı önermiyorum, iyi güzel cihazları varda kullanıcının arkasında durmuyorlar daha alıcakları çok yol var.

Sony veya İphone önerebilirim size, İphone 5 alabilirseniz tavsiye ederim veya Z1 Compact öneririm.

Z1 Compact mini değildir bunuda hatırlatıyım eğer bilmiyorsanız, Ekranı çözünürlüğü ve çözünürlük başına düşen pikseli az Z1'e göre, olay bundan ibaret onun haricinde Z1 ile tamamen aynı cihaz.
sanırım kararım sony yönünde olacak teşekkür ederim. (lg g2 de ekran ve çözünürlük belki daha iyi ama önemli değil).
htc m serisi dışında önereceğiniz başka telefonu yok mu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
sanırım kararım sony yönünde olacak teşekkür ederim. (lg g2 de ekran ve çözünürlük belki daha iyi ama önemli değil).
htc m serisi dışında önereceğiniz başka telefonu yok mu?

Ekranın boyutuna göre çözünürlük koyulur yani 6'' inç ekrana 720p koyulsa pek tatmin edici olmaz dimi? ama 4.5'' inç ekrana 720p çözünürlük koyulsa gayet tatmin edici olur çünkü küçük ekranı var 1080p yapmak daha fazla şarj tüketimi anlamına geliyor.

Z1c'nin ekran çözünürlüğü gayet yeterli ve tatmin edici keskin görüntüler sunuyor ekran küçük diye çözünürlük az ve daha az şarj tüketimi demektir bu.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Merhabalar arkadaşlar. konunun uzmanı arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Akıllı telefon almak istiyorum. bütçe 1000-1500 tl arası. Aslında bütçe sınırı koymazdım ama bir telefona çok fazla para verilir mi, eni sonu telefon, yazıktır diyenlerdenim. benim için önemi olan kalite / fiyat oranı. yani yüksek kalite makul fiyat.
HTC, LG, SONY gibi markaları düşünüyorum. android olmalı ve gelecekte güncelleme sorunu yaratmamalı. dayanıklı sağlam olmalı. 2-3 sene sonra bu telefon beş para etmez denmemeli, kolay satabileceğim telefon olmalı. vs.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
iPhone 5C ve Lumia 1520 tavsiye ederim o fiyat aralığına stabilite her şeydir.

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aslında fiyat aralığı vermeyecektim çünkü bir telefona çok fazla para vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. en yeni ve güncel model en makul düşük fiyat önemli benim için. android güncellenmeye devam etsin, kolay arıza yapıp beni yormasın. 2 -3 sene sonra hala tercih konusu olan bir telefon olsun diyorum. varsa başka öneriler alabilirim. (sanırım z1 compact 5c den daha iyi)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
aslında fiyat aralığı vermeyecektim çünkü bir telefona çok fazla para vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. en yeni ve güncel model en makul düşük fiyat önemli benim için. android güncellenmeye devam etsin, kolay arıza yapıp beni yormasın. 2 -3 sene sonra hala tercih konusu olan bir telefon olsun diyorum. varsa başka öneriler alabilirim. (sanırım z1 compact 5c den daha iyi)

Alakası yok dostum o platforma göre değişiyor senin ne istediğine bağlı uzun ömürlü istiyorsan bi kere androidden uzak durmalısın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

3 yıl sonra Z1C ile 5c nin performansını karşılaştırın hangisi daha iyi kendiniz görebilirsiz :) uzun ömürlülük diyorsanız zaten iphone veya wp ürünlerinden şaşmayacaksınız.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3 yıl sonra Z1C ile 5c nin performansını karşılaştırın hangisi daha iyi kendiniz görebilirsiz :) uzun ömürlülük diyorsanız zaten iphone veya wp ürünlerinden şaşmayacaksınız.
Ben bu olaya cidden katilmiyorum. 2 yil once cikan android telefonlar ile simdikiler arasibda daglar kadar fark var. Apple cikardigi ilk cihazdan itibaren stabil bir isletim sistemi sunuyordu fakat android daha yeni yeni bu tabana oturmaya basliyor. Ayrica 2 yil onceki S3 hala tikir tikir calisir belki guncel degildir ama cm yuklenerek oda hallolur

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben bu olaya cidden katilmiyorum. 2 yil once cikan android telefonlar ile simdikiler arasibda daglar kadar fark var. Apple cikardigi ilk cihazdan itibaren stabil bir isletim sistemi sunuyordu fakat android daha yeni yeni bu tabana oturmaya basliyor. Ayrica 2 yil onceki S3 hala tikir tikir calisir belki guncel degildir ama cm yuklenerek oda hallolur

2 yıl önce çıkan android telefonlar şu anda kullanılamaz halde bile olabiliyor, 2 yıl önce çıkan iphoneler şu anda takır takır çalışıyor.

Android donanım canavarı bunu unutmamak lazım ve güncelleme desteği bittikten sonra stabilite ve performans sorunları yaşıyor o yüzden uzun ömürlülük olarak İos ve WP nin önüne android şu anda geçmesi imkansız.

Oğuz BAŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle önereyim, performans açısından üstün bir telefon istiyorsanız; G2
Görselliğe ve ortalama performansa önem verirseniz; G Pro Lite
Hem ucuz hem de son model ve süratli olsun diyorsanız; T50

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone'da düşün derim.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] kesinlikle katılıyorum tüm mesajlarına.

doganses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
istanbul bilişim de xperia z1 compact 1385tl. istanbul bilişime güvenebilir miyiz? distiribitör garantisi var mıdır acaba? istanbul bilişimden den telefon alınır mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
istanbul bilişim de xperia z1 compact 1385tl. istanbul bilişime güvenebilir miyiz? distiribitör garantisi var mıdır acaba? istanbul bilişimden den telefon alınır mı?

İstanbul bilişim güvenli bir site daha önceden de alışverişlerim oldu alabilirsiniz.