Telefon Tavsiye Yardımcı Olun

steunlaverg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alıcam bu 3 lü arasındayım note 3 sony xpera z1 lg g2 sizce hangisini almalıyım?

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş sen yaşantına oturtabılcegın tel al oyunmu fotomu müzik mi sadece aramamı ne krıterlerini belirle ele ve böyle kolay ulaşırsın. kuru kuru 3'ünden biri olmaz

steunlaverg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunlarda kasma yaşamıyım çünkü çok oyun oynarım ve şarjı 1gün veya ona yakın olsun kamera benim için fazla önemli değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar yokmu tavsiye veren

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Note 3 al derim ama LTE Versiyonu (N9005)

Galaxy Note 3'ün Türkiye versiyonunu alacaskan alma. LG G2 al yada G3'ü bekle.

steunlaverg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yurtdışından getirtme imkanım yok LG g2 ekranı iyi z1 de kasası karar veremedim

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yurtdışından getirtme imkanmım yok ya LG g2 ekranı iyi z1 de kasası karar veremedim

Z1'i ben şahsen tercih etmem. Kendimde almam. Bence Lg G2 al. En iyisi senin için o gözüküyor.

Yanlız Lg G2 en falza Android 4.6 veya 4.7 felan alir. G3'u beklemen daha mantikli olur.

LG'nin fiyat politikasını biliyorsundur. Telefon çıkar çıkmaz Sony veya Samsung kadar pahalı olmaz.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yurtdışından getirtme imkanmım yok LG g2 ekranı iyi z1 de kasası karar veremedim

Kamerayı iptal ettiysen Z1'i direkt ele, bence G2, Nexus5 veya beğenirsen GM Discovery Elite almalısın. İstersen bu üçünden anket yoluyla yeni bir konuda tavsiye isteyebilirsin.

steunlaverg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 almayı kararlaştırdım teşekkürler yorumlarınız için :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z1'i ben şahsen tercih etmem. Kendimde almam. Bence Lg G2 al. En iyisi senin için o gözüküyor.

Yanlız Lg G2 en falza Android 4.6 veya 4.7 felan alir. G3'u beklemen daha mantikli olur.

LG'nin fiyat politikasını biliyorsundur. Telefon çıkar çıkmaz Sony veya Samsung kadar pahalı olmaz.
Hocam 4.4.2 yi zar zor yayınladı açıkçası ben başka güncelleme alabileceğini sanmıyorum :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hocam 4.4.2 yi zar zor yayınladı açıkçası ben başka güncelleme alabileceğini sanmıyorum :)

4.4.2 geç geldi haklısın ama diğer ülkeler takır takır güncelleme alıyor biz de onları kuruyoruz, lg türjiye rezalet bir kurum ama diğer ülkelerdekiler iyi çalışıyor,her telefon kadar güncelleme alıyor rahat ol.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
4.4.2 geç geldi haklısın ama diğer ülkeler takır takır güncelleme alıyor biz de onları kuruyoruz, lg türjiye rezalet bir kurum ama diğer ülkelerdekiler iyi çalışıyor,her telefon kadar güncelleme alıyor rahat ol.
''Her telefon kadar'' :lol::lol:

Abartma, en azından 4.5'i görür.
Sana cevap bile vermiyorum amacın ortada

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yeni telefon alıcam bu 3 lü arasındayım note 3 sony xpera z1 lg g2 sizce hangisini almalıyım?

Note 3 kuşkusuz kral fakat biraz insani boyutlarda olsaydı keşke. Boyut önemli değilse Note 3 ama Z2'ye bütçen yetiyorsa Z2 al. Note 3'ten vazgeçersen G2, Z1'den daha iyi bir telefondur bence. Aslında Z1 daha iyi gibi gözüküyor fakat ben G2 diyorum. Hiç tasarım yok Z1'de. O çerçeveler hele...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
''Her telefon kadar'' :lol::lol:

Sana cevap bile vermiyorum amacın ortada

Nesine güldün anlamadım? Aç lg firmware'ı bak kaç tane güncelleme almiş ben sana sayayım stock 10 a, b, c, d, e, f, g, h 20a, b, c, d sence yeterli değil mi daha ne bekliyorsun anlamadım,z1 kaç tane aldı ki bu kadar gülüyorsun?(gerçekten bilmiyorum ciddi bir soru)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Nesine güldün anlamadım? Aç lg firmware'ı bak kaç tane güncelleme almiş ben sana sayayım stock 10 a, b, c, d, e, f, g, h 20a, b, c, d sence yeterli değil mi daha ne bekliyorsun anlamadım,z1 kaç tane aldı ki bu kadar gülüyorsun?(gerçekten bilmiyorum ciddi bir soru)
Araştır ne kadar çok aldığını göreceksin kendi özel uygulamaları bile rahat 8 kez güncellendi walkman trackıd albüm vs gibi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Araştır ne kadar çok aldığını göreceksin kendi özel uygulamaları bile rahat 8 kez güncellendi walkman trackıd albüm vs gibi

Ee tamam ne güzel,G2 de bence LG nin kara siciline göre gayet yeterli düzeyde güncelleme aldı neyine takıldın anlamadım bu kadar.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
O kadar güçlu telefon. Biraz gec aldı ama lg hatasız getirmiş. Kullanıcılar böyle söylüyor.

LG' nin getirdiği 4.4.2 sorunlu. Amcam kullanıyor şarjı daha çabuk bitmeye başladı bazen aramalar geldiğinde donuyor açılmıyor. Ben şu anda Z1 Compact kullanıyorum, Sony'nin verdiği ilk 4.4.2 de çok sorunluydu kameranın kapanması falan tabi şimdi 2. bir güncelleme ile çoğu sorun çözüldü, LG yi bu konuda bilmiyorum.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şarjın hızlı bitmesi sorununu bende okumuştum ama görmediğim için yazmak istemedim
Sonynin 4.4.2 si sorunluydu 1 hafta sonra fix güncellemesiyle halletti hepsini Lg'nin fix çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bi fikrim yok ama genel olarak bakılırsa Kitkat biraz sorunlu bir sürüm

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şarjın hızlı bitmesi sorununu bende okumuştum ama görmediğim için yazmak istemedim
Sonynin 4.4.2 si sorunluydu 1 hafta sonra fix güncellemesiyle halletti hepsini Lg'nin fix çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bi fikrim yok ama genel olarak bakılırsa Kitkat biraz sorunlu bir sürüm

Lg 20D sürümüyle halletti sorunları, türkiyeye gelmedi tabiki:)