steunlaverg
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yeni telefon alıcam bu 3 lü arasındayım note 3 sony xpera z1 lg g2 sizce hangisini almalıyım?
yurtdışından getirtme imkanmım yok ya LG g2 ekranı iyi z1 de kasası karar veremedim
yurtdışından getirtme imkanmım yok LG g2 ekranı iyi z1 de kasası karar veremedim
Hocam 4.4.2 yi zar zor yayınladı açıkçası ben başka güncelleme alabileceğini sanmıyorumZ1'i ben şahsen tercih etmem. Kendimde almam. Bence Lg G2 al. En iyisi senin için o gözüküyor.
Yanlız Lg G2 en falza Android 4.6 veya 4.7 felan alir. G3'u beklemen daha mantikli olur.
LG'nin fiyat politikasını biliyorsundur. Telefon çıkar çıkmaz Sony veya Samsung kadar pahalı olmaz.
Hocam 4.4.2 yi zar zor yayınladı açıkçası ben başka güncelleme alabileceğini sanmıyorum![]()
Hocam 4.4.2 yi zar zor yayınladı açıkçası ben başka güncelleme alabileceğini sanmıyorum![]()
''Her telefon kadar'' :lol::lol:4.4.2 geç geldi haklısın ama diğer ülkeler takır takır güncelleme alıyor biz de onları kuruyoruz, lg türjiye rezalet bir kurum ama diğer ülkelerdekiler iyi çalışıyor,her telefon kadar güncelleme alıyor rahat ol.
Sana cevap bile vermiyorum amacın ortadaAbartma, en azından 4.5'i görür.
Yeni telefon alıcam bu 3 lü arasındayım note 3 sony xpera z1 lg g2 sizce hangisini almalıyım?
''Her telefon kadar'' :lol::lol:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sana cevap bile vermiyorum amacın ortada
Araştır ne kadar çok aldığını göreceksin kendi özel uygulamaları bile rahat 8 kez güncellendi walkman trackıd albüm vs gibiNesine güldün anlamadım? Aç lg firmware'ı bak kaç tane güncelleme almiş ben sana sayayım stock 10 a, b, c, d, e, f, g, h 20a, b, c, d sence yeterli değil mi daha ne bekliyorsun anlamadım,z1 kaç tane aldı ki bu kadar gülüyorsun?(gerçekten bilmiyorum ciddi bir soru)
Araştır ne kadar çok aldığını göreceksin kendi özel uygulamaları bile rahat 8 kez güncellendi walkman trackıd albüm vs gibi
Takıldığım yok bilen biliyor sen rahat ol :dirol:Ee tamam ne güzel,G2 de bence LG nin kara siciline göre gayet yeterli düzeyde güncelleme aldı neyine takıldın anlamadım bu kadar.
Takıldığım yok bilen biliyor sen rahat ol :dirol:
ıpfı ıpfı"rahat ol"bunu söylemesen içinde kalıcaktı dimi,illa konduracaksın onu.
O kadar güçlu telefon. Biraz gec aldı ama lg hatasız getirmiş. Kullanıcılar böyle söylüyor.
Şarjın hızlı bitmesi sorununu bende okumuştum ama görmediğim için yazmak istemedim
Sonynin 4.4.2 si sorunluydu 1 hafta sonra fix güncellemesiyle halletti hepsini Lg'nin fix çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bi fikrim yok ama genel olarak bakılırsa Kitkat biraz sorunlu bir sürüm