telefon seçimi

girlfromkrypton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone almaya karar verdiğim şu dönemlerde, kafam karıştı. iphone 8 plus almak niyetindeydim. çünkü tasarım bakımından beni diğer yeni iPhonelara göre daha çok cezbediyor.

ancak bu noktada şu soru oluştu. acaba bir süre sonra eski model kategorisine alınıp verimsiz bir cihaza, ya da çoğu özellikten mahrum bir cihaza dönüşür mü? o kadar çok parayı verip üzerine bunu yaşamaktansa yeni modelleri tasarım olarak göz yumup belki de yönelebilirim.
örneğin xs

siz ne önerirdiniz?

(not: android kullanıcısı olarak artık Androide ara vermek istiyorum. önerileri iPhone olarak verebilirseniz sevinirim)

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Bütçeyi zorlamayacaksa İphone 11

Zorlayacaksa XR öneririm( 8 plus'tan daha uygun fiyatlı ve daha iyi)

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
7.200 tl kadar bir bütçem var. kapasite olarak beklentim biraz yüksek olduğundan, 256 gblara bakıyorum.

11'lerin 256'ları bütçeyi çok aşıyor. XS'e bakabilirsiniz.

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bende bir iPhone kullanıcısıyım. Alırken ki hususları sana anlatacağım yani soracağım. Kullanmayı sevdiğin boyut ‘’ nedir? Çoğunlukla kullanacağın iş nedir? Uzun saatler geçirecek misin? Oyun mu oynayacaksın?

girlfromkrypton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende bir iPhone kullanıcısıyım. Alırken ki hususları sana anlatacağım yani soracağım. Kullanmayı sevdiğin boyut ‘’ nedir? Çoğunlukla kullanacağın iş nedir? Uzun saatler geçirecek misin? Oyun mu oynayacaksın?
büyük telefonlar kullanmayı seven biriyim. 5.5 inç ve yukarısı uygundur. telefonu çok uzun saatler kullanırım, oyun oynama amacıyla değil sosyal medyada vaktimi çok fazla harcarım. telefonda oyun oynamayı sevmeyenlerdenim.

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Hmm. Sosyal medya çok yormaz telefonu. Büyük Ekran ve Büyük Batarya. Hmmm. iPhone 8 plus çok bir problem yaratmaz xs ile aralarında 1 yıl var. Xs ekran I küçük ve bataryası güçsüz. 8 plus uygundur ancak iPhone X daha iyi. Yeni nesil dersen iPhone X geçmiş nesil dersen ve batarya dersen 8 plus. Ama ben iPhone X mutlu kalırsın sosyal medya olarak insanlar iPhone X kullanır. Teşekkürler

girlfromkrypton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hmm. Sosyal medya çok yormaz telefonu. Büyük Ekran ve Büyük Batarya. Hmmm. iPhone 8 plus çok bir problem yaratmaz xs ile aralarında 1 yıl var. Xs ekran I küçük ve bataryası güçsüz. 8 plus uygundur ancak iPhone X daha iyi. Yeni nesil dersen iPhone X geçmiş nesil dersen ve batarya dersen 8 plus. Ama ben iPhone X mutlu kalırsın sosyal medya olarak insanlar iPhone X kullanır. Teşekkürler
öneriniz için çok teşekkür ederim

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
7.200 tl kadar bir bütçem var. kapasite olarak beklentim biraz yüksek olduğundan, 256 gblara bakıyorum.
Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz iPhone XS almanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone XS ve X in ekran boyutu aynı ve ikisininde ekran boyutu 8 plus dan daha büyük. iPhone X ve 8 plus kesinlikle alınmaz XS varken.

Son düzenleme:

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Konuyu
iPhone XS öneririm.

iPhone XS ve X in ekran boyutu aynı ve ikisininde ekran boyutu 8 plus dan daha büyük. iPhone X ve 8 plus kesinlikle alınmaz XS varken.
Konuyu artık iyice netleştireyim eyvallah xs ve x ekranlar aynı işlemci farklı eyvallah ama bir problem var bu dönemde xs ve x çok pahalı. İphone 11 daha ucuz. Xs vs x 7500-7900 TL iken iPhone 11 7200 TL BUKADAR.

Bktrstv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple sürekli yeni güncellemeler getirerek telfonları eskitmeye çalışıyor ama iphone 8 alırsanız uzun bir süre kullanabilceğinizi düşünüyorum.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Konuyu
Konuyu artık iyice netleştireyim eyvallah xs ve x ekranlar aynı işlemci farklı eyvallah ama bir problem var bu dönemde xs ve x çok pahalı. İphone 11 daha ucuz. Xs vs x 7500-7900 TL iken iPhone 11 7200 TL BUKADAR.
Konu sahibi arkadaş 256GB iPhone lara bakıyor. 64GB değil.

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
256 GB çok aşıyor bütçesini.
Aynen rastgele gelen düşüncelerini söyleyen kişiler var 256gb sd takar o kişiye bağlı xs 7500tl verilmez medimarkt a bile bitiriyorlar stokları. 256gb telefon 8500tl

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Aynen rastgele gelen düşüncelerini söyleyen kişiler var 256gb sd takar o kişiye bağlı xs 7500tl verilmez medimarkt a bile bitiriyorlar stokları. 256gb telefon 8500tl
iPhone lara sd kart takılmıyor. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Son düzenleme:

girlfromkrypton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sanıyorum ki depolama konusunda biraz daha ödün vermem gerekecek. fikirlerini belirten herkese teşekkür ederim

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
iphone almaya karar verdiğim şu dönemlerde, kafam karıştı. iphone 8 plus almak niyetindeydim. çünkü tasarım bakımından beni diğer yeni iPhonelara göre daha çok cezbediyor.

ancak bu noktada şu soru oluştu. acaba bir süre sonra eski model kategorisine alınıp verimsiz bir cihaza, ya da çoğu özellikten mahrum bir cihaza dönüşür mü? o kadar çok parayı verip üzerine bunu yaşamaktansa yeni modelleri tasarım olarak göz yumup belki de yönelebilirim.
örneğin xs

siz ne önerirdiniz?

(not: android kullanıcısı olarak artık Androide ara vermek istiyorum. önerileri iPhone olarak verebilirseniz sevinirim)

eğer imkanın varsa İphone x üzeri modellere bakabilirsin fakat ben de senle aynı fikirdeyim iphone 8' in tasarımı çok cezbediyor. Ekran boyutu da çok önemli. Eğer sizin için büyük bir ekran gerekmiyor ise bir iphone xr da düşünebilirsiniz hem bütçeye uygun hem de performansı iyi. Ben sizin yerinizde olsam yeni iphone modellerine (X ve üzeri) bakardım çünkü iphone cihaz eskitme sorunu yüzünden iphone 8 plus ı bir tık az kullanabilirsiniz. Tabi karar sizin.

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35

örneğin xs

siz ne önerirdiniz?

8plus tasarımıni begeniyosanız se 2020 amqmben xr a bakardım 300 lira fazla