• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon önerisi olan arkadaşlar?

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.. 2 yada 3 hafta içinde kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum.. Öncelikle marka model önemli değil fakat çin malı olmasın mümkünse.. Aradığım özellikler şunlar:

Fiyat aralığı: 400-500 Tl
İşletim sistemi: Android
Aradığım Özellikler ise: En az 3.2 megapixel flaşlı kamera, GPS, WiFi, Dokunmatik Ekran..

Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle.. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Hızlıal.com da Lg P 503 Kampanyası var. Tavsiye ederim

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bugun Teknosada Bir çok indirim var %50 varan, bende bu iki ürünü gidip orda incelemelisin,

galaxy gio vede p 503 ;)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Huwai ideos x5 Düşün F/p olarak en iyisi , forumda ve diğer sitelerde birçok karşılaştırması var zten,
sıfırı 540tl , sahibinden.com da 1 haftalık garantili 450tl ye buldum.

---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Huwai ideos x5 Düşün F/p olarak en iyisi , forumda ve diğer sitelerde birçok karşılaştırması var zten,
sıfırı 540tl , sahibinden.com da 1 haftalık garantili 450tl ye buldum.

Arkadaşım kullanıyo oldukça memnun ,
En basitinden 800mhz işlemcisi var , android 2,2 sürümü , 2,3e yükseltilebiliyor.

Şuan piyasada hiçbir cihaz 540tl ye 800mhz işlemci sunmamakta

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızlıal.com da Lg P 503 Kampanyası var. Tavsiye ederim
Ama hocam P503te flaş yok flaş olmasını istiyorum aldığım cihazda

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Bugun Teknosada Bir çok indirim var P varan, bende bu iki ürünü gidip orda incelemelisin,

galaxy gio vede p 503 ;)

Teknosaya bi uğramalıyım galiba.. Tesekkürler ilginiz için

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ama hocam P503te flaş yok flaş olmasını istiyorum aldığım cihazda

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Teknosaya bi uğramalıyım galiba.. Tesekkürler ilginiz için

Hocam alsana X5 saçmalama verilmez o telefonlara o kadar para , araştır bi telefonu

serkan17tevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shiftdelete.net/uygun-fiyatli-5-android-telefonu-htc-wildfire_29134-s5.html

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım x5de WiFi Özelliği yok ayriyetten dokunmatikde değil istediğim kriterlere uymuyor yani.. yinede ilginiz için tesekkürler

abi o zman çinmalı e72 kullan gayet memnunum , qwerty klawye sonra , wifi var , bluetooth var, antenli tv , antenli radyo , 2 adet çin-japon işi oyun çözemedim gayet güzel yani memnunum :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşım x5de WiFi Özelliği yok ayriyetten dokunmatikde değil istediğim kriterlere uymuyor yani.. yinede ilginiz için tesekkürler
Kim demiş ideos x5 de wifi özelliğinin olmadığını :) Nasıl bir dokunmatik arıyorsunuz? Ya siz ideos x5 görmediniz ya da özelliklerini bilmiyorsunuz. Şahsen kamerası dışında 10 numara bir telefon, gündüz fotoğraf çekimleri tatmin edebilir fakat gece çekişleri pek tatmin etmeyebilir, ekran çözünürlüğü harika :)

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kim demiş ideos x5 de wifi özelliğinin olmadığını :) Nasıl bir dokunmatik arıyorsunuz? Ya siz ideos x5 görmediniz ya da özelliklerini bilmiyorsunuz. Şahsen kamerası dışında 10 numara bir telefon, gündüz fotoğraf çekimleri tatmin edebilir fakat gece çekişleri pek tatmin etmeyebilir, ekran çözünürlüğü harika :)
Kusura bakmayın benim aklım nokianın x5 modeline gitti :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdilk optimus one bana en mantıklı seçenek olarak geliyor ama bundada flaş yok kamerasında bu benim için önemli ayrıntı arkadaşlar

Optimus 2 olsa kesinlikle al derim, ama 1i alma

Ekran Renk Çözünürlüğü 256K renk , ideosta Ekran Renk Çözünürlüğü 16.000.00
Ekran Çözünürlüğü 320 x 480 pixels , ideosta Ekran Çözünürlüğü 480 x 800
İşlemci 600mhz, ideos 800mhz

ben daha ne diyim sen bilirisn :) bende cihaz alıcam 2aydır cihaz araştırıyorum hepsini gözden geçirdim ideos daha kaliteli ben birazda ideos x6 yı bekliyorum.

kesinlikle kaçırma derim

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Marka takıntısı olanlar kafasında planladığı telefonun dışına çıkamazlar bence :)

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimus 2 olsa kesinlikle al derim, ama 1i alma

Ekran Renk Çözünürlüğü 256K renk , ideosta Ekran Renk Çözünürlüğü 16.000.00
Ekran Çözünürlüğü 320 x 480 pixels , ideosta Ekran Çözünürlüğü 480 x 800
İşlemci 600mhz, ideos 800mhz

ben daha ne diyim sen bilirisn :) bende cihaz alıcam 2aydır cihaz araştırıyorum hepsini gözden geçirdim ideos daha kaliteli ben birazda ideos x6 yı bekliyorum.

kesinlikle kaçırma derim
Galiba haklısın hocam.. Ben vazgeçtim optimusdan x5e yönelicem.. Fakat fiyat hakkında biraz düşündürüyor beni.. 500 liradan fazla para veremem bütçem en fazla 500 lira.. Ama baktığımda bu cihazın fiyatı 600lerde... Telefonu beğendim istediğim her özellik fazlasıyla mevcut... Öneri için tesekkürler... Tek sorun fiyat şimdilik

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdi istanbulbilisime baktım 540tı fiyatı en son yükseltmişler , sahibinden.com a bak , 1- 2 haftalık çihazlar satılıyor daha fazlasına bakma bile , geçen denk geldim adam yeni almş sıkıştığı için satıyordu 4günlük kvk faturalı cihazı 450 ye , 1 gün sonra satılmış .

Öyle bulursan özellikle elden al derim kaçırma.

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi istanbulbilisime baktım 540tı fiyatı en son yükseltmişler , sahibinden.com a bak , 1- 2 haftalık çihazlar satılıyor daha fazlasına bakma bile , geçen denk geldim adam yeni almş sıkıştığı için satıyordu 4günlük kvk faturalı cihazı 450 ye , 1 gün sonra satılmış .

Öyle bulursan özellikle elden al derim kaçırma.
1 Günlükde olsa ikinci el ikinci eldir benim için.. Bu yüzden elden düşme almıyorum öyle bi takıntım var.. Yinede tesekkürler ilginiz için