Telefon Önerisi Lazım

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
2 gündür kendim telefon seçemedim de buradan yardım isteyeyim dedim. :D

Önemli olan birkaç nokta var.

Bir bayana alınacak telefon. Boyutu ona göre 5 inçin üstü olmayacak mümkünse. Oyun filan oynanmayacak ama pek takılıp da sıkmayacak bişey olması lazım. Batarya ve kamera konusu güzel olmalı. Ek olarak su geçirmezlik gibi özellikleri de olabilir. Mümkünse sıfır alacam, ya da düzgün bir yerden temiz gelebilirse ikinci el de olabilir.

Baktığım birkaç modeli söyleyeyim:

1. Xperia X Compact

2.Xperia X

3. Asus Zenfone 3 (birkaç model çeşidi varmış. Üst seviye olanı yok galiba )

4. Lenovo P2

Daha da bakmaya devam ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
@Bloother hocam, bi el at.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Lenovo P2 5.5 inç. Asus Zenfone 3 'de öyle bunlar uyar diyorsanız p2 nin bataryası 2 3 gün gider zenfone 3 de kamerası çok başarılı kriterleriniz, belirleyip seçim yapabilirsiniz

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Lenovo P2 5.5 inç. Asus Zenfone 3 'de öyle bunlar uyar diyorsanız p2 nin bataryası 2 3 gün gider zenfone 3 de kamerası çok başarılı kriterleriniz, belirleyip seçim yapabilirsiniz
teknik özelliklerine bakıyorum zaten. incelemelerini de izliyorum. kriterler hemen hemen belli , dediğim gibi. fiyat aralığı filan da belli. modellerin geneli 1500 liranın ya altında ya üstünde. 2000 e gelmiyor. zaten çok üst düzey bişey aramıyorum o fiyata.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Şık ve güzel olursa A3 2017 uygun olabilir ama o da fiyatını haketmiyor. Mi 5 kibar ve şık ama 5.15 uygun mudur bilemem. Xperia Xa şık tasarımı ama çerçeve dünyası o cihazda.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Zenfone 3 hem kamera hemde pil olarak kötü bir cihaz değil tabi p2 pil canavarı zenfone 3 kamera paketi çok iyi ikiside aynı işlemci tek farkları pilde ve ekran teknolojisi ikiside 1080 olup p2 daha ince tutmak için amoled güzel bir ekrandır zenfone 3 ips lcd kullanıyor seçim senin alacağın cihazlar performans konusunda üzmez belki launcherlar renkli göze batar onu da play storedan istediğini indirerek yapabilirsin

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Şık ve güzel olursa A3 2017 uygun olabilir ama o da fiyatını haketmiyor. Mi 5 kibar ve şık ama 5.15 uygun mudur bilemem. Xperia Xa şık tasarımı ama çerçeve dünyası o cihazda.
mi5 benimde aklımda var ama mi6 da gelecek yakında. çerçeve de pek sıkıntı olmaz aslında. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
O zaman Xa'da güzel cihaz. Mi 6 çıkacak ama 1-2 ay sonra 2000 lira olur Türkiye'de fiyatı. İsterseniz onu bekleyin.
bilemiyorum ya, aslında 3-5 gün içinde almak da lazım. bişeye karar veremezsek öyle olabilir.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
mi5s i de önerdiler. onu da listeye aldım.

Reaksiyon puanı
46
Samsung A7 2017 serisi alabilirsiniz suda geçirmez ip68 sertifikası var kamerasıda iyi şık tasarımıylada bayan için ideal bir telefondur...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Samsung A7 2017 serisi alabilirsiniz suda geçirmez ip68 sertifikası var kamerasıda iyi şık tasarımıylada bayan için ideal bir telefondur...
o fiyata çıkamam. daha çok 1600 civarı bişeyler ideal olur. zaten o fiyata xz,s7 filan bile alınır.

indirimde bir a5 ya da a3 olabilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
2 gündür kendim telefon seçemedim de buradan yardım isteyeyim dedim. :D

Önemli olan birkaç nokta var.

Bir bayana alınacak telefon. Boyutu ona göre 5 inçin üstü olmayacak mümkünse. Oyun filan oynanmayacak ama pek takılıp da sıkmayacak bişey olması lazım. Batarya ve kamera konusu güzel olmalı. Ek olarak su geçirmezlik gibi özellikleri de olabilir. Mümkünse sıfır alacam, ya da düzgün bir yerden temiz gelebilirse ikinci el de olabilir.

Baktığım birkaç modeli söyleyeyim:

1. Xperia X Compact

2.Xperia X

3. Asus Zenfone 3 (birkaç model çeşidi varmış. Üst seviye olanı yok galiba )

4. Lenovo P2

Daha da bakmaya devam ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
@Bloother hocam, bi el at.
Xiaomi mi 5 tam bayana göre bir telefon listede p2 ve zenfone 3 güzel

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
iyi bir indirim gören olursa haber verebilir mi?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
galiba seçimimi x compacttan yana kullanacam. köprüden önce son çıkış, var mı diyeceğiniz bişey :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
telefon olarak zenfone 3 alınmıştır.

yani o fiyata baya da güzel telefon. kamerası hoşuma gitti. bataryası baya iyi gidiyor ve 1.5 saat gibi bir sürede tam doluyor. arayüz baya ayarlanabilir bir halde. herşeyi düşünmüşler. zaten oyun oynamayacak birisi için tam diyebilirim. tavsiye edilir.