KimBuGamzeli
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 1,820
Arkadaşlar babama telefon alacağız. Kendisi 52 yaşında. Şuan Samsung Galaxy C5 Pro 64 GB Gold kullanıyor fakat telefon şuan insanı kanser ediyor. Her arama da her telefon görüşmesin de telefonu ilk açtığımız zaman ses hep hoparlörden geliyor ekrandan hoparlör butonuna 2 kere basarsak normal ahizeden devam ediyor bunu yapmazsak sürekli hoparlörden geliyor bu sorunu çözemedik. İkinci bir sorunu ise güncelleme yaptık yapmaz olaydı telefonun yarısı ingilizce yarısı türkçe oldu babam da pek kullanamıyor bu şekilde. Kendisine telefon alacağız ama karar veremedik. Şarjının uzun süre dayanması lazım çünkü genel olarak sürekli dışarı da ve arabada oluyor ikinci olarak kamera kalitesi çok iyi olması lazım resim çekmeyi seven bir babamız var
üçüncü ve son olarak dayanıklı ve şık bir telefon istiyoruz. Geçen gün Xioami Redmi Note 8'e bakıyordu bu telefonu pek bilmediğim için önermedim şimdilik ayrıca Xioami markası telefonlarının kutularına kulaklık koymuyor diye duydum doğrumudur?
Bütün herşeyi yazdım arkadaşlar güzel bir telefon önerirseniz sevinirim. Bütçe 1800 TL ile 2000 TL arasında. Eğer biraz daha iyi öneriler gelirse bütçe 2200 TL'de olabilir.
Bütün herşeyi yazdım arkadaşlar güzel bir telefon önerirseniz sevinirim. Bütçe 1800 TL ile 2000 TL arasında. Eğer biraz daha iyi öneriler gelirse bütçe 2200 TL'de olabilir.