Telefon kararsızlığı

Vahit1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar dilerim efendim bende şuan iPhone 6 var değiştirmek istiyorum s7 mi s7 edge mi yoksa note 5 mi alayım hangisini tavsiye edersiniz acaba iyi akşamlar birde htc 10 mu bu 4 telefondan kararsız kaldım efendim acaba bana yardımcı olurmusunuz 2 ay sonra satıcam da aralıkta telefonu o zaman alıcam en az fiyat 3300 tl gibi olucak ona göre söylerseniz bende kararımı veriyim efendim bu arada benim için telefonda tasarım önemli yani tasarımı güzel olsun sizce hangisini alıyım şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

Vahit1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki hangi rengini tercih edersiniz siyah mı gold mu silver mı

Vahit1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Siyah daha güzel değil mi

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
İyi akşamlar dilerim efendim bende şuan iPhone 6 var değiştirmek istiyorum s7 mi s7 edge mi yoksa note 5 mi alayım hangisini tavsiye edersiniz acaba iyi akşamlar birde htc 10 mu bu 4 telefondan kararsız kaldım efendim acaba bana yardımcı olurmusunuz 2 ay sonra satıcam da aralıkta telefonu o zaman alıcam en az fiyat 3300 tl gibi olucak ona göre söylerseniz bende kararımı veriyim efendim bu arada benim için telefonda tasarım önemli yani tasarımı güzel olsun sizce hangisini alıyım şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

İyi akşamlar, iphone'u değiştirmeyi neden istediğinizi veya telefonu daha çok hangi alanlarda kullanacağınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
-HTC nin olayı şu, her telefonda atıyorum bir özellik 10 üzerinden 4 diğerleri 8-9 olurken htc herşeyi vasatın üstünde tutmuş ve pek alanında en iyisi diyebileceğimiz bir özelliği yok gibi. Telefonun kasası gerçekten çok sağlam, bildiğiniz metali çakmışlar . ayrıca orta(home) tuşu fiziksel bir tuş değil benim hoşuma gitti. Dediğim gibi pili 7/10 , kamerası 7/10 tasarımı 9/10 performansı 9/10 alabilecek bir telefon benim kanaatimce.
-S7 kısmında şimdi listede s7 edge varsa s7 ye bakmayalım bence. edge için konuşuyorum telefon sağlam. kamerası en iyilerden pili en iyilerden performans yine en iyilerden. e tabi buna göre de bir fiyatlandırması oluyor...
-Note 5 bence en alınası olanı. fiyat başına düşen performans miktarı bence en iyi note 5 tedir. s7 edge den çok az geri kalır belki telefon ama 900 liralık bir fark olduğuna ben inanmıyorum. ayrıca S-pen ben kullanmayı seviyorum. işime yarıyor, diğer telefonlardan ayırıyor. Arkasının kavisli olması tutuşu bayağı güzelleştirmiş..

Telefonların hepsi üst düzey ve yan yana koyup kıyaslamadığınız sürece keşke şunu alsaydım demez , muhtemelen aradaki farkı hissetmezsiniz. Hoşunuza gideni almanız tavsiyemdir hepsi güzel cihazlar.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
müzik dinlemeyi çok seviyorsan ve müzikte kalite arıyorsan Htc 10 derim. Fakat büyük ekran ve kalem dersen note 5 , performans , kamera ve pil dersen s7 veya s7 edge derim .Karar senin.