Telefon Hattı Problemi

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;

Ben bir kaç gün önce ADSL'yi 8Mbit'e çıkardım ancak o günden itibaren ev telefonunda bir sorun var. Telefondan arama yapamıyoruz ayrıca dışarıdan aramada gelmiyor. İlk aklıma gelen şu oldu; internet hızını yükselttiğim için acaba hat mı kaldırmıyor? Sizce bununla ilgisi olabilir mi?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Pek ihtimal Vermiyorum Çünkü Arkadaşlar Hat kaldırmadığı zaman Modem restart oluyor Diye bildirmişlerdi . Sen Telefon Kablolarını Ve girişlerini filan kontrol et .!

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kabloları ve girişleri denedim onlarda bi sorun yok. Hatta splitterdan mı kaynaklanıyo diye düşündüm splitterıda çıkarıp denedim olmadı.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım bence sen öncelikle TTNET müşteri hizmetlerini bi ara bilgi al.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım hiç iyi yapmamışsın 8 mb ye geçerek bence Bende 3 gün önce geçmiştim geçen günde ben böyle bir konu açmıştım benim hızımı 8 den 4 e düşürdüler müşteri hizmetlerini aradım ama ona rağmen hala Reset atıyor modem kafası esince kendi kendine moralim tamamıyla alt üst olmuş durumda 1 ay beklemem lazım eski tarifeme geçmem için yani hem 4 ytl fazla ödücem hemde bağlantı sık sık kopup duracak !!! Yeter artık ama madem bir iş yaptın ilgilen o zaman müşterilerinle bu nedir yahu? Alt yapıysa değiştirseydiniz o zaman zamanında bu tarifeyi çıkarmadan önce hayret birşey yahu sdn'ye login olacam pat kesildi bu mesajı yazmak için tam 5 dakika ppp ve adsl ışığının yanmasını bekledim yeter artık ama !
:cursing::cursing::cursing:

Edit : Telefondaki adam bana hızı 8 den 4 e düşürdüğünü eğer hala sorun olursa modemden dolayıdır dedi. Yahu modem daha yeni alalı 1 yıl olmamış gıcır gucur modem Airties rt-211 ne sorunu olacak? Resmen hat kaldırmıyor modemle alakası yok yurt dışında millet 16-17 lerde bağlansın biz burada bırak 8 i 4 e erişemez oluyoruz !

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ugur.pc bu 16. 17 mbit nası bişeyki acaba yaa biz bunu görebilecekmiyiz acaba yaa bu yurtdışındakiler mesela bi sayfayı açmak için filan linke filan tıklamıyorlardır haa sayfa direk açılıyordur eee hız işte abiii...Biz göremeyecez o başka tabii

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Aynı sorun bende de vardı, Arıza Bildirimi yaptım ama daha bakan olmadı