Telefon cam kirildi lg g

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce aldığım LG Optimus G'nin arka kısmı da ön kısmı gibi camdı ve bugün kırıldı. Tam olarak nasıl oldu bilmiyorum kuzenime vermiştim, oynuyordu, bir ara içeri geçtim o ara oldu galiba, kızmayın hemen, suçluyum tamam vermemem lazımdı.
Ön tarafında hiçbir sorun yok, arkasında plastik koruyucu var, açmadık camı dağılır mı diye. Bu büyük ihtimalle garanti kapsamına girmiyordur, bize kaça patlar acaba? Ve garantiye nasıl yollanır bilmiyorum, kliksa.com'dan almıştım. En yakın LG mağazasına mı gitmem gerekiyor? Bir el atarsanız teşekkür ederim.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kutusunda garanti servisinin bandrolü etiketi olması gerekli.
yoksada bir lg servisinin yolunu tutmaya bak :)
max 150 200 liraya patlar sana tabi sadece arka kısım daki cam değişimi oluyorsa
arka kapak panel şeklinde ise yorum yok :)
anlam vermek güç sonuçta Corning Gorilla Glass 2 gayet dayanıklı ve sağlam olması gerekiyor ..

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun arkası da önü gibi cornig gorilla glass 2 ile korunuyor. ama korunmuyormuş demek ki. plastik malzeme olsa bir eşy olmazdı sanırım. tabi tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama. İnşallah masraf 200ü geçmez, 1299a almıştık zaten. G pro fiyatı olur o zaman :(

ÖNEMLİ BİR ŞEY DAHA VAR!!!
Kutunun içindeki kullanım klavuzunun en arkasında garanti belgesi var ama kliksa tarafından imza vs. yapılmamış. Fatura garanti yerini tutar mı?