arkadaşlar samsung monte , java yazılımlı telefonuma multi loader ile android taması kurucaktım forum sitelerinde araştırdım bitane buldum ve söylenenleri yaptım buyrun size link de atıyım http://www.maxicep.com/samsung/monte-android-mod-406531.html burdaki linkte denilenleri dediği gibi yaptım multi loader i kurdum ve açtım üzerindeki ayarları yaptım telefonu download moduna aldım ve telefona yukledim fakat linkte arkadaş bu işlemleri yapmadan önce telefona S5620XEJE1 Yazılımını yüklemeniz gerekir! yazmış ve ben bunu sonradan gördüm . yukleme bittikten sonra telefonu usb kablosundan çıkarp telefonu açtım . tema değişmiş galiba normal açılısı gibiaçılııyordu herzamanki gibi fakat sadece yaprak resmi vardı altta bir çubuk doluyordu fakar bu çubuk yarıda donuyo ve ilerlemiyo telefon kitleniyo . bu telefonu kurtarmanın yolu nedir arkadaşlar garantiye götürün demeyin garantisi var ama okadar beklemek istemiyorum evde kedndim nasıl format atarım gerekli programlarla bana bi yardımcı olurmusunuz lütfen telefoncu 30 tl istedi formata. (arkadaşlar telefon hiç açılmıyo açılsa kodla falan ben format atarımda açılmıyo açılmadan atmamız lazı usb ile)