- Reaksiyon puanı
- 4,723
Arkadaşlar 11 ay oldu SE2020 telefon aldım ama sorunları bitmek bilmiyor ayıplı olduğunu düşünmeye başladım, yaklaşık 2-3 aydır telefon şarj bitince kapatıyor veya hiçbir sorun yok iken kendini kapatıyor ve bir daha açılmıyor, çok rahatsız etti bu olay beni ilk defa kullanmıyorum 5s kullandım hiçbir zaman sorun çıkarmadı ama SE2020 beni çok yordu, ankara cepa avm apple yetkili servise gittim ses açma kapama tuşuna birer kere basıp telefon açma tuşuna basın dediler açılır dediler ilk birkaç kere böyle yaptım artık buda fayda etmedi bugün cepaya gittim telefonu makineye soktuk hiçbir sorun yok ama telefon kendini korumaya alıyor dediler servise bırakın 7 ila 10 gün kalacak dediler bende bunu istemiyorum 1 sene olmamış telefon için ve telefonu sıfırı ile değiştirmek istiyorum, ve sırf bunun için yılların icloud mailini sildim telefona format attım yeni mail açtım ama fayda etmedi.
arkadaşlar sizlerden şuan haklarımı öğrenmek istiyorum ve bu telefonu değiştirmek istiyorum gerekirse dava açmayıda düşünüyorum 1 sene olmamış sıfır telefonun bu kadar sorun çıkarması yordu ve sinirlendirdi, apple dan memnunum bilen bilir elimde olsa herşeyi apple alırım ama SE2020 yordu beni telefonu kötülemiyorum belki benim telefon ayıplıdır ama sıkıldım bu süreçten.
yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar sizlerden şuan haklarımı öğrenmek istiyorum ve bu telefonu değiştirmek istiyorum gerekirse dava açmayıda düşünüyorum 1 sene olmamış sıfır telefonun bu kadar sorun çıkarması yordu ve sinirlendirdi, apple dan memnunum bilen bilir elimde olsa herşeyi apple alırım ama SE2020 yordu beni telefonu kötülemiyorum belki benim telefon ayıplıdır ama sıkıldım bu süreçten.
yardımlarınızı bekliyorum.