hellsing27
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım. Kasa'larda 4 tane seçenek vardı. Zalman kasayı önerdiler ben de "tamam" dedim. Sistem seçiminde çok yardımcı oldular. Kasa toplandı, eve getirdim. Fişe taktım, ses gelmeye başladı. Hafif cızırtıydı ama rahatsız etti beni. Aynı gün götürdüm mağazaya, ilk önce beni görmezlikten geldilrt. Daha sonra gelip baktı, "ses yok" dedi. Sonradan farkına vardı. Aynı model kasanın güç kaynağını benim kasayla değiştirdi. Yine aynı sesi aldım. Bana, "yarın gel" dedi. Ertesi gün geldim, kimse ilgilenmedi suratları asık bir şekilde dinlediler, "ben ses almıyorum" dedi ve başkasına baktırdı (dün kabul etmişti sesi). Ben de dedim ki, "farklı marka ile değiştirmek istiyorum kasayı". "Değiştiremezsin, bu hazır sistem"dediler. İstersen hepsini söküp kasayı garantiye yollayalım 20 gün sürer belki yapılır ya da değişir belki de iade edilir, tabi sorun varsa dediler. Ben aynı gün getirdim. Bu nasıl bir iş değişim olmuyormuş. 20 gün ne demek, kasanın o serisi sorunlu. Ayrıca bütün o Zalman S4 kasaları garantiye vermeleri gerek. Ne yapacağım şimdi ben, kafayı yiyeceğim, 38 bin TL verdim. Umarım sisteme zarar vermez. Sizce bir sorun olur mu?
Kasa: Zalman S4 Plus TG.
Kasa: Zalman S4 Plus TG.
Son düzenleyen moderatör: