Samsung monte Tema Yüklemek

alpay034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung monte , java yazılımlı telefonuma multi loader ile android taması kurucaktım forum sitelerinde araştırdım bitane buldum ve söylenenleri yaptım buyrun size link de atıyım http://www.maxicep.com/samsung/monte-android-mod-406531.html burdaki linkte denilenleri dediği gibi yaptım multi loader i kurdum ve açtım üzerindeki ayarları yaptım telefonu download moduna aldım ve telefona yukledim fakat linkte arkadaş bu işlemleri yapmadan önce telefona S5620XEJE1 Yazılımını yüklemeniz gerekir! yazmış ve ben bunu sonradan gördüm . yukleme bittikten sonra telefonu usb kablosundan çıkarp telefonu açtım . tema değişmiş galiba normal açılısı gibiaçılııyordu herzamanki gibi fakat sadece yaprak resmi vardı altta bir çubuk doluyordu fakar bu çubuk yarıda donuyo ve ilerlemiyo telefon kitleniyo . bu telefonu kurtarmanın yolu nedir arkadaşlar garantiye götürün demeyin garantisi var ama okadar beklemek istemiyorum evde kedndim nasıl format atarım gerekli programlarla bana bi yardımcı olurmusunuz lütfen telefoncu 30 tl istedi formata. (arkadaşlar telefon hiç açılmıyo açılsa kodla falan ben format atarımda açılmıyo açılmadan atmamız lazı usb ile)

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefona format atacaksın. Orijinal firmware yükleyeceksin. Garanti sorunu olmaz. Ben de monte kullandım, format da attım. Format at. Bu sorun düzelir.

alpay034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam da arkadaşım telefon açılmıyo nasıl format atıcam onu da söylersen sevinirim

alpay034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah razı olsun senden hafız telefon kurtuldu ama numaralar gitti beeee :D ama olsun saol tekrardan iyi gunler :)

alpay034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
attıgın linkteki söylenenleri yaptım telefona format attı açıldı sonra telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
format atmak çok basit (*2767*3855#) sonra reset at yani yeniden başlat ve language den dil seç format tamamdır sime ve hafıza kartına bişey olmaz:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi o sitenin linkleri ölmüş ben nasıl format atacam yaa :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oranın linklerine girilmiyo ya dwnload modundan format atılmıyo mu

alpay034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook.com/alpay.cirpan ekleyin dosyaları yolliyim size hala dürüyo . k.bakamyın şimdi gördüm msjlarınızı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam ben monte telefon klanıyom telefona formak attım bu sefer de mizik çalmıyor yanlış veri içeriyo yaziyo lütfen bana da yardıcı olun :(

​