Telefon Bildirimleri Saate Gelmiyor!

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar moto 360 2nd versiyon var elimde. Saati sıkıntısız kullanıyordum ancak. Son günlerde bildirimler saate gelmiyor. Telefon ile saat arasındaki haberleşme uyhulaması olarak Google'ın geliştirdiği android wear uygulamasını kullanıyorum. Uygulama hakkında bir kişi yorum yapmış bildirimler saate gelmiyor vs tarzında. Aklıma gelen ilk düşünce uygulamanın hatalı olması.
Ne yapmalıyım arkadaşlar? Bu uygulama güncellenmezse saati mi kullanamayacak mıyım? Başka kaliteli bir haberleşme uygulaması var mı? Telefonum da android bu arada.

Son düzenleyen moderatör:

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Çözüm hala bulunamadı

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Belki güç tasarruf modu kullanıyosan o uyutuyodur buga sokuyodur felan diye düşündüm ama hiç saat kullanmadığım için bilemedim şimdi...

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Belki güç tasarruf modu kullanıyosan o uyutuyodur buga sokuyodur felan diye düşündüm ama hiç saat kullanmadığım için bilemedim şimdi...
Güç tasarruf modunda kullanmıyorum. Sanıyorum google'ın geliştirdiği uygualamada ki güncelleme hatasından kaynaklı. Ara ara bildirimleri veriyor ara ara vermiyor. Değişik çözüm bulamadım. Güncelleme gelmesini bekliycem. O gelene kadar herhangi bir çözüm vs olsa çok iyi olurdu

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Herhangi bir çözüm hala gelmiş değil. Android wear uygulaması da hala güncellenmedi. Herkes şikayetçi. Akıllı saat kulanan o kadar kişi var kimsede bu şikayetler yok mu anlamadım. Yazan eden yok???????