Telefon alacağım bir yardım !!!

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Önce telefondan ne istediğine karar vereceksin sonra Marka model bakacaksın yani önemli olan tasarım dış görüntümü, sesmi, yoksa pil ömrü donanımmı, yazılımmı böyle uzar gider.
Benim için en önemlisi ses müzik dinlemeyi çok seviyorum kulaklık neredeyse hiç kulağımdan çıkmaz telefonu alırken ilk baktığım şey ses ve kulaklıktı.
Sende burada kullanım amacına uygun marka ve modellere bakmalısın

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Önce telefondan ne istediğine karar vereceksin sonra Marka model bakacaksın yani önemli olan tasarım dış görüntümü, sesmi, yoksa pil ömrü donanımmı, yazılımmı böyle uzar gider.
Benim için en önemlisi ses müzik dinlemeyi çok seviyorum kulaklık neredeyse hiç kulağımdan çıkmaz telefonu alırken ilk baktığım şey ses ve kulaklıktı.
Sende burada kullanım amacına uygun marka ve modellere bakmalısın

hemen anlatım sana ozaman aradığım şeyi ofis dosyalarını açabilme,mail atabilmem, gelen mailleri ofis dosyalarını okuyabilme yani bilgisayar başında olmadığım zamanlarda acil işlerimin çaresi olsun istiyorum oyüzden bana bu telefonlar sıcak geldi şuan Galaxy S ve Galaxy S+ arasında kalmış durumdayım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hemen anlatım sana ozaman aradığım şeyi ofis dosyalarını açabilme,mail atabilmem, gelen mailleri ofis dosyalarını okuyabilme yani bilgisayar başında olmadığım zamanlarda acil işlerimin çaresi olsun istiyorum oyüzden bana bu telefonlar sıcak geldi şuan Galaxy S ve Galaxy S+ arasında kalmış durumdayım

Bu standart bir şey mesela akıllı telefonların hepsi bu işleri zaten yapıyor. Mesela T10 da bu işleri yapar Galaxy S te yani ayıt edici bir özellik değil

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Bu standart bir şey mesela akıllı telefonların hepsi bu işleri zaten yapıyor. Mesela T10 da bu işleri yapar Galaxy S te yani ayıt edici bir özellik değil
anladım ama ilk olarak bunlar yani bunların üstünede telefonun kendi özelliklerini ekleyip kullanabildiğim kadar verimli kullanmak istiyorum

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
i9000 alman senin açından mantıklı olacaktır. i9001 deki slcd ile i9000 deki super amoled arasında çok bariz farklar var. ama bana soracak olursan sony ericsson xperia serisine göz gezdir. hem daha uzun süre yazılım desteği alırsın hemde kamerası müthiş...

ayrıca istediğin özellikleri android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda rahatlıkla yapabilirsin. sana tavsiyem Xperia Neo veya Galaxy i9000.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
illa samsung'mu alacaksın? htc evo 3D baya indirimde düşünebilirsin alternatif olarakta Htc incredible S yok illa Samsung dersen tabiki biraz dişini sık 9100

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
i9000 alman senin açından mantıklı olacaktır. i9001 deki slcd ile i9000 deki super amoled arasında çok bariz farklar var. ama bana soracak olursan sony ericsson xperia serisine göz gezdir. hem daha uzun süre yazılım desteği alırsın hemde kamerası müthiş...

ayrıca istediğin özellikleri android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda rahatlıkla yapabilirsin. sana tavsiyem Xperia Neo veya Galaxy i9000.
büyük ihtimal i9000 olur olabilir olsun mu :D

--- Mesaj Güncellendi ---

illa samsung'mu alacaksın? htc evo 3D baya indirimde düşünebilirsin alternatif olarakta Htc incredible S yok illa Samsung dersen tabiki biraz dişini sık 9100
baktımda HTC EVO 3D ye baya iyi görünüyor özellikleri falanda yerinde çift çekirdekli fiyatta uygun görünüyor Galaxy S'le hemen hemen aynı sayılır S2 isterim ama o biraz pahalı kaçıyor buarada S2 ile HTC EVO 3D arasındaki fark nedir ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
parana göre , geçen HTC DESİRE HD ye baktım oldukça hoş , tabi yine Bir s2 ile yarışamaz

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yanlış bilgiler yazıp arkadaşı yanıltmayalım lütfen i9001 de slcd değil SuperAMOLED capacitive touchscreen Gorilla Glass ekran var. Bu ekran en iyilerden.

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Nerede satılıyor ya i9000? Nereye baksam ya i9001 ya da i9003 var :/

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 700-750 TL arası
[h=1]Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i Marka model bir cihaza denk geldim , [/h]
512 mb ram , 1ghz işlemci , android 2,3,3 sürümü , ekran boyutu , hdmı çıkışı bana oldukça başarılı geldi bu fiyatlar arasında farklı tavsiyeleriniz varmıdır ?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Arkadaşlar i9001, i9000 in geliştirilmişidir. Ekran amoled den super amolede yukselir aynı şekilde işlemci de 1,4 ghz.
Ürün koduna bakıp şaşırmayın sakın. i9003 ise i9000 in lite sürümüdür. Ekran kalitesi amoled değildir.
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...000gal&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAM9000GAL
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...sami9001&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9001
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...003gal&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAM9003GAL
bana tam olarak anlatırmısın şu olayı i9000 ve i9001 arasında kalmış durumdayım yok yazılım desteği yok donanım desteği falan derken herkes farklı birşey söylüyor sende yanlış bilgiler var diyorsun net bilgiler alsam çok sevinirim.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
bana tam olarak anlatırmısın şu olayı i9000 ve i9001 arasında kalmış durumdayım yok yazılım desteği yok donanım desteği falan derken herkes farklı birşey söylüyor sende yanlış bilgiler var diyorsun net bilgiler alsam çok sevinirim.

Çok iyi anlıyorum sizi, en doğru seçimi yapmaya çalışıyorsunuz. Şimdi arasındaki farkları az çok biliyorsunuz artık.
Diğer arkadaşların dediklerini sorarsan yazılım desteği derken i9000 için custom romların fazlalığından bahsediyorlar. Tabiki öyle olacak çünkü cihazın çıkış tarihi belli çok önce piyasadaydı i9000. i9001 için yapılmayacak mı romlar yapılacak tabiki. Resmi güncellemeler zaten gelecek android geliştikçe. Bazı kullanıcılar çok sever o rom senin bu rom benim marifet gibi sürekli değiştirmeye ben öyle değilim. Sen de buna göre karar vermelisin.
Donanımı daha güçlü ve daha güncel bir cihaz varken neden eskisini tercih edeyim ki akıl karı mı?.. Tercihim kesinlikle i9001 den yana.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Çok iyi anlıyorum sizi, en doğru seçimi yapmaya çalışıyorsunuz. Şimdi arasındaki farkları az çok biliyorsunuz artık.
Diğer arkadaşların dediklerini sorarsan yazılım desteği derken i9000 için custom romların fazlalığından bahsediyorlar. Tabiki öyle olacak çünkü cihazın çıkış tarihi belli çok önce piyasadaydı i9000. i9001 için yapılmayacak mı romlar yapılacak tabiki. Resmi güncellemeler zaten gelecek android geliştikçe. Bazı kullanıcılar çok sever o rom senin bu rom benim marifet gibi sürekli değiştirmeye ben öyle değilim. Sen de buna göre karar vermelisin.
Donanımı daha güçlü ve daha güncel bir cihaz varken neden eskisini tercih edeyim ki akıl karı mı?.. Tercihim kesinlikle i9001 den yana.
şu rom denen olay ne ya açıklayabilir misin ? bende i9001'den yanayım ama farklı yorumlar gelince illaki karışıyor insanın kafası

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende bu ara böyle bi konu açcaktım ki arkadaş açmış. Ama ben kararımı verdim. HTC Evo 3D alacağım. Sizede öneririm. Hem fiyat hemde özellik açısından iyi bir telefondur( 3D çekiminin olmasıda cabası :) )

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Bende bu ara böyle bi konu açcaktım ki arkadaş açmış. Ama ben kararımı verdim. HTC Evo 3D alacağım. Sizede öneririm. Hem fiyat hemde özellik açısından iyi bir telefondur( 3D çekiminin olmasıda cabası :) )
bir video çekte yolla :D hayırlı olsun

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
şu rom denen olay ne ya açıklayabilir misin ? bende i9001'den yanayım ama farklı yorumlar gelince illaki karışıyor insanın kafası

Miui, Cyanogen gibi toplulukların geliştirdiği android sürümleri. Modifiye edilmiş işletim sistemi daha doğru olur.

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 700-750 TL arası
Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i Marka model bir cihaza denk geldim ,

512 mb ram , 1ghz işlemci , android 2,3,3 sürümü , ekran boyutu , hdmı çıkışı bana oldukça başarılı geldi bu fiyatlar arasında farklı tavsiyeleriniz varmıdır ?

O fiyat aralığındaki en güzel telefon bence o. İce cream'de gelecek zaten SE'nin modellerine.

sem1023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bende düsünüyorum bu tarz telefonlardan fakat samsung ile htc modelleri arasında secim yapmak durumundayım.
en cok kafama takılan konu ise su: bu telefonlarda sarj sorunu war diyorlar yani 1 gün anca kullanılabiliyor diyorlar.

sarj konusuna da biraz değinebilir misiniiz

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaslar bende düsünüyorum bu tarz telefonlardan fakat samsung ile htc modelleri arasında secim yapmak durumundayım.
en cok kafama takılan konu ise su: bu telefonlarda sarj sorunu war diyorlar yani 1 gün anca kullanılabiliyor diyorlar.

Android telefonların hepsi böyle. Yalnız anca 1 gün diye bir şey yok. Mesela ben de sürekli internet erişimi olur sen de sürekli olmaz, seninki 2 gün gider. Bir adam sadece konuşma, mesajlaşma için kullanır 3 gün gider. Senin nasıl kullanacağına bağlı. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

akıllı telefon kullanıpta bol bol internet, video çekme, video izleme, müzik dinleme ya da oyun oynarsan 1 gün bile sürmeyebilir telefonu tamamen kullanımına kalmış :)
bende nokiac7 var 1 gün gittiğide oldu 5 gün gittiğide...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
i9001 diyorsun dimi ?:)

S plus alırdım. Samsung destek verecektir zaten yeni sürümlere. Custom rom dersen i9001 için 1-2 tane buldum ama ileride çoğalabilir. Orjinal severim ben custom romla pek işim olmaz, seni bilemem. Benim düşüncelerim bunlar.