- Konuyu başlatan
- #31
Aslında S daha mantıklı gibi karar değiştirdimS te amoled ekran var i9001'de slcd . S te olabilir yani
![]()
var ya komple karıştırdınız beni almıyorum l*n kapatın konuyu

Aslında S daha mantıklı gibi karar değiştirdimS te amoled ekran var i9001'de slcd . S te olabilir yani
![]()
Önce telefondan ne istediğine karar vereceksin sonra Marka model bakacaksın yani önemli olan tasarım dış görüntümü, sesmi, yoksa pil ömrü donanımmı, yazılımmı böyle uzar gider.
Benim için en önemlisi ses müzik dinlemeyi çok seviyorum kulaklık neredeyse hiç kulağımdan çıkmaz telefonu alırken ilk baktığım şey ses ve kulaklıktı.
Sende burada kullanım amacına uygun marka ve modellere bakmalısın
hemen anlatım sana ozaman aradığım şeyi ofis dosyalarını açabilme,mail atabilmem, gelen mailleri ofis dosyalarını okuyabilme yani bilgisayar başında olmadığım zamanlarda acil işlerimin çaresi olsun istiyorum oyüzden bana bu telefonlar sıcak geldi şuan Galaxy S ve Galaxy S+ arasında kalmış durumdayım
anladım ama ilk olarak bunlar yani bunların üstünede telefonun kendi özelliklerini ekleyip kullanabildiğim kadar verimli kullanmak istiyorumBu standart bir şey mesela akıllı telefonların hepsi bu işleri zaten yapıyor. Mesela T10 da bu işleri yapar Galaxy S te yani ayıt edici bir özellik değil
büyük ihtimal i9000 olur olabilir olsun mui9000 alman senin açından mantıklı olacaktır. i9001 deki slcd ile i9000 deki super amoled arasında çok bariz farklar var. ama bana soracak olursan sony ericsson xperia serisine göz gezdir. hem daha uzun süre yazılım desteği alırsın hemde kamerası müthiş...
ayrıca istediğin özellikleri android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda rahatlıkla yapabilirsin. sana tavsiyem Xperia Neo veya Galaxy i9000.
baktımda HTC EVO 3D ye baya iyi görünüyor özellikleri falanda yerinde çift çekirdekli fiyatta uygun görünüyor Galaxy S'le hemen hemen aynı sayılır S2 isterim ama o biraz pahalı kaçıyor buarada S2 ile HTC EVO 3D arasındaki fark nedir ?illa samsung'mu alacaksın? htc evo 3D baya indirimde düşünebilirsin alternatif olarakta Htc incredible S yok illa Samsung dersen tabiki biraz dişini sık 9100
var ya komple karıştırdınız beni almıyorum l*n kapatın konuyu![]()
satın alınca resmini de ekleyeceğim bak buraya yazıyorumBen sana "alamaz kiii" demiştim![]()
bana tam olarak anlatırmısın şu olayı i9000 ve i9001 arasında kalmış durumdayım yok yazılım desteği yok donanım desteği falan derken herkes farklı birşey söylüyor sende yanlış bilgiler var diyorsun net bilgiler alsam çok sevinirim.Arkadaşlar i9001, i9000 in geliştirilmişidir. Ekran amoled den super amolede yukselir aynı şekilde işlemci de 1,4 ghz.
Ürün koduna bakıp şaşırmayın sakın. i9003 ise i9000 in lite sürümüdür. Ekran kalitesi amoled değildir.
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...000gal&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAM9000GAL
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...sami9001&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9001
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...003gal&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAM9003GAL
bana tam olarak anlatırmısın şu olayı i9000 ve i9001 arasında kalmış durumdayım yok yazılım desteği yok donanım desteği falan derken herkes farklı birşey söylüyor sende yanlış bilgiler var diyorsun net bilgiler alsam çok sevinirim.
şu rom denen olay ne ya açıklayabilir misin ? bende i9001'den yanayım ama farklı yorumlar gelince illaki karışıyor insanın kafasıÇok iyi anlıyorum sizi, en doğru seçimi yapmaya çalışıyorsunuz. Şimdi arasındaki farkları az çok biliyorsunuz artık.
Diğer arkadaşların dediklerini sorarsan yazılım desteği derken i9000 için custom romların fazlalığından bahsediyorlar. Tabiki öyle olacak çünkü cihazın çıkış tarihi belli çok önce piyasadaydı i9000. i9001 için yapılmayacak mı romlar yapılacak tabiki. Resmi güncellemeler zaten gelecek android geliştikçe. Bazı kullanıcılar çok sever o rom senin bu rom benim marifet gibi sürekli değiştirmeye ben öyle değilim. Sen de buna göre karar vermelisin.
Donanımı daha güçlü ve daha güncel bir cihaz varken neden eskisini tercih edeyim ki akıl karı mı?.. Tercihim kesinlikle i9001 den yana.
bir video çekte yollaBende bu ara böyle bi konu açcaktım ki arkadaş açmış. Ama ben kararımı verdim. HTC Evo 3D alacağım. Sizede öneririm. Hem fiyat hemde özellik açısından iyi bir telefondur( 3D çekiminin olmasıda cabası)
şu rom denen olay ne ya açıklayabilir misin ? bende i9001'den yanayım ama farklı yorumlar gelince illaki karışıyor insanın kafası
Anladım cracklenmiş telefon yaniMiui, Cyanogen gibi toplulukların geliştirdiği android sürümleri. Modifiye edilmiş işletim sistemi daha doğru olur.
Anladım cracklenmiş telefon yani![]()
i9001 diyorsun dimi ?Bi bakımaAndroid zaten açık kaynak olduğu için sorun yok
![]()
Arkadaşlar 700-750 TL arası
Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i Marka model bir cihaza denk geldim ,
512 mb ram , 1ghz işlemci , android 2,3,3 sürümü , ekran boyutu , hdmı çıkışı bana oldukça başarılı geldi bu fiyatlar arasında farklı tavsiyeleriniz varmıdır ?
arkadaslar bende düsünüyorum bu tarz telefonlardan fakat samsung ile htc modelleri arasında secim yapmak durumundayım.
en cok kafama takılan konu ise su: bu telefonlarda sarj sorunu war diyorlar yani 1 gün anca kullanılabiliyor diyorlar.
sarj konusuna da biraz değinebilir misiniiz
akıllı telefon kullanıpta bol bol internet, video çekme, video izleme, müzik dinleme ya da oyun oynarsan 1 gün bile sürmeyebilir telefonu tamamen kullanımına kalmışarkadaslar bende düsünüyorum bu tarz telefonlardan fakat samsung ile htc modelleri arasında secim yapmak durumundayım.
en cok kafama takılan konu ise su: bu telefonlarda sarj sorunu war diyorlar yani 1 gün anca kullanılabiliyor diyorlar.
sarj konusuna da biraz değinebilir misiniiz
i9001 diyorsun dimi ?![]()