Telefon alacağım bir yardım !!!

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Merhaba SDN sakinleri yeni yılla birlikte yeni bir telefon düşünüyorum kendime artık emektardan sıyrılma zamanı geldi düşünüyorum biraz kafa karışık birbirine çok benzer 3 telefon yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung Galaxy S i9000 (http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...?productId=telcepsam9000gal&categoryId=371946 )

Samsung Galaxy S i9001 (http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...sami9001&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9001)

Samsung Galaxy W i8150 (http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...8150w&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI8150W-B)

Bu üçlü arasındayım fikirlerinizi bekliyorum veya varsa başka bir tavsiyeniz onada bakabilirim :confused1:

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Galaxy s de 1 GHz Cortex-A8 işlemci ve PowerVR SGX540 grafik işlemcisi var. Galaxy s plus ta ise 1.4 GHz Scorpion işlemci ve Adreno 205 grafik işlemcisi var.
Galaxy s plus galaxy s ile boyut ve tasarım olarak aynıdır. Galaxy s plus, galaxy s in + sıdır adından da belli. Buradaki cihazlardan önerim i9001.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Galaxy s de 1 GHz Cortex-A8 işlemci ve PowerVR SGX540 grafik işlemcisi var. Galaxy s plus ta ise 1.4 GHz Scorpion işlemci ve Adreno 205 grafik işlemcisi var.
Galaxy s plus galaxy s ile boyut ve tasarım olarak aynıdır. Galaxy s plus, galaxy s in + sıdır adından da belli. Buradaki cihazlardan önerim i9001.
tek farkları zaten işlemcilerdi üstün olan onu alcam ozaman

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hepsiburada dan almada nerden alırsan al :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166

mskaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i9000 almanı tavsiye ederim. i9000'e olan destek i9001'den katbekat daha fazla. Zaten romları yeter bence. mesela Voodoo kerneliyle müthiş ses ve görüntü kalitesi alırsın... Ram ve batarya süresini orta kullanımda 2 güne çıkaran çok iyi modlar var. Galaxy S deki romlar falan S+'da yok. Zaten samsung tekrar inceleyeceğini söylemiş yani ICS gelirse ikisine de gelir. S'in desteği çok daha fazla XDA forumuna falan bakarsan anlarsın. Kaldı ki S powervr sgx540 adreno 205'den daha iyidir. O fazla 400mhz'ye aldanma bence. overclock yaparak aynı değere ulaşılıyor zaten başka forumlara falan bakarsan s+'ı tavsiye eden yok. böyle sonradan çıkan yan ürünleri almak hiç sağlıklı olmaz.. Ana telefona rağbet daha fazla olduğu için onun desteği daha uzun sürecek-sürüyor. Samsung ICS çıkarmazsa bile Galaxy S için 3-4 dev onun için çalışıyor ve bunları s+'a kuramazsın. Kesinlikle Galaxy S diyorum. Ayrıca S+ bu sene çıkmasına rağmen S'e gelmezse buna niye gelsin? Şuan ICS gelmiyor diye Galaxy S kullanıcıları zorla getirticek gibi :D http://www.change.org/petitions/www...ndwich-version-for-users-of-the-samsung-i9000 http://pocketnow.com/android/samsung-backtracking-on-no-android-40-for-galaxy-s-announcement

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy w'ye fazla para vermene gerek yok splus işine yarar artı olarak xperia neo, optimus black ve xperia arc s (tasarım açısından) tavsiye edilebilir.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
i9000 almanı tavsiye ederim. i9000'e olan destek i9001'den katbekat daha fazla. Zaten romları yeter bence. mesela Voodoo kerneliyle müthiş ses ve görüntü kalitesi alırsın... Ram ve batarya süresini orta kullanımda 2 güne çıkaran çok iyi modlar var. Galaxy S deki romlar falan S+'da yok. Zaten samsung tekrar inceleyeceğini söylemiş yani ICS gelirse ikisine de gelir. S'in desteği çok daha fazla XDA forumuna falan bakarsan anlarsın. Kaldı ki S powervr sgx540 adreno 205'den daha iyidir. O fazla 400mhz'ye aldanma bence. overclock yaparak aynı değere ulaşılıyor zaten başka forumlara falan bakarsan s+'ı tavsiye eden yok. böyle sonradan çıkan yan ürünleri almak hiç sağlıklı olmaz.. Ana telefona rağbet daha fazla olduğu için onun desteği daha uzun sürecek-sürüyor. Samsung ICS çıkarmazsa bile Galaxy S için 3-4 dev onun için çalışıyor ve bunları s+'a kuramazsın. Kesinlikle Galaxy S diyorum. Ayrıca S+ bu sene çıkmasına rağmen S'e gelmezse buna niye gelsin? Şuan ICS gelmiyor diye Galaxy S kullanıcıları zorla getirticek gibi :D http://www.change.org/petitions/www...ndwich-version-for-users-of-the-samsung-i9000 http://pocketnow.com/android/samsung-backtracking-on-no-android-40-for-galaxy-s-announcement
bak şimdi karıştırdın kafamı :)

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bende bi galaxy I900 kullanıcısı olarak arkadaşa katılıyorum.I900, I9001e göre daha ön planda developerlar ilk çalışmalarını I900 için yapıyo genelde.

I8150 ise bence s ve s+ ile tamamen farklı bi katagoride çünkü I8150 de 3,7' ekran varken s ve s+ da 4' ekran var.

Ayriyetten kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bütçe kurtarıyosa I9100de bi düşün derim ;)

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazılım zenginliği istiyorsan i9000 aksi halde i9001

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Bende bi galaxy I900 kullanıcısı olarak arkadaşa katılıyorum.I900, I9001e göre daha ön planda developerlar ilk çalışmalarını I900 için yapıyo genelde.

I8150 ise bence s ve s+ ile tamamen farklı bi katagoride çünkü I8150 de 3,7' ekran varken s ve s+ da 4' ekran var.

Ayriyetten kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bütçe kurtarıyosa I9100de bi düşün derim ;)

bütçede sıkıntı yok ya alırım sadece yazılım desteği ürün ve işlemci güncelliği önemli

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçede sıkıntı yoksa Sony Xperia modelleri de düşünülebilir.Arc özellikle.

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun bi iletişim aracı olduğunu lütfen unutmayın arkadaşlar 1.4 ghz işlemci telefondan ne işinize yaricak

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun bi iletişim aracı olduğunu lütfen unutmayın arkadaşlar 1.4 ghz işlemci telefondan ne işinize yaricak
öle bir yarıyor ki kullanınca anlaşılıyor, bir çok sebepten sadece 1 tanesini söyleyim telefonunda gta3 oynayabiliyosun :)

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
öle bir yarıyor ki kullanınca anlaşılıyor, bir çok sebepten sadece 1 tanesini söyleyim telefonunda gta3 oynayabiliyosun :)

cuk kadar ekrandami gta3 oynayacaksin ? :) hersey tersine dogru gidiyor. millet eskiden oyun oynamak icin parayi 30" ekranlara cok pahali grafik kartlarina basiyordu. simdi grafikleri ve oynanisi cok kotu olan oyunlar icin 3" lik cep telefonlarina basiyor. cok ilginc.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2

oyun için telefona o kadar para verilmez bence, oyunu bilgisayrda da oynarsınız. ama iş için notlar için 3G veya wifi üzerinden sesli yada görüntülü görüşme içinse alınabilir.
sadece hava atmak için ise en son modelini almak daha iyi olur onuda parasının hesabını yada kendini bilmeyenler yapar. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Bütçede sıkıntı yoksa Sony Xperia modelleri de düşünülebilir.Arc özellikle.

ön kamera yok wifi üzerinden görüntülü görüşme yok 3G görüşme yok bence benim işime yaramaz.

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun için telefona o kadar para verilmez bence, oyunu bilgisayrda da oynarsınız. ama iş için notlar için 3G veya wifi üzerinden sesli yada görüntülü görüşme içinse alınabilir.
sadece hava atmak için ise en son modelini almak daha iyi olur onuda parasının hesabını yada kendini bilmeyenler yapar. :D
Yaptığınız yoruma bakılırsa üst düzey bir akıllı telefon kullanmamışsız s2 kullanıyorum tavsiye ederim ve sadece oyun değil yorumumu dikkatli okumamışsınız sanırım 720p mkv formatındaki videoları sorunsuzca oynatabiliyor 1080p video kaydı yapıyor bunlar çift çekirdek sayesinde oluyor ayrıca bilgisayar telefon kadar taşınabilir bir alet değil..hava atmak istesem iphone 4s alırdım :)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Aslında S daha mantıklı gibi karar değiştirdim :D S te amoled ekran var i9001'de slcd . S te olabilir yani :D