Telefon Alacağım Ama Kararsızım

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Huawei G7 almaya karar verdim yorumlarınız için çok teşekkürler.

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
En iyisi 700 tl ye general mobile 4g almaktır.aynı fiyata zenfone 5 var ama mayısta güncelleme geleceği kesin bile değil güncelleme isterim diyorsan gmd 4g al 2-3 yıl güncelleme sıkıntısı çekmezsin g7 iyi ama tam oturmadı huawei'nin türkiye pazarındaki durumu ona göre yada samsung galaxy e7 alabilirsin internette 970 tl.ya da 1100 tl civarı paralel ithalat g3 al

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En iyisi 700 tl ye general mobile 4g almaktır.aynı fiyata zenfone 5 var ama mayısta güncelleme geleceği kesin bile değil güncelleme isterim diyorsan gmd 4g al 2-3 yıl güncelleme sıkıntısı çekmezsin g7 iyi ama tam oturmadı huawei'nin türkiye pazarındaki durumu ona göre yada samsung galaxy e7 alabilirsin internette 970 tl.ya da 1100 tl civarı paralel ithalat g3 al
Hocam gm 4g alacaktim ama batarya konusunda g7 ye gore iyi olmadığı için vazgeçtim.Arayüz olarak ta g7 daha hoş duruyor.Bir de internetten alma durumum olmadığından dediğiniz birkaç modeli alma şansım yok.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence GM 4G daha iyi.
Hem 2 yıl güncelleme desteği var hem daha yeni.
İşlemcisi işini rahatça görür. Ama diğer özellikleri inceleme çıkınca anlaşılır. Kâğıt üstünde bir yere kadar. Mağazalara gelince al eline bak hangisi hoşuna giderse, aralarında uçurum yok.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uzun uzun aciklamaya gerek yok biraz bekle kronik sorunu yoksa (ki olacağını sanmıyorum) gm 4g al gönül rahatlığıyla kullan

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G7'yi arkadaşıma önermiştim ve aldı.Gayette memnun. Dediğin gibi arayüz harika. 7 saat ekran süresi aldığına şahit oldum.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
tavsiye ettigin başka model var mı
Bence G7'den vazgeçme.

Vazgeçeceksen Meizu Mx4 al.

Ama G7 yabana atılacak bir cihaz değil. Snapdragon 410,Yenilenmiş Cortex A53 çiplerini barındırıyor. O Snapdragon 400 de bulunan Cortex A7 çipleri değil.

jenov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki telefon arasında fiyat haricinde karşılaştırma yapılırsa eğer ;

GM 4G ' nin Huawei Ascend G7 'den lolipop 5.1 dışında hiçbir üstün bir tarafı göremedim.

G7 şarj olarak çok daha iyi. + 64 Bit + 5.5 inç. kamerası gayet iyi. (Güncelleme Eylül ayında geleceği söyleniyor)

Fakat kesin olarak onu al bunu al diyemem. Her aldığımız telefonda fabrika çıkışlı hatalar olabilir. Bunların haricinde önerim g7'dir.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence G7'den vazgeçme.

Vazgeçeceksen Meizu Mx4 al.

Ama G7 yabana atılacak bir cihaz değil. Snapdragon 410,Yenilenmiş Cortex A53 çiplerini barındırıyor. O Snapdragon 400 de bulunan Cortex A7 çipleri değil.

İki telefon arasında fiyat haricinde karşılaştırma yapılırsa eğer ;

GM 4G ' nin Huawei Ascend G7 'den lolipop 5.1 dışında hiçbir üstün bir tarafı göremedim.

G7 şarj olarak çok daha iyi. + 64 Bit + 5.5 inç. kamerası gayet iyi. (Güncelleme Eylül ayında geleceği söyleniyor)

Fakat kesin olarak onu al bunu al diyemem. Her aldığımız telefonda fabrika çıkışlı hatalar olabilir. Bunların haricinde önerim g7'dir.
Öyle diyorsanız Huawei g7 yi alayım ve bu kararsızlığı bitireyim

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam sar değeri yüksek olunca ne etki yapar insan vücudunda
Kısa vadede çok bi etkisi yok ancak yuksek olunca 10 yıllık bi süreçte görüş alanında daralma, işitme kaybı vs. Sorunlar olabiliyormus. Tabi ne kadar konustugunuza bağlı tamamen. Ve kulaklık kullanıyorsanız veya hoparlörden konusuyorsaniz zararı olmaz. Konuşurken kulağa dayadiginizda kafa bölgesinde ısınmaya ve hücrelerin zarar görmesine yol açabilir uzun vadede.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam sar değeri yüksek olunca ne etki yapar insan vücudunda
Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusu
Ancak butun telefonlar radyasyon yayar bizim yapmamiz gereken en aza indirgemek
Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusu

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SAR değerini kafana takarsan LG bak. LG bu işte çok iyi

Ancak butun telefonlar radyasyon yayar bizim yapmamiz gereken en aza indirgemek

Kısa vadede çok bi etkisi yok ancak yuksek olunca 10 yıllık bi süreçte görüş alanında daralma, işitme kaybı vs. Sorunlar olabiliyormus. Tabi ne kadar konustugunuza bağlı tamamen. Ve kulaklık kullanıyorsanız veya hoparlörden konusuyorsaniz zararı olmaz. Konuşurken kulağa dayadiginizda kafa bölgesinde ısınmaya ve hücrelerin zarar görmesine yol açabilir uzun vadede.

Lg g2 teknosa bimeks gibi yerlerde 1000 tl civarı olsa anında alacağım fakat biraz yüksek bütçeye göre.

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G7 nin sar değeri yüksek hocam dikkat edin bence

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Lg g2 teknosa bimeks gibi yerlerde 1000 tl civarı olsa anında alacağım fakat biraz yüksek bütçeye göre.
Sar degerini kafana takman normal ama bir sey de onemli burada.

Mesela Sar değeri uzun vadede özellikle 2'ye yakın cihazlarda olumsuz etkilerini gösterir.

2'ye yakın da bir Motorola Moto x 2014 ile birkaç cihaz var.

Geri kalanı riskli ancak sonuçlarını uzun bir süre içerisinde gösterir.

Sar değerini gerçekten önemli bir kriter olarak görüyorsanız ya GM 4G alın ya da G2 32 GB için para biriktirin.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
1200 TL teknosada 16 GB versiyonu. 32 lık istersen +100tl
Zaten o zaman da hb'dadan LG G3 32 GB alınır daha güncel diye.

Ben hala anlamadım neden G2'nin fiyatı yerini koruyor?

O ivme aşağı inse güzel olacak G2 2 yılını doldurdu dolduracak zaten

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Çünkü g2 g3 den daha iyi kamera ve ekran dışında

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sar degerini kafana takman normal ama bir sey de onemli burada.

Mesela Sar değeri uzun vadede özellikle 2'ye yakın cihazlarda olumsuz etkilerini gösterir.

2'ye yakın da bir Motorola Moto x 2014 ile birkaç cihaz var.

Geri kalanı riskli ancak sonuçlarını uzun bir süre içerisinde gösterir.

Sar değerini gerçekten önemli bir kriter olarak görüyorsanız ya GM 4G alın ya da G2 32 GB için para biriktirin.

1200 TL teknosada 16 GB versiyonu. 32 lık istersen +100tl

Evet. 32 lik ideal. Hafıza kartı da yok.

Çünkü g2 g3 den daha iyi kamera ve ekran dışında
Dedikleriniz doğru ama bir sorun var ;
1.İnternetten değil de teknosa bimeks gibi yerlerden almak zorundayım
2.Bütçem en fazla 1000 tl

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
walla hocam bende aynı ikilem içindeyim, gönlüm G7 den yana, bi yandan da GM 4G de yeni çıktı piyasaya Lolipop 5.1.1 google güncellemesi cazip geliyor fiyat bi yandan 699TL puanla falan daha da aşağıya iniyor, fakat GM pek kaliteli gelmedi bana plastik kasa oyuncak gibi geldi açıkçası fakat G7 metal kasa 5.5 inç ekran tasarım arayüz olsun çok daha güzel ve kaliteli..

GM 4G nin tarafsız büyük incelemesini bekliyorum duruma göre hareket edicem fakat şimdilik gönlümden geçen G7 900TL gib bir rakama alabiliyorum onu da.. 200TL lik fark var ama kalite üstün gibi geldi bana...