- Konuyu başlatan
j.connor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar Huawei G7 almaya karar verdim yorumlarınız için çok teşekkürler.
Hocam gm 4g alacaktim ama batarya konusunda g7 ye gore iyi olmadığı için vazgeçtim.Arayüz olarak ta g7 daha hoş duruyor.Bir de internetten alma durumum olmadığından dediğiniz birkaç modeli alma şansım yok.En iyisi 700 tl ye general mobile 4g almaktır.aynı fiyata zenfone 5 var ama mayısta güncelleme geleceği kesin bile değil güncelleme isterim diyorsan gmd 4g al 2-3 yıl güncelleme sıkıntısı çekmezsin g7 iyi ama tam oturmadı huawei'nin türkiye pazarındaki durumu ona göre yada samsung galaxy e7 alabilirsin internette 970 tl.ya da 1100 tl civarı paralel ithalat g3 al
tavsiye ettigin başka model var mıikisini de tavsiye etmem
Bence G7'den vazgeçme.tavsiye ettigin başka model var mı
bu bütçeye asus zenfone daha mantıklıtavsiye ettigin başka model var mı
G7 almayin bence sar degeri yuksek lg g2 olmadi zenfone 6 yada 5 alin zenfone 5 kullanicisiyim.tavsiye ettigin başka model var mı
Bence G7'den vazgeçme.
Vazgeçeceksen Meizu Mx4 al.
Ama G7 yabana atılacak bir cihaz değil. Snapdragon 410,Yenilenmiş Cortex A53 çiplerini barındırıyor. O Snapdragon 400 de bulunan Cortex A7 çipleri değil.
Öyle diyorsanız Huawei g7 yi alayım ve bu kararsızlığı bitireyimİki telefon arasında fiyat haricinde karşılaştırma yapılırsa eğer ;
GM 4G ' nin Huawei Ascend G7 'den lolipop 5.1 dışında hiçbir üstün bir tarafı göremedim.
G7 şarj olarak çok daha iyi. + 64 Bit + 5.5 inç. kamerası gayet iyi. (Güncelleme Eylül ayında geleceği söyleniyor)
Fakat kesin olarak onu al bunu al diyemem. Her aldığımız telefonda fabrika çıkışlı hatalar olabilir. Bunların haricinde önerim g7'dir.
Hocam sar değeri yüksek olunca ne etki yapar insan vücudundaG7 almayin bence sar degeri yuksek lg g2 olmadi zenfone 6 yada 5 alin zenfone 5 kullanicisiyim.
Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusuHocam sar değeri yüksek olunca ne etki yapar insan vücudunda
Kısa vadede çok bi etkisi yok ancak yuksek olunca 10 yıllık bi süreçte görüş alanında daralma, işitme kaybı vs. Sorunlar olabiliyormus. Tabi ne kadar konustugunuza bağlı tamamen. Ve kulaklık kullanıyorsanız veya hoparlörden konusuyorsaniz zararı olmaz. Konuşurken kulağa dayadiginizda kafa bölgesinde ısınmaya ve hücrelerin zarar görmesine yol açabilir uzun vadede.Hocam sar değeri yüksek olunca ne etki yapar insan vücudunda
Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusuHocam sar değeri yüksek olunca ne etki yapar insan vücudunda
Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusu
SAR değerini kafana takarsan LG bak. LG bu işte çok iyi
Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusu
Ancak butun telefonlar radyasyon yayar bizim yapmamiz gereken en aza indirgemek
Kısa vadede çok bi etkisi yok ancak yuksek olunca 10 yıllık bi süreçte görüş alanında daralma, işitme kaybı vs. Sorunlar olabiliyormus. Tabi ne kadar konustugunuza bağlı tamamen. Ve kulaklık kullanıyorsanız veya hoparlörden konusuyorsaniz zararı olmaz. Konuşurken kulağa dayadiginizda kafa bölgesinde ısınmaya ve hücrelerin zarar görmesine yol açabilir uzun vadede.
Lg g2 teknosa bimeks gibi yerlerde 1000 tl civarı olsa anında alacağım fakat biraz yüksek bütçeye göre.Hücreleri öldürür,erkeklik hormonuna zarar verir,baş agrisi yapar,kanser riskini arttırır ve daha birsurusu
General mobile 4G de düşük baya 0.28 olması lazim.Lg g2 teknosa bimeks gibi yerlerde 1000 tl civarı olsa anında alacağım fakat biraz yüksek bütçeye göre.
Sar degerini kafana takman normal ama bir sey de onemli burada.Lg g2 teknosa bimeks gibi yerlerde 1000 tl civarı olsa anında alacağım fakat biraz yüksek bütçeye göre.
1200 TL teknosada 16 GB versiyonu. 32 lık istersen +100tlLg g2 teknosa bimeks gibi yerlerde 1000 tl civarı olsa anında alacağım fakat biraz yüksek bütçeye göre.
Zaten o zaman da hb'dadan LG G3 32 GB alınır daha güncel diye.1200 TL teknosada 16 GB versiyonu. 32 lık istersen +100tl
Evet. 32 lik ideal. Hafıza kartı da yok.Zaten o zaman da hb'dadan LG G3 32 GB alınır daha güncel diye.
Çünkü g2 g3 den daha iyi kamera ve ekran dışındaZaten o zaman da hb'dadan LG G3 32 GB alınır daha güncel diye.
Ben hala anlamadım neden G2'nin fiyatı yerini koruyor?
O ivme aşağı inse güzel olacak G2 2 yılını doldurdu dolduracak zaten
Sar degerini kafana takman normal ama bir sey de onemli burada.
Mesela Sar değeri uzun vadede özellikle 2'ye yakın cihazlarda olumsuz etkilerini gösterir.
2'ye yakın da bir Motorola Moto x 2014 ile birkaç cihaz var.
Geri kalanı riskli ancak sonuçlarını uzun bir süre içerisinde gösterir.
Sar değerini gerçekten önemli bir kriter olarak görüyorsanız ya GM 4G alın ya da G2 32 GB için para biriktirin.
1200 TL teknosada 16 GB versiyonu. 32 lık istersen +100tl
Zaten o zaman da hb'dadan LG G3 32 GB alınır daha güncel diye.
Ben hala anlamadım neden G2'nin fiyatı yerini koruyor?
O ivme aşağı inse güzel olacak G2 2 yılını doldurdu dolduracak zaten
Evet. 32 lik ideal. Hafıza kartı da yok.
Dedikleriniz doğru ama bir sorun var ;Çünkü g2 g3 den daha iyi kamera ve ekran dışında