Telefon açılmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aciiiiillllllllllll yardımmmm lütfennnnnn bnde galaxy y var yeni rom attım ona attıktan sonra fabrika ayarlarını sıfırladım ve telefona samsung logosu geliyor ama açılmıyor fabrika ayarlarını sıfırladıgım içinde recovery moda girmiyor direk sıfırlayıp geçiyor yardım edinnnnnn lütfen ne yapabilirimmmm :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar telefonuma (sony experıa-c6603 )
ıgnore dıye bır ebeveyn takıp programı yuklemiştim an aekrna kısa yolu geldı mail falan gırıp yukledım
bugun bu programı kaldırmaya denedıgımde sıfre sordu hatırlayamadım
e postama gelen yonlendırme sayfasından sıfre yenıle gırdım ancak sıfremı değiştirmeme ragmen bır turlu ekran dakı kılıt açılmıyor sıfre hatalı mesajı ve 30 sn sonra tekrar deneyın
yıne sıfre değişikiği yapıyorum anın da cevap gelıyor değiştiriyorum ama 5 saat oldu hala yapamadım
telefonum arka planda herseyı çalısıyor gelen aramalar mail vs hersey ama sadece seslerını duyuyırum zıl seslerı gelıyor
acıl yardıma ıhtıyacım var
ses acma on/ of hepsını denedım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s2 telefonum daha önce açılıyordu şarja taktım bi süre açıldı fakat daha sonra tekrar kapandı nasıl açabilirim veya bnun sebebi nedir arkadaşlar lütfen ardım edin :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum galaksi mini birden dondu ve birdaha açilmadi ne yapmam gerekiyor .telefoncuya götürdüm onlarda yapamadi. Acil yardim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim t10 um var ama şarza taksamda takmasamda açılmıyor acele yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone smart mini875telefonum var bilgisayara taktım disk biçimlendirme yaytım telefonnu kapattım dahada açılmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı samsung mini 2 bende de var arkadaşlar benimkinin bataryası bozuktu sarja taktığımda %15 olup %10'a iniyordu şarjda iken (okulda kaloriferin yanında 12 saat durmuş ve çok ısınmış bu yüzden bozuldu sanırım) daha sonra bigün sarjı %12'den elimde birden %1'e düşte ve kapandı. Şimdi sarja takıyorum ama hiç ses vermiyor. Açmaya çalıştım ne titredi ne ses verdi. Hiç açılmıyor. Servise göndericem. Ama ondan önce sizin bildiğiniz bişey var mı? Çünkü serviste 1 ay daha beklicem bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim teşekkurler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum takıldı bende kapatıp açayım dedim geri açılmadı ,geri açmaya çalıştığımda samsung logosu çıkıyo başkada bişey olmuyo,yardım eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimki hiç açılmıyo ama aynısı bendede oldu seninkinin ben yaptım onu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba benım telefonumun markası nokıa lumıa 520 telefonum acılmıyor sarja takıyorum ekranda ayarlar resmı var bıde sımsek seklı var ne yapmam gerekıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde zte blade s telefonum açılmıyor açmaya çalışıyorum flaş yanıyor gri bir ekanda kalıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(:(:(benim telefon galaxy ace güc ses acma kapama home tuşuna basıyorum acılıyor üstte bişey yazıyo 1 dk sonra kapanıyo
:unsure::unsure::unsure:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefona yazılım atacaksınız sd kart alın bir tane .interneten telofonun yazılımını bulun indirin indirdiniz dösyayı sd kartına atın yanihafıza kartına atın recrovery modu acın orda factory reseyin altında sd yazar oraya tıklayın veindirdiniz dosyayı secin tıklayın o dosyaya sistem gunceleniyor ozaman acılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadar merhaba benim telefonum galaxy gio sarjim %90ken telefonu fabrika ayarlarina sifirla dedim telefon kapandi ve daha acilmadi acmaya calisinca ust uste resetliyor ve her seferinde samsung yazisinda donuyor sorunu nasil cozerim simdiden tesekkurlee

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc desire 610 kullanıyorum telefonun şarjı bitip kapandı bir daha da açılmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonun galaxy mini telefon açılmıyor samsung logosunu takılıp kalıyor ne yapabilirim biraz acil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar xperia arc s kullanıyorum telefonun kendi kendine kapandı açmaya çalışıyorum sony yazıyor sonra xperia yazıyor ve sonra yine sony yazıyor ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar xperia arc s kullanıyorum telefonun kendi kendine kapandı açmaya çalışıyorum sony yazıyor sonra xperia yazıyor ve sonra yine sony yazıyor ne yapmam lazım