Yardım Telefonum açılmıyor

Yusufglr338gmail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumda home+power tuşuna basıyorum ama beyaz ekran geliyor ve telefonda açılmıyor zaten yanlışlıkla bir keresinde dokunmatik sağlam ama çalışmıyordu telefonda bir takım sayılar girmiştim o bir şeyler yaparken bende tuşlara basmıştım ve dokunmatik çalışmamaya başladı ve yapmaya çalışırken yanlış dosyayı home+power tuşuna bastım dosyayı orada açtım telefon artık çalışmıyor.
?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonumda home+power tuşuna basıyorum ama beyaz ekran geliyor ve telefonda açılmıyor zaten yanlışlıkla bir keresinde dokunmatik sağlam ama çalışmıyordu telefonda bir takım sayılar girmiştim o bir şeyler yaparken bende tuşlara basmıştım ve dokunmatik çalışmamaya başladı ve yapmaya çalışırken yanlış dosyayı home+power tuşuna bastım dosyayı orada açtım telefon artık çalışmıyor.
?
Açılsa bile siyah ekran gözüküyor android yok❎

?

Açılsa bile siyah ekran gözüküyor android yok❎
Yardım edebilecek biri var mıııı???

Son düzenleme:

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Sorun hakkında daha fazla bilgi lazım. Durup dururken mi oldu, rom atarken mi, bir uygulama yükledikten sonra mı?
Yazılımsal olduğunu düşünüyorsan yeni rom atabilirsin. Ayrıca hangi telefon? Home tuşu olduğuna göre eski nesil olduğunu düşünüyorum.

Yusufglr338gmail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun hakkında daha fazla bilgi lazım. Durup dururken mi oldu, rom atarken mi, bir uygulama yükledikten sonra mı?
Yazılımsal olduğunu düşünüyorsan yeni rom atabilirsin. Ayrıca hangi telefon? Home tuşu olduğuna göre eski nesil olduğunu düşünüyorum.
galiba yanlış romu attım

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
galiba yanlış romu attım
Odin üzerinden stock rom mu atmaya çalıştınız yoksa custom recovery ile custom rom mu? Odin'leyse Hard brick olsaydı hiç tepki vermezdi. Şahsen bozuk recovery dosyası flashlamıştım. Cihaz kendini otomatik download moda geçiriyordu. Custom recovery ile yaptıysanız ses açma+ses kısma tuşuna basılı tutar mısınız? UI boot ekranı öncesi gelen marka ekranı geliyor mu?