Yusufglr338gmail
Öğrenci
Telefonumda home+power tuşuna basıyorum ama beyaz ekran geliyor ve telefonda açılmıyor zaten yanlışlıkla bir keresinde dokunmatik sağlam ama çalışmıyordu telefonda bir takım sayılar girmiştim o bir şeyler yaparken bende tuşlara basmıştım ve dokunmatik çalışmamaya başladı ve yapmaya çalışırken yanlış dosyayı home+power tuşuna bastım dosyayı orada açtım telefon artık çalışmıyor.
?

?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açılsa bile siyah ekran gözüküyor android yokTelefonumda home+power tuşuna basıyorum ama beyaz ekran geliyor ve telefonda açılmıyor zaten yanlışlıkla bir keresinde dokunmatik sağlam ama çalışmıyordu telefonda bir takım sayılar girmiştim o bir şeyler yaparken bende tuşlara basmıştım ve dokunmatik çalışmamaya başladı ve yapmaya çalışırken yanlış dosyayı home+power tuşuna bastım dosyayı orada açtım telefon artık çalışmıyor.
?

Yardım edebilecek biri var mıııı???Telefonumda home+power tuşuna basıyorum ama beyaz ekran geliyor ve telefonda açılmıyor zaten yanlışlıkla bir keresinde dokunmatik sağlam ama çalışmıyordu telefonda bir takım sayılar girmiştim o bir şeyler yaparken bende tuşlara basmıştım ve dokunmatik çalışmamaya başladı ve yapmaya çalışırken yanlış dosyayı home+power tuşuna bastım dosyayı orada açtım telefon artık çalışmıyor.
?
Açılsa bile siyah ekran gözüküyor android yok![]()
Son düzenleme: