yolcurahmi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Buraya kargo sorgulama sayfasının SS'ini, linkini atar mısınız. Bunca mağdur olan adam arasında tek sizin ürününüz gelmiş olamaz.
Buraya kargo sorgulama sayfasının SS'ini, linkini atar mısınız. Bunca mağdur olan adam arasında tek sizin ürününüz gelmiş olamaz.
Büyük bi firma değilim kardeşim. Yeni yeni başlıyorum. O yüzden yazıcıyo buradan aldım, pc trendyoldan aldım. Şirket kuruluşum 13 Temmuz, o yüzden bir yerde göremezsin. Pazaryerlerine yeni giriş yapıyorum.Şimdi benim yada bizim derdimiz burda birini suçlamak yada sorgulamak olamaz zaten. Benim sipariş numaram 13721 seninki 13723 yani ben senden önce sipariş vermişim ve bana perşembe günü anca kargo olur dediler ama sana daha önce gelmiş. Oda çok önemli degil, insan tedirğin oluyor haliyle sen ürünüm geldi diyince. Teknovas otomotiv diye bir yerde göremedim google haritalarda. Belki reklam vermemişsindir olabilir ama otomotiv sektöründe internette olmayan görmedim ben. Neyse artık olan olmuş şikayet yada paramızın geri yatarmı kafası 2,3 güne netleşir. Eğerki benim gibi insanların paralarını çaldırlarsa ALLAH fitil fitil burunlarından getirsin. Tabi inançları varsa. En sevdiğinden çıksın acısı
Sanırım ben ilk konuştuğumda bana depolardan çıkış oluyor demişlerdi, belki depoları ankaradadır bilemiyorum.
Haklı olabilirsin aman sende dikkat et isimleriniz birbirinizi çağrıştırıyor teknoliderplus = teknovasBüyük bi firma değilim kardeşim. Yeni yeni başlıyorum. O yüzden yazıcıyo buradan aldım, pc trendyoldan aldım. Şirket kuruluşum 13 Temmuz, o yüzden bir yerde göremezsin. Pazaryerlerine yeni giriş yapıyorum.
Bu site kesinlikle dolandırıcı bence. Ne müşteri hizmetleri açıyor ne de maile cevap veriyorlar. Bugün ilçe hekem heyetİni aradım böyle bir problem olduğuna dair bana noterden üründen caydığınıza dair talep oluşturmam gerektiğini ve daha sonrasından e devletten takip edip 15 gün içinde ücret iadesi olmaz ise il tüketici hayetine gidip elimizdeki noter onaylı belgeyle ve siteden ekran görüntüsü almış olduğunuz belgelerle başvuru yapın bu şekilde paranızı geri alabilirsiniz dediler.Sanırım ben ilk konuştuğumda bana depolardan çıkış oluyor demişlerdi, belki depoları ankaradadır bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklı olabilirsin aman sende dikkat et isimleriniz birbirinizi çağrıştırıyor teknoliderplus = teknovas
Bu site kesinlikle dolandırıcı bence. Ne müşteri hizmetleri açıyor ne de maile cevap veriyorlar. Bugün ilçe hekem heyetİni aradım böyle bir problem olduğuna dair bana noterden üründen caydığınıza dair talep oluşturmam gerektiğini ve daha sonrasından e devletten takip edip 15 gün içinde ücret iadesi olmaz ise il tüketici hayetine gidip elimizdeki noter onaylı belgeyle ve siteden ekran görüntüsü almış olduğunuz belgelerle başvuru yapın bu şekilde paranızı geri alabilirsiniz dediler. Site etbise kayıtlı diye alışveriş yapmıştım ama bu tür etbise kayıtlı site olupta dolandırılanlar olmuş.
Bana sorarsanı hepsi boş, bu ülkede ne yaparsak yapalım dürüst insanların hakkı hep yenilmiştir. Birde notere gideceksin ona para ver ordan oraya git sonra başka yere git. Bu kadar saçma sapan bir sistem. Giden gitti kanaatım bu yöndeBu site kesinlikle dolandırıcı bence. Ne müşteri hizmetleri açıyor ne de maile cevap veriyorlar. Bugün ilçe hekem heyetİni aradım böyle bir problem olduğuna dair bana noterden üründen caydığınıza dair talep oluşturmam gerektiğini ve daha sonrasından e devletten takip edip 15 gün içinde ücret iadesi olmaz ise il tüketici hayetine gidip elimizdeki noter onaylı belgeyle ve siteden ekran görüntüsü almış olduğunuz belgelerle başvuru yapın bu şekilde paranızı geri alabilirsiniz dediler.
Bence boş değil.Giden gitse dahi bu insanlar yaptıklarının bedelini ödemeli. Ben elimden geleni yapıcam ne olur gerisini bilememBana sorarsanı hepsi boş, bu ülkede ne yaparsak yapalım dürüst insanların hakkı hep yenilmiştir. Birde notere gideceksin ona para ver ordan oraya git sonra başka yere git. Bu kadar saçma sapan bir sistem. Giden gitti kanaatım bu yönde
Notere gitmek istemeyenlerde attığınız cayma mailinin çıktısını alıp saklayın demişlerdi. Böyle bi seçenek de varBence boş değil.Giden gitse dahi bu insanlar yaptıklarının bedelini ödemeli. Ben elimden geleni yapıcam ne olur gerisini bilemem
Heyetemi vereceğiz onu ?Bence boş değil.Giden gitse dahi bu insanlar yaptıklarının bedelini ödemeli. Ben elimden geleni yapıcam ne olur gerisini bilemem
Notere gitmek istemeyenlerde attığınız cayma mailinin çıktısını alıp saklayın demişlerdi. Böyle bi seçenek de var
Bizede persembe dediler gorecegiz bakalim sen ne aldin abim 12 bin liralikŞimdi benim yada bizim derdimiz burda birini suçlamak yada sorgulamak olamaz zaten. Benim sipariş numaram 13721 seninki 13723 yani ben senden önce sipariş vermişim ve bana perşembe günü anca kargo olur dediler ama sana daha önce gelmiş. Oda çok önemli degil, insan tedirğin oluyor haliyle sen ürünüm geldi diyince. Teknovas otomotiv diye bir yerde göremedim google haritalarda. Belki reklam vermemişsindir olabilir ama otomotiv sektöründe internette olmayan görmedim ben. Neyse artık olan olmuş şikayet yada paramızın geri yatarmı kafası 2,3 güne netleşir. Eğerki benim gibi insanların paralarını çaldırlarsa ALLAH fitil fitil burunlarından getirsin. Tabi inançları varsa. En sevdiğinden çıksın acısı
6 ay yada 1 yil suruyor sonra eksik belge deyip iptal oluyor daha once denedim hicbirsey cikmiyor oradan7500 tl nin altında ise ilçe hakem heyeti üstünde ise il hakem heyetine başvurıyormuşsunuz belgelerle.
Gelirse burdan belirtebilirmisniz ? bir kişi hariç ürünüm geldi diyen yokBizede persembe dediler gorecegiz bakalim sen ne aldin abim 12 bin liralik
benim ürünüm de geldi yukarda görüntüleri attım kargo ss ini de attım ama biz seçilmiş şanslılar da olabilirizBuraya kargo sorgulama sayfasının SS'ini, linkini atar mısınız. Bunca mağdur olan adam arasında tek sizin ürününüz gelmiş olamaz.
garezleri bize belkidebenim ürünüm de geldi yukarda görüntüleri attım kargo ss ini de attım ama biz seçilmiş şanslılar da olabiliriz
Dediğim gibi bence ürünleri başka yerden getirtip sonra kargoluyolar o yüzden gecikme olabilir ya da bi kaç kişiye gönderip sonrasını sallayacaklar inşallah herkes parasını veya karşılığını alır.garezleri bize belkide
Gelecegini sanmiyorum ama gelirse belirtirim tabikide benim anlamadigim nasil bukadar yasal dolandiriyorlar biz hep belli basli sirketlerden alisveris yapmak zorundamiyiz anlamadimGelirse burdan belirtebilirmisniz ? bir kişi hariç ürünüm geldi diyen yok
İphone 12 mini ve çamaşır makinesi almaya çalıştık? bakalım hep beraber görücez neler olacak. Ürünü gelenler var, bekleyenler var, parasını geri alanlar vardı ilk yorumların başladığı zaman ama biz hala bişe görmedik.Bizede persembe dediler gorecegiz bakalim sen ne aldin abim 12 bin liralik
6 ay yada 1 yil suruyor sonra eksik belge deyip iptal oluyor daha once denedim hicbirsey cikmiyor oradan
Bu ülkede zaten hep yasal dolandırıcı var gayet normal ?Gelecegini sanmiyorum ama gelirse belirtirim tabikide benim anlamadigim nasil bukadar yasal dolandiriyorlar biz hep belli basli sirketlerden alisveris yapmak zorundamiyiz anlamadim
Diyelimki dukkan actik mecburmuyum hepsiburada trendyol falan kayit olmaya onlara verecegim parayla indirim yaparim ama iste boyle rahat dolandirtirsan insanlari mecbur hadi actin 1 ay sonra iflasİphone 12 mini ve çamaşır makinesi almaya çalıştık? bakalım hep beraber görücez neler olacak. Ürünü gelenler var, bekleyenler var, parasını geri alanlar vardı ilk yorumların başladığı zaman ama biz hala bişe görmedik.
Bu ülkede zaten hep yasal dolandırıcı var gayet normal ?
Guvenilir site degil deyip kimse almaz kucuk esnaf batsin sadece bizler madur degiliz yani yazikDiyelimki dukkan actik mecburmuyum hepsiburada trendyol falan kayit olmaya onlara verecegim parayla indirim yaparim ama iste boyle rahat dolandirtirsan insanlari mecbur hadi actin 1 ay sonra iflas
Adamlar 5 banka hepsinde şirket ibani var abi nasil oluyor aklim almiyor vallah helal olsun buyuk emek var ?Diyelimki dukkan actik mecburmuyum hepsiburada trendyol falan kayit olmaya onlara verecegim parayla indirim yaparim ama iste boyle rahat dolandirtirsan insanlari mecbur hadi actin 1 ay sonra iflas
Guvenilir site degil deyip kimse almaz kucuk esnaf batsin sadece bizler madur degiliz yani yazik
Sanırım hep bilindik sitelerden almak gerekiyor bende öğrenmiş oldum bunuGelecegini sanmiyorum ama gelirse belirtirim tabikide benim anlamadigim nasil bukadar yasal dolandiriyorlar biz hep belli basli sirketlerden alisveris yapmak zorundamiyiz anlamadim
Evet ayni kisiler ayni yontemle 2 kez yakalanmadan insanlari dolandiriyor ve bu ulkede kanun var diyoruz yaziklar olsunSanırım hep bilindik sitelerden almak gerekiyor bende öğrenmiş oldum bunu
Sen yine iyisin biz havale yaptik?BENİMDE ÜRÜNÜM GELMEDİ GELMİYOR GELMEYECEKTE KREDİ KARTI İPTAL TALEBİNDE BULUNDUK BANKADAN BAKALIM
Kac paralik urun aldin dostum gitti o para gecmis olsun savunma falan derken 1 yil sonra eksik belge hayirli islerMerhaba, ben de 19 Temmuz'da teknoliderplus.com üzerinden ürün satın almıştım fakat ne kargolandı ne bir şey edildi, günlerdiz hazırlanıyor gözüküyor. Aldığım ürünü iptal etmek istedim müşteri hizmetlerini aradım muhasebe bölümüne mail atmanız gerek dedi. Mail attım fakat dönüş falan yapılmadı siparişim iptal edilmedi. Müşteri temsilcisine ulaşılamıyor, canlı destek yok. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve tek belgem sitenin bana mail olarak yolladığı faturaydı. Şirketten savunma istenmiş bakalım ne olacak. Kargosu gelenler acaba ne zaman sipariş verdiler? Yardımlaşmak lazım yoksa hepimiz paramızdan olacağız.
3150TL'lik ürün aldım. Tüketici heyetini biraz araştırdım, heyet savunma istedikten sonra şirket 1 ay içinde cevap vermezse icra işlemlerini başlatabiliyormuşuzKac paralik urun aldin dostum gitti o para gecmis olsun savunma falan derken 1 yil sonra eksik belge hayirli isler