Teknik destek hakkında - Packard Bell

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar selamlar

Ben bir yıl önce, Ankara media markette packard bell marka bir laptop aldım. Laptopumun iki düğmesi kırıldı. Kullanışta sıkıntı olmasa da görüntü olarak kötü duruyor. Merak ettiğim bir şey var. Ben teknik desteğe versem, tamir ederler mi laptopumu? Ne kadar sürer? Ve Media Market'e mi vermem gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sen kendin bile degistirebilrsin istersen,garanti kapsamındaysa ver yaparlar

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben fiziksel engelliyim, ellerimi o kadar iyi kullanamayabilirim. :) Peki, Media Market'e mi götürülmesi gerek?
fiziksel engelli oldugunu bilmiyordum,media markete götür onlarda kargoyla garanti servisine gönderip ilgilenirler...media market uzak geliyorsa media marketi ara durumunu bildir kargoyla sen media markete gönder müşteri hizmetlerine, bu şekildede olabilir diye düşünüyorum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
fiziksel engelli oldugunu bilmiyordum,media markete götür onlarda kargoyla garanti servisine gönderip ilgilenirler...media market uzak geliyorsa media marketi ara durumunu bildir kargoyla sen media markete gönder müşteri hizmetlerine, bu şekildede olabilir diye düşünüyorum

Ya şöyle bir durum var, kısa bir süre sonra ankaraya gidilecek. O zaman götürebilirim. Ama maksimum 1 hafta kalınacak. 1 haftada hallederler mi?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya şöyle bir durum var, kısa bir süre sonra ankaraya gidilecek. O zaman götürebilirim. Ama maksimum 1 hafta kalınacak. 1 haftada hallederler mi?
kendi zevklerine kalmıs bırsey normalde 30dk surmez,kargoya verme karsılıklı 2gun surer,incelencek falan asaga yukar 1 haftada anca yaparlar