Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kitap Adı:Metal Fırtına ( Seri olarak )
Yazar Adı:Orkun Uçar
Çıktığı Yayınevi:Altın Kitaplar
Yorumunuz:Türk roman dizisi ilk kitabından son kitabına kadar heyecan öyle bir sürüyor ki ben bir kitabını 1 günde bitirdim.
Kitap Adı: Kavgam
Yazar Adı: Adolf Hitler
Çıktığı Yayınevi: En kitap
Yorumunuz: Pek hafif bir kitap değil. Kitabı okuyalı baya bir zaman oldu. Eğer yanlış hatırlamıyorsam kitabın başlarında tam bir hayat hikayesi iken kitabın sonlarına doğru. Hitler sürekli hayattaki felsefelerinden planlarından vb. bahsediyor. Hayat hikayesi dediğim de şu. Çocukluğu yaşamı , yahudilere duyduğu öfkenin nasıl filizlendiği. Kitabı tavsiye ederim güzel bir kitap.
olasılıksız- adam fawer. en sevdiğim roman.
sol ayağım-christy brown. okuduğum ve sevdiğim nadir duygusal romanlardan.
oz-adam fawer. akıcı ama en saçma romanlardan.
açlık oyunları serisi. konusu en ilgi çekici olan roman.
NOT: Henüz okumadım ama Marslı romanı çok iyi, filmi güzel. romanı da güzeldir tavsiye ederim.
NOT: Önce film izleyip sonra kitap okumayın. Tam zıttını yapın ki önce film izleyince kitap sıkabiliyor. Okuduğunuz kitabın filmi varsa mutlaka izleyin derim ben.
Kitap Adı:Bazen Olmaz
Yazar Adı:Özlem Gürses Tatar
Çıktığı Yayınevi:Kronik
Yorumunuz:İş hayatına dair başarısızlık hikayelerine yer veren kitap özellikle Muhtar Kent, Abdülkadir Konukoğlu ve Hüsnü Özyeğin kısmı dikkatle okunmalı
SAP FI Kitabı, SAP Finans Kitabı….
Kitap İçerik hazırlanırken 3 ana hedef kitlenin faydalanması amaçlanmıştır.
1. Muhabese ve finans sektöründe çalışmak isteyen yeni başlayacak son kullanıcılar (Bölüm 1-8).
2. Muhabese ve finans alanında çalışmakta olan ve kendini geliştirmek isteyen son kullanıcılar (Bölüm 3,4,5,6,7,8)
3. SAP FI uyarlama danışmanlığını mesleğinde ilerlemek isteyenler (Bölüm 9,10,11,12)
TILKININ ZIYAFETI
ALEV INAN
YENI INSAN YAYINEVI
Nermin Bezmen'in kitabı Harp Gelin ile aynı anda başladım, şu ana kadar gayet ilginç, değişik. --- Gönderi Güncellendi ---
BIR HARP GELINI
NERMIN BEZMEN
DOĞAN KITAP
Ben gerçek yaşamdan hikayeler sevdiğim için Nermin Bezmen kitaplarını kaçırmam. Yine aynı şekilde bunu da keyif alarak okuyorum
SAP FI ve diğer modüllerde (MM/SD/CO) modüllerinde BEM Akademi eğitim veriyor.Dersler grup halinde ve online olarak birebir şekilde alınabiliyor.Ben FI eğitimi aldım ve şuanda piyasada danışman olarak çalışıyorum.Eğitmenler son derece bilgili ve eğitimli insanlar.Anlamadığınız bir konuda gayet tatmin edici cevaplar alabiliyorsunuz.Kafanızda hiçbir sorunun kalmasına izin vermiyorlar.Eğitim ücretleri gayet makul.Online eğitimlerinin olması ulaşım zorluğu çekenler için büyük bir fırsat.
Merhaba,
SAP eğitimi almak isteyen arkadaslar için ,merkezi Mecidiyeköy'de bulunan BEM Akademiyi tavsiye ederim.Eğitim imkanları açısından son derece kaliteli ve öğretici bir kurum.Fiyat olarak gayet makul seviyelerde.Hocaların hepsi piyasada aktif çalışan insanlar.Eğitim içeriklerine bakmak isteyen arkadaslar www.bemakademi.com adresinden bakabilirler.
Lisa M. Stasse Sürgün
Sonra serisi var. Seveceğinize inanıyorum. İleriki yıllarda dünyanın değişmesi yönetimin ülkelerin değişmesi sonrası bir yaşam gibi...
Açlık Oyunları
Filmi izleyip geçmeyin. Okumadıysanız kitaplar harika.
Bir tane daha bunlar gibi seri vardı ama şuan aklıma gelmiyor.
polisiye sevenler için;
Tess Gerritsen'ın "Moura Isles ve Jane Rizzoli" serisini okumasını tavsiye ederim. serinin ilk kitabı "Cerrah" daha sonra "çırak" , "günahkar" vs.. diye devam ediyor. "Rizzoli-Isles" serisi dışında yazdığı kitaplar da mükemmel. ilk cümleden sizi içine alıyor ve sıkılmadan merakla devam ediyorsunuz. 3 4 günde bitiriyorum kitabı.
gizem severlere;
Ted Dekker'ı öneririm. özellikle de "Oyun" kitabı çok ilginç. kitap sizi sürekli şaşırtacak. bir de "Adaletin Gizli Mezarlığı" var. o da güzeldir..
konusu ilginç bir kitap önermek istiyorum..
Serkan Ertem'in "azazel" serisi..
bu adam gerçekten işini hakkıyla yapmış. kitap sizi hem araştırmaya yönlendiriyor hem de farklı bir bakış açısı öneriyor.
son olarak.
yeni keşfettiğim ve şuan elimde olan bir kitap var.
Osman Aysu "Uzun Gece" gizemli bir kitap..