Taşıma Sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
senin Gözünü yiyim be adam 2 Gündür uğraşıyom senin çüzümünle oldu çok saol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dedıklerınızı yaptım cıhazınız ugyulamalarından bazıları ıcın gereklı olan Google play hızmetlerını desteklemıyor Lutfen yardım ıcın uretıcıyle konusun dıyor ne yapmam lazım yardım edın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes::yes::yes::yes::tongue::tongue::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:emegine saglık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sdd okuru çok teşekkürler dedğini yapınca herşey oluyor.Beyler sorunun dosyanın adı ile alakası yok s4'ün orjinal olmayan uygulamalara engellemesi var. Bunun için google playdan ES DOSYA YÖNETİCİSİ uygulamasını indirin sonra apk dosyasını ve obb dosyasını dowland'a atın daha sonra dosya yöneticisini açın ordan dowland'dan bulun obb yi basılı tutun kes deyin ve Android/dowland 'a yapıstırın ve sorun çözüldü. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar S5'de es dosya yöneticisi root explorer vb.. tüm işlemler başarısızla sonuçlanıyor.. dosyaları es dosya yöneticisi ile (root olmasına rağmen) kopyalıyorum 5-10 saniye sonra otomatik dosyalar siliniyor bu soruna Allah rızası için yardım edecek var mı ?

M

Mustafa kerem

SDN Okuru
Arkadaşlar ben vodofone smart 6 ultra kullaniuorum bu olay daha önceleri yoktu yeni başima geldi eskiden arşivleri rahatlikla açip obb lari kesip biçebebiliyodum ama taaki füne kadar arşivler açilio ama obb dosyasını atarken içinde main. Bişi dosya varya işte onu yollamio es doysa yoneticiside zaten arşivi açamio lutfen yardım edin birde öyle bişeyki arşivin içinden ne silersem silinmio ltfn çozun su sorunu

Monreal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Hortlatıyorum kusura bakmayın da.

Bi çözümü var:

CM Security tarzı uygulama kilitleme kullanıyorsanız dosya kilitleme yerinden "Dosyalarım" şeyinin kilidini kaldırın.. Ben böyle çözdüm.