Tarife Değişikliğim Günlerdir Hayata Gecmedi

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
24 Mayıs Salı günü TTnet çağrı merkezini arayarak 4 Mpbs sınırsız bağlantımın destekliyor ise 8 Mpbs sınırsız olarak değiştirlmesini talep ettim. Bana hattımın 12 Mpbs hıza kadar desteklendiği söylenip tarife değişikliğim onaylandı ve 24 saat içerisnde modemi kapatıp actığımda yeni tarife ile nete girebileceğim söylendi. Aradan iki gün geçmesine rağmen hızım halen 4 Mpbs idi. Ben de tekrar aradım cağrı merkezini. Tarifemin hala eski olduğunu yeni tarifenin hayata gecmediğini söyledim. Arıza kaydı oluşturdular. Arıza kaydının üzerinden de bir gün geçmesine rağmen hız değişmedi. tekrar çağrı merkezini aradığımda otomatik bir ses "arıza kaydınız sonuçlandırılmıştır" dedi. Ortada halbuki hiç bir değişklik yoktu. Hız hala aynı. 4 Mpbs. Çağrı merkezinden tekrar gerekli yere iletiyoruz dendi. Yaaa Allah askına bir tarife değişkliği için bu kadar uğraştırıl mı insan? bir kaç saat içerisinde hal oluncak bir talep 3 gün geçmesine rağmen yerine getirilmiyor. Ki kim bilir daha kaç gün bekleyecez... Kaç gün uğraşacaz... Forumda belirtilen TTnetdestek hattına da mail attım... Bakalım gerçekten işe yarıyor mu?

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ttnetdestek yapar. Sağolsun, boşver hiç m.hizmetlerini arama. Aslında Online İşlem merkezinden de yapabilirdin değişikliği. Aynı anda tarifeni değişiyor. !

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ttnetdestek yapar. Sağolsun, boşver hiç m.hizmetlerini arama. Aslında Online İşlem merkezinden de yapabilirdin değişikliği. Aynı anda tarifeni değişiyor. !
online işlemde denedim... 8 Mpbs olduğu için çağrı merkezini arayın uyarısı verdi. bende aradım... mesele zaten online işlem merkezinde hızım 8 Mpbs görünüyor ama hız hala 4 Mpbs. resmide aşağıya ilişikledim... hayır daha önce online işlemde yaptım bir saat içinde oldu... şimdi 3 gün gecti bir nane yok ortada... ya en kötüsüde hiçbir şey yapmamalarına rağmen "sorun çözüldü" mesajı bırakmaları...
Ekli dosyayı görüntüle 6702

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
online işlemde denedim... 8 Mpbs olduğu için çağrı merkezini arayın uyarısı verdi. bende aradım... mesele zaten online işlem merkezinde hızım 8 Mpbs görünüyor ama hız hala 4 Mpbs. resmide aşağıya ilişikledim... hayır daha önce online işlemde yaptım bir saat içinde oldu... şimdi 3 gün gecti bir nane yok ortada... ya en kötüsüde hiçbir şey yapmamalarına rağmen "sorun çözüldü" mesajı bırakmaları...
Ekli dosyayı görüntüle 6702

Ozaman hızın sabitlenmişdir. Yani 8mbit tarifesindesindir lakin hızını sabitlemişler olabilir. Hani 8 mbit alamıyorsun diye, ya da sadece gıcıklığına..

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ozaman hızın sabitlenmişdir. Yani 8mbit tarifesindesindir lakin hızını sabitlemişler olabilir. Hani 8 mbit alamıyorsun diye, ya da sadece gıcıklığına..

abi olur mu ya:D 4 Mpbs hıza 89 tl veriyordum... 12 Mpbs'ye kadar destekliyor diyecekler ben de 8 Mpbs'ye cıakcam ama 4 Mbps'ye sabitledik diyecekler ve ben 8 Mpsb ücreti 120 Tl mi verecem:D enayi mi var ortada... yarın gider iptal ederim... ardından tüketici mahkemesine giderim... inş.. böle bir durum söz konusu değildir.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ne yaptın dostum sen? Ben 120TL verecek olsaydım gider 100TL'ye 50Mbps limitsiz bağlatırdım hatta üstüne kalan 20TL'yi de her ay başka başka şeyler için harcardım :D

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ne yaptın dostum sen? Ben 120TL verecek olsaydım gider 100TL'ye 50Mbps limitsiz bağlatırdım hatta üstüne kalan 20TL'yi de her ay başka başka şeyler için harcardım :D
Söyle öle bir bağlantı verebilecek bana hemen gidim oraya...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Superonline bu hizmeti bize sağlıyor. Sizin orada fiber optik alt yapısı var mı bilmiyorum ama varsa ve sen hala 8Mbps için 120TL veriyorsan diyecek sözüm yok :D

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Superonline bu hizmeti bize sağlıyor. Sizin orada fiber optik alt yapısı var mı bilmiyorum ama varsa ve sen hala 8Mbps için 120TL veriyorsan diyecek sözüm yok :D

işte mesele orada koskaca bir YOK...:( hala paramızla rezil oluyoz adam gibi bir net bağlatalım diye...