Arkadaşlar benim pc evde ortak kullanılan bi pc.herkes tarayıcı olarak ie i kullanıyor benim istediğim ie den eksiği olmayan başına şifre koyabileceğim bi tarayıcı
önerilerinizi bekliyorum
önerilerinizi bekliyorum
Savaşta Opera cephesi savaşın mutlak favorisi olarak gösteriliyor:laugh:N'aptın sen..?
Tarayıcı savaşlarını başlattın.
1875. Tarayıcı Savaşları By efsanenin sorusu üzerine patlak vermiştir.Savaşta İE cephesi ilk düşen cephe olmuştur.Daha ayıntılı bilgi için sonraki mesajlara bakınız...![]()
aman:cursing::laugh::laugh::laugh:N'aptın sen..?
Tarayıcı savaşlarını başlattın.
1875. Tarayıcı Savaşları By efsanenin sorusu üzerine patlak vermiştir.Savaşta İE cephesi ilk düşen cephe olmuştur.Daha ayıntılı bilgi için sonraki mesajlara bakınız...![]()
istediklerimi karşılasa daha iyi olurChrome kullan, hem hızlı, hem sade, hem de google malı :thumbup:
firefoxbende trayıcı deyince rasim flan tarıyan şeylerden zannettim
![]()
önemli olmasının sebebi şfrelerim hatırlamasını istemem ve giriş yaptığım sitelerden çıkış yapmamam:dirol:Eğer senin için çok önemliyse Mozilla/Firefox için kullanıcı profilleri oluşturup şifre koyabilirsin.
birinizde adım doğru söleyin ya:laugh::laugh:efsene
bu şifre konulan hangisi ietabanlı olmasına gerek yokefsene sana firefox forever derimsen ie tabanlı olmasını istiyorsan maxthon kullan ve tarayıcının açılışına şifre koyabiliyorsun![]()
![]()
birinizde adım doğru söleyin ya:laugh::laugh:
bu şifre konulan hangisi ietabanlı olmasına gerek yok![]()
önemli olmasının sebebi şfrelerim hatırlamasını istemem ve giriş yaptığım sitelerden çıkış yapmamam:dirol:
tamam şifre hatırlama sorununu hallettikgelelim güvenliğe?
![]()
tamam şifre hatırlama sorununu hallettikgelelim güvenliğe?
![]()
MUALLA BROWSER :S Nedir ?
O Zaman Başka Durak yok [Mozilla Firefox]
Ve Tabi hız Ve Uyumluk ,Stabilite yi Saymıyorum bile![]()
operaya yabancı değilim ama isteklerimi karşılayamıyor anladığım kadarıylaOpera'yi denemeni tavsiye ederim herhangi bir sorun olursa biz buradayız![]()
- winrar yüklü ise program files/opera klasöründe opera.exe ye sağ tıklayıp "arşive ekle" seçin
- genel sekmesinde "sfx arşivi oluşturu" işaretleyin
- gelişmiş sekmesinde "parola ayarla" butonu ile şifrenizi girin
- "sfx seçenekleri" butonunu tıklayın açılan menüde genel tabında çıkarılacak yol için "şu anki klasörde oluştur" seçin
- progra kurulumu için "çıkarttıktan sonra çalıştır" kutusuna opera.exe yazın
- molar tabında sesiz mod için "tümünü gizle" seçin
- güncelleme tabında üzerine yazma için "tüm dosyaların üzerine yaz" seçin
- tamam -> tamam tıkladıktan sonra opera.sfx.exe dosyası oluşur
- masaüstündeki yada diğer opera kısayollarına sağ tıklayıp özellikler menüsünde kısayol tabında hedef kutusundaki opera.exe yi de opera.sfx.exe olarak değiştirin...