• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tanıdığınız ilginç isimler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim tanıdığım ilginç bir isim yok diye cevap yazamaz mıyım yani ?

Ben de şunu söyleyeyim insanlarla dalga geçmek çok kötü bişey. Hele ismi, yüzü, burnu, orası burası kötü diye insanları dışlamak çok kötü birşey.

Vereni Allah verdi olur da geri alırsa diye düşünmek lazım. Ne bileyim insanın yüzü yanar, saçı dökülür, burnu kırılır eğri kalır. Dalga geçtiğin kişinin durumuna düşersin.

maksat sohbet olsun abi işte:D

yoska bizimde bi itirazımız yok...

Nilsen Diye Bir Kız Vardı Bizim Sınıfta

O Zamanlarda Fenerbahçe Nielsen Diye Bir Futbolcu Vardı Akşam Gol Atamadın diye dalga Geçerdik :)

kabil taşağı
burak keçim
ertan kaltakçı

benim tanıdıklarım bunlar

Burada da bir soy isim var ismini vermeyeyim, "Alırsatar"
İsim olarak "Tuğberk"

Birde Bir Arkadaş Vardı Beraber Çalıştığımız İşyerinde İsmini Mehmet Olarak Bilirdik Ama Nüfus Kağıdını Göstermezdi Bişeye Lazım Oldu Nüfus Fotokopisini istedik Vermemişti Bir Türlü
Sonra Öğrendikki Nüfus Kağıdında Adı : Zorba'ymış Ne Demekse Artık

anne baba elbette özgürdür çocuğuna istediği ismi koymakta ama farklı olma çabasından çocuğu hiç düşünmeden çok abartı isimler kullanıyorlar

benimde eskiden dersanede zaim diye bi arkadaşım vardı bide enfal diye bir arkadaşım ilk duyduğumda ikiside bana acaip gelmişti

Sanırım en anlamlısı bende: Türkiye DAYAN (kız çocuğu). Bir de Milli Eğitim Müdürlüğü' n de bir komisyonda görevliyken ( okullarda sergilenen tiyatro oyunlarına izin veya red veren komisyon) bir tiyatro gurubunun başvurusundaki kimlik fotokopilerinden birinde Anayasa DÜZDUR diye bir isim görmüştüm.....

lisedeki ingilizce öğretmenimizin kardeşinin karısı vardı.

Adı :" Yeter " soyadı : " Durdu " idi.

Acaipliğinde bi ahengi oluyormuş ozaman anladım :D

şuayp isimli erkek arkadaş ım (biz şuayip derdik)
uray isimli kız arkadaş ım (nuray la çok karıştırdık) vardı.

Lisede iken Oral isimli bir erkek arkadaşımız vardı.

Abartmıyorum, gerçektir.

Ablamın arkadaşı ÖSS'ye girerken, önünde oturan kıza gözü takılmış sınavdan önce. Kız böyle sarışın, güzel bir şeymiş. Sınavdan sonra konuşurum diye düşünüp kızın adını öğrenmek için öne doğru eğilmiş. (Optik kağıda bakacak.) Bir bakmış ve midesi bulanmış, kızın adı Abdullah'mış. :D Sonra kız fark etmiş durumu, utanmış. "Babam erkek çocuk istiyormuş, olursa adını Abdullah koyacakmış. Ben erkek olmayınca yine de adımı Abdullah koymuşlar." demiş.

O zaman için çok acımıştım kıza ve sanırım tanıdığım en ilginç (mantık hatası itibariyle) isim bu. :)

ilkokulda nurabiye diye arkadaşımız vardı çok iyi biriydi iyi ki hatırlattınız...

pune (kız) vardı benim komşu. taşındı sonra bir ara. soyadını hatırlamıyorum fakat "w" vardı soyadında.

Benim amcamın kızının adı Hüdar, kısaca Üdar deriz. Sanırım Türkiye'de tek.
Anlamı Hüda, yani tanrıya dönük, tanrıya inanan.

Halalarımın adlarından biri Nokta idi. Sonra herkes dalga geçiyor diye mahkeme kararı ile ismini Mine olarak değiştirdi. :)

Ablamın arkadaşı ÖSS'ye girerken, önünde oturan kıza gözü takılmış sınavdan önce. Kız böyle sarışın, güzel bir şeymiş. Sınavdan sonra konuşurum diye düşünüp kızın adını öğrenmek için öne doğru eğilmiş. (Optik kağıda bakacak.) Bir bakmış ve midesi bulanmış, kızın adı Abdullah'mış. :D Sonra kız fark etmiş durumu, utanmış. "Babam erkek çocuk istiyormuş, olursa adını Abdullah koyacakmış. Ben erkek olmayınca yine de adımı Abdullah koymuşlar." demiş.

O zaman için çok acımıştım kıza ve sanırım tanıdığım en ilginç (mantık hatası itibariyle) isim bu. :)

Abdullah "Allah Kulu" demek. Yani ille de erkeğe verilecek diye bir kaide yok bence.
Bize garip geliyor sadece hep erkekte duyduğumuz için. Ne yani nisalar Allah Kulu değil mi?

Benim tanıdığım en garip isim de "Şizen"
Çocuk daha 3 yaşında. Elli kere sormuştum "Çisem mi?" diye :D
Özlemişim Şizen'i yaa. İstabul'a gidince uğramak lazım. Bücürük şimdi ne kadar büyümüştür :)

Bizima rkadaşın amcası var ALİ ÇİNE ulamanın bu kadarı :lol:

Belinay isminde bir tanıdığım bayan var benimde hoşuma gidiyor isim açıkcası :)

bi arkadaşım var
kızım adını vermiyim ama soyadı yalar :D

bide baba tarafından bi akrabamız var
fetiş teyze :mrgreen:

Abi kusura bakma ama Fetiş in manası neymiş ya :mrgreen: Koptum özür :mrgreen: