TANGOcular tango yapan herkes buraya

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar ben Adana'dan genç bir tangocuyum eğer sizde tango yapıyorsanız buyrun haberleşelim beraber milongalara katılalım. :clap:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
SDN ailesine hoşgeldiniz..

Tangoyu beceremem ama tango müziklerini beğenerek dinlerim. :)

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aslında yapması çok zor değil kendinize tango yapmak isteyen bir partner bulsanız rahatça öğrenebilirsiniz tabi biraz öğremen kaynaklı ama :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bacı öğretmenler workshop iiçin şehirleri geziyorlar belki bulunduğunuz şehre de gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam! Adana'da tango yapılıyor olması hoş. Umarım keyifli zamanlar geçiriyorsunuzdur. Ara sıra yolum düşüyor, nerelerde milongalar yapılıyor paylaşırsan sevinirim.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ziyapaşa caddesinde istasyon tarafında girince sol tarafta ara sokak var ptt nin arkasına düşüyor oraya zağimoğlu'nun el atması ile yeni bi hal aldı ara sıra orada eğlenceler düzenleniyor, yaklaşık bir ay önce orada sokak milongası vardı ona katıldım.Yeni festivalimiz olan Portakal Çiçeği Festivali kapsamında da iki güz Atatürk Parkı'nda yapıldı.Bu milongaları sağlayan dans okulu da benim de eğitim aldığım CASA DE LA DANZA türkçesi DANS EVİ.İki haftada bir cuma akşamları grease geceleri düzenleniyor.CASA DE LA DANZA nın yeri Atatürk Parkının karşısındaki Çukurova Kulübü'nün arka sokağında.Umarım sizinlede bir gün tanışırız :)))

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
hiç bir dansı bılmıyorum :D oyun havasıda dahil break dance biraz ^^

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aslinda istedigin dansi ugrassan yapabilirsin tabi partnerli partnersiz sana kalmis partnersiz daha rahat cunku sana bagli ancak ayni dansi yapmak isteyen bir partnerin varsa ve anlasiyorsan egitmeni de buldun mu tamamdir:thumbup1: yani hala eski cagda yasadigini sanipta dans erkege yakisir mi dusuncesine takilma istedigini yap

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
SDN ailesine hoşgeldiniz.. Tangoyla aram yok. Ama ankara bağları falan iyi oynarım :D