Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam! Adana'da tango yapılıyor olması hoş. Umarım keyifli zamanlar geçiriyorsunuzdur. Ara sıra yolum düşüyor, nerelerde milongalar yapılıyor paylaşırsan sevinirim.
Ziyapaşa caddesinde istasyon tarafında girince sol tarafta ara sokak var ptt nin arkasına düşüyor oraya zağimoğlu'nun el atması ile yeni bi hal aldı ara sıra orada eğlenceler düzenleniyor, yaklaşık bir ay önce orada sokak milongası vardı ona katıldım.Yeni festivalimiz olan Portakal Çiçeği Festivali kapsamında da iki güz Atatürk Parkı'nda yapıldı.Bu milongaları sağlayan dans okulu da benim de eğitim aldığım CASA DE LA DANZA türkçesi DANS EVİ.İki haftada bir cuma akşamları grease geceleri düzenleniyor.CASA DE LA DANZA nın yeri Atatürk Parkının karşısındaki Çukurova Kulübü'nün arka sokağında.Umarım sizinlede bir gün tanışırız ))
aslinda istedigin dansi ugrassan yapabilirsin tabi partnerli partnersiz sana kalmis partnersiz daha rahat cunku sana bagli ancak ayni dansi yapmak isteyen bir partnerin varsa ve anlasiyorsan egitmeni de buldun mu tamamdir:thumbup1: yani hala eski cagda yasadigini sanipta dans erkege yakisir mi dusuncesine takilma istedigini yap