Takım Elbisenin Altına Spor Ayakkabı Gitmez Mi ?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben denedim , çok sırıtıyor ya.. Bana göre. Fakat ben kundura falan giyecek birisi de değilim. İş mülakatına da spor ayakkabıyla gitmeyi bile düşünüyorum acaba ayakkabıya bakarlar mı ? Nefret ettiğim birşey yapmak da istemiyorum ama sanırım köprüyü geçene kadar ...

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende sevmiyorum ama spor ayakkabı biraz sırıtır bana göre

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Takım elbisesine göre değişir. Dar kesim sert renkli bir takım elbiseye, keskin hatları olan bir kravatla sade ve klasiğe yakın bir spor ayakkabı giyersen olabilir. Daha değişik şekillerde giyenler de var elbette ama onlarınki dam üstünde saksağan vur beline kazmayı misali.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İş görüşmesine Klasik kesim takım elbise ve kundura ile gitmek en doğrusudur.

İş grüşmesi değil de keyfi olarak giymek istiyorum desen daha spor kesim takım elbiseler var bunların altına da spor ayakkabı çok şık olabiliyor, doğru kombinasyon yakalanırsa ama dediğim gibi iş görüşmesine uygun değil.

Ben vaktinde yazın bir kaç görüşmeye sırf hava çok sıcak, bu hava da takım elbise mi giyilir diye gömlek pantalon gitmiştim, ama iş görüşmesine gittiğinizde diğer adayları orda fiyakalı girinmiş görünce boynum eğik kalmıştı.

Demek istediğim bazı firmalar, aynı saat içerisinde 5-6 kişiye randevu verebiliyorlar. Bunu kimileri bilinçsiz olarak ,kime hangi saatte randevu verdiğini bilmediği için yapıyor, bazı firmalar ise kasıtlı olarak yapıyor. Bir çeşit psikolij baskı yapıyorlar, bak dışarıda aynı işi isteyen birsürü insan var vb fikrini kafana yazmak için, bazende 5-6 kişiyle aynı anda mülakat yapılıyor (özellikle 2. iş görüşmesinde) rol oynama dediğimiz bir senaryoda nasıl pozisyon aldığın, karar verme, liderlik, yaratıcılık vb yeteneklerini ölçmek için.

O yüzden tekrar ediyorum klasik takım elbise + kundura ile git ama muhakkak kendini rahat hisstettiğin bir takım elbise giy. Yani takım elbise koltuk altını, yanını vb sıkıyorsa ,git kendine yeni bir takım elbise al.

Kolay gelsin.
Dip not:Eski anılarım canlandı yahu. Hey gidi günler.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kötü durur. Hele ki iş görüşmesi gibi önemli bir görüşmede. Kundura ya da ona yakın şeyler giymeni öneririm.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilk görünüş her zaman önemlidir mülakattan sonra istediğin gibi giyin derim

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu dertten muzdarip olan tek kişi olmadığımı öğrenmek inanılmaz bir moral motivasyon yaptı şimdi bende :) iyi ki gelmişim

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bencede spor ayakkabı gitmez , kundura değilde ona benzer ayakkabılar oluyor onlardan giy kundura giymek istemiyorsan ama tabii okadarda kötü bi yanı yok kundura ile takım elbisenin :)

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Spor ayakkabı gitmez gibi geliyo, yukarıda önerilen ayakkabılardan rugan bi ayakkabı olabilir fakat benim çok beğendiğim bi dizi oyuncusu var Suits dizisinde oynuyo Gabriel Macht (Harvey), gerçekten dizide ki giyimi benim çok hoşuma gidiyo. Böyle giyinip karşılarına çıkmak hem saygı duyulmana hem de ilgilerini çekmene yardımcı olur bence :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"Ben bilmem eşim bilir" diye bir program vardı, Orada sunucu ilker giyiyordu takım elbisenin altına spor ayakkabısı. İyi durmuyordu. :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Spor ayakkabı gitmez gibi geliyo, yukarıda önerilen ayakkabılardan rugan bi ayakkabı olabilir fakat benim çok beğendiğim bi dizi oyuncusu var Suits dizisinde oynuyo Gabriel Macht (Harvey), gerçekten dizide ki giyimi benim çok hoşuma gidiyo. Böyle giyinip karşılarına çıkmak hem saygı duyulmana hem de ilgilerini çekmene yardımcı olur bence :)

Var mı fotoğrafı yollarsan adamsın :)

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=356305]FullScreen[/MENTION] 3 tane fotoğraf :)
534133_453163888096580_25096528_n.jpg
531989_276900995722871_1939567850_n.jpg
style-suits-gabriel-macht.jpg

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=356305]FullScreen[/MENTION] Saçlarda çok şeyi değiştiriyo tabii. İyi bir izlenim bırakmak için bilgi kadar dış görünüşte önemli :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202

harvey nin giydiği takımların $3000 dan aşağı olduğunu zannetmiyorum :)

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] Onların gözünde para değil zaten de biz de burda daha uygununu buluruz :)