Tablet seçmeme yardım eder misiniz?

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar tablet almayı düşünüyorum da samsung tab ya da note'lardan birini mi alayım yoksa ipad mini(2. nesil) mi? Lütfen 8 inçden büyük ekranlı tablet önermeyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben iPad Mini alırdım kesinlikle. Android'deki tablet uygulamaları ipad için olan uygulamalar kadar başarılı değil...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipad mini 2 öneririm o zaman bak kendine ozel uygulamalari var kesinlikle ipad note un tek esprisi kalemi ucuz bisey dusunursen de yeni nexus 7 güzeldi

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Note 8 iyidir iyi. Ancak paralel ithalat bulabilirsen N5100 modelini al 4.2.2 güncellemesi geldi ona. Türkiyede satılanlar N5105 3G ve N5110 WIFI modelleri ve güncelleme bakımından rezalet durumları.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de ipad mini 2'den yanayım hem şarjı daha uzun gidiyormuş tab'lara göre (note'ları bilmiyorum). Kalem benim için önemli değil benim için önemli olan en az 3-4 yıl kullanabileyim. Ayrıca stabil olması ve güvenli olmasına ihtiyacım var.Bir de iyi kameraya. En az 5 mp

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
stabillik güvenilirlik en iyi marka kalite arıyosan ipad yoksa kalemi olsun android olsun falan dersen note ama bana sorarsan apple dan al..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefon görüşmeside yapabileceğim tablet almak istiyorum..ne önerirsiniz 400 tl ye kadar