Öneri 9000 TL Tablet Önerisi

Bu konuyu okuyanlar

MTATurkey

Asistan
Katılım
1 Ocak 2019
Mesajlar
307
Reaksiyon puanı
138
Puanları
43
Yaş
21
Merhaba, şuan mühendislik fakültesinde 1. sınıf öğrencisiyim fakat laptopumu ders çalışmak için yanımda taşıdığım günler ağırlığından ve boyutundan dolayı bana hiç konforlu bir gün sunmuyor. Evde bu işler için oldukça yeterli bir masaüstü sistemim var, ben de bu yüzden bir tablet almayı düşünüyorum. Aklımda bir kaç model var fakat sizin de önerileriniz varsa belirtirseniz çok mutlu olurum.

Galaxy Tab S6 Lite Samsung'a alışkın olmam ve içerisinden kalem çıkması sebebi ile beni cezbediyor.
https://www.hepsiburada.com/honor-pad-8-8gb-256gb-wifi-12-mavi-tablet-p-HBCV00005DRNJV Depolama alanı ve klavyeli kılıf hediyesi cezbediyor.
https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-11-5-8gb-128gb-11-5-tablet-klavye-p-HBCV00004KSBPR Bu da Honor'daki sebeplerden dolayı dahil ettim fakat işletim sisteminden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
Bir de bu listeye linkini koymadığım 9. nesil iPad var fakat 64 GB olan modeli bile benim bütçemin üstüne çıkıyor ayrıca kalemi de cabası. Ek olarak herhangi bir Apple ürününe sahip olmadığım için iPad'in sunduğu 'ları verimli bir şekilde kullanamayacağımı düşündüğüm için listeye dahil edemedim.
 
Son düzenleyen moderatör:

Son mesajlar

Üst