Tablet seçimi

burakfir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 haftadır araştırıyorum, polypad 7200 e karar verdim ama onunda wifi si ile ilgili bir çok şikayet gördüm.O yüzden ondan vazgeçtim.
Çözünürlük 1024*600 , ram 1 gb ve işlemcisi en az 1 gb olan bir tablet arıyorum.Aklımdaki modeller Artes i708,Ainol Elf 2, Ainol Aurora 2 vede Concort smartpad 8.Sizce hangisini almalıyım ? Veya sizin önerebileceğiniz bir model var mı ?
Limitim max 400 tl. Tek amacım android olduğu için düşünüyorum yani uygulamalarda ve oyunlarda takılma sorunu olmasın.
Birde internetten değilde mağazadan alabileceğim almadan elimde inceleyebileceğim bir model olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
auora 2 yi seçmelisiniz, en yüksek özellikleri o bulunduruyor. ayrıca hepsiburada.com da 2 yıl türkiye garantili 420 liraya satılıyor

bütçeni arttırabilirsen bir kaç aya nexus 7 gelecek türkiye, ortalama fiyatı 600 tl olacak ve bütün çin malı tabletlerden daha iyi

bende bu aralar araştırıyorum, 9.7" ve üzeri model istiyorum, güzel ips panelli bir model göremedim, artes falan var da güvenemiyorum, sonunda new ipad alacam galiba :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
concord ve artes allwinner single core işlemci dğer PolyPad ve Ainol ile kıyas götürmez. Alt kategoride değerlendirilebilir ancak.
Polypad 7200HD kullanıyorum sorun yok wifisinde. Ainol'un ithlatçısı çok küçük bir firma sorun olur ise destek noktasında problem yaşanabilir.

burakfir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar limitim 650 tl ye çıktı ama tek sıkıntım internet sitesi yerine mağazadan almam gerekli. Ona göre önerilerinizi alabilir miyim ?

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem 650 oldu biraz bekle nexus 7 al eylül ortasına geleceğini okumuştum

burakfir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan bekleme lüksüm maalesef yok şimdi aldım aldım yoksa yatar. birde istanbul bilişim getirtmiş nexus 800 liraya

ainolmarket.com

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aurora 2 düşünseniz bugün şişliden teslim edebilirdik ama vakitte geçti malesef. üstelik kampanyamızda vardı 369,9 liradan. eğer bütçe 650 lere uzandıysa tavsiyem ikinci el fakat faturalı olan bir ipad2 almanız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Poly pad 7200 kapandıktan sonra açılmama gibi bir sorunu nasıl giderebiliriz bilen var mıdır?