Hangisini Almalıyım ??

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
250-400 tl arası bütçem var.Benim istediğim polypad c7200Hd tablet (elime alıp inceledim) tüm mağazalarda aynı 350 standart fiyat, birde Ainol Novo Aurora II tablet var bunun fiyatıda 400+ tl .
Özelliklere gelirsek:

2 sindede cortex A9 1.5 ghz işlemci var

Ramlar 1 gb (Çift Çekirdek)

Çözünürlük 2 sindede 1024*600

2 sindede multitoch 5

Ainol Dahili hafıza 16 gb

Polypad Dahili Hafıza ise 4 gb
:(
2 sindede 1080p Ekran

Oyunlarda 2180p desteği

Daha yazamadığım bi sürü şey var...

Sizce hangi dezavantajdan dolayı herhangi birisini almalıyım yardım eder misniz ???

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Polypad ablama aldık.
Kutusunu açınca 5 para etmez olduğunu anladım.

Ainol da çin malı onunda farkı yoktur o konuda ama Ainol daha iyi
IPS ekranı bile tercih sebebidir.
Eğer oyun oynıcam, film izlicem diyorsan Ainol
Yok ben sadece arada internete gircem mail okucam ıvırzıvır oyalanıcam diyorsan en ucuzunu al.

Ancak ne alırsan al önce şuna emin ol, gerçekten bir tablete ihtiyacın varmı?
Tablet olsun netbook olsun bana çok gereksiz icat gibi geliyor.
Zaten Dell bilmem ne müdürünün bir açıklaması vardı netbook lar hakkında.
İnsanların netbook larında heycan duyma sürekleri yaklaşık 35 saat, bir kaç gün sonra ise yüzlerine bile bakmıyorlar.

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polypad ablama aldık.
Kutusunu açınca 5 para etmez olduğunu anladım.

Ainol da çin malı onunda farkı yoktur o konuda ama Ainol daha iyi
IPS ekranı bile tercih sebebidir.
Eğer oyun oynıcam, film izlicem diyorsan Ainol
Yok ben sadece arada internete gircem mail okucam ıvırzıvır oyalanıcam diyorsan en ucuzunu al.

Ancak ne alırsan al önce şuna emin ol, gerçekten bir tablete ihtiyacın varmı?
Tablet olsun netbook olsun bana çok gereksiz icat gibi geliyor.
Zaten Dell bilmem ne müdürünün bir açıklaması vardı netbook lar hakkında.
İnsanların netbook larında heycan duyma sürekleri yaklaşık 35 saat, bir kaç gün sonra ise yüzlerine bile bakmıyorlar.

bn poly padi teknosada incelemdim elime alıp gayet hızlıydı herşeyi kurulu prog. vs onlara baktım gayet iyiydi diğerleride ainol u öneriyor ama ilk defa duydum adını o yüzden biraz soğuk gelldi bana

ben tablette her şey yapabilirim kimsenin bilmediği şeylere kadar android telimden yeterince yapamıyorum çok yavaş olduğu için ne bilim rom fln atarım oyun oynarım video izlerim vs. vs. yapcak şey yok benim için....

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
250-400 tl arası bütçem var.Benim istediğim polypad c7200Hd tablet (elime alıp inceledim) tüm mağazalarda aynı 350 standart fiyat, birde Ainol Novo Aurora II tablet var bunun fiyatıda 400+ tl .
Özelliklere gelirsek:

2 sindede cortex A9 1.5 ghz işlemci var

Ramlar 1 gb (Çift Çekirdek)

Çözünürlük 2 sindede 1024*600

2 sindede multitoch 5

Ainol Dahili hafıza 16 gb

Polypad Dahili Hafıza ise 4 gb
:(
2 sindede 1080p Ekran

Oyunlarda 2180p desteği

Daha yazamadığım bi sürü şey var...

Sizce hangi dezavantajdan dolayı herhangi birisini almalıyım yardım eder misniz ???

Birde buna bak derim
http://www.ownta.com/cube-u30gt-108...id-4.0-os-and-wifi-camera-bluetooth-16gb.html

• CPU: RK3066, Cortex-A9 Dual Core, 1.6GHz, 1GB DDR3
  • GPU: Mali400, Quad core GPU, compatible with OpenGL ES 2.0/1.1 and OpenVG 1.1, support 3D games and video decoding
  • Display: 10.1 inch, IPS capacitive touch screen, 1280*800 pixels
  • Memory: 16GB storage memory, support MicroSD card that max up to 32GB
  • Video: Support 1080P video playback
  • Flash: Support Flash Player 11.0
  • Camera: Built in Dual cameras, 2.0MP Front Camera and 2.0MP Back Camera
  • Internet: Built in Wifi, support 3G external (TD, WCDMA, EVDO)
  • Bluetooth: Yes, built in

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde buna bak derim
http://www.ownta.com/cube-u30gt-108...id-4.0-os-and-wifi-camera-bluetooth-16gb.html

• CPU: RK3066, Cortex-A9 Dual Core, 1.6GHz, 1GB DDR3
  • GPU: Mali400, Quad core GPU, compatible with OpenGL ES 2.0/1.1 and OpenVG 1.1, support 3D games and video decoding
  • Display: 10.1 inch, IPS capacitive touch screen, 1280*800 pixels
  • Memory: 16GB storage memory, support MicroSD card that max up to 32GB
  • Video: Support 1080P video playback
  • Flash: Support Flash Player 11.0
  • Camera: Built in Dual cameras, 2.0MP Front Camera and 2.0MP Back Camera
  • Internet: Built in Wifi, support 3G external (TD, WCDMA, EVDO)
  • Bluetooth: Yes, built in

Yurtdışından almayı düşünmüyorum ama bi güvenli alış-veriş yaptığınız site varsa alabilrim

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy Note 10.1 almanı tavsiye ederim.

o kdr paramız yok olsa alırız tabi ipad vs. nasıl olsa öğrenci adamız :D

http://www.ownta.com/cube-u30gt-1080...ooth-16gb.html

Ben buradan aldım ama

www.aliexpress.com dan ürün alan bir çok arkadaş var forumda oradanda alabilirsin.

hm kaç gündü geliyor onu öğrenebilir miyim? birde parayı nasıl yatırıyoz havale ile mi yoksa ptt vs. hangisi ?

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hm kaç gündü geliyor onu öğrenebilir miyim? birde parayı nasıl yatırıyoz havale ile mi yoksa ptt vs. hangisi ?

Para yatırımını paypal ile yapabiliyorsun.

Ürünün eline ulaşma süresi biraz şans meselesi, ben aldım aldığım gün kargoya verdiler, arkadaş geçen hafta pazartesi aldı 2 gün önce kargoya verilmiş onun tableti daha Çin'de tablet :)

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Para yatırımını paypal ile yapabiliyorsun.

Ürünün eline ulaşma süresi biraz şans meselesi, ben aldım aldığım gün kargoya verdiler, arkadaş geçen hafta pazartesi aldı 2 gün önce kargoya verilmiş onun tableti daha Çin'de tablet :)

:D biraz uğraştırcak ama bilmiyorum bi tane türk site var http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/261-ainol-novo-aurora-2-tablet-bilgisayar.html 289 tl ye millet forumlarda aldım fln yzmışlar güvenilirmiş gayet ordan alsam daha iyi olabilr bnm için

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tablet burada güvenilir bir siteye "benziyor" geçen bende alacaktım ama beklemek gibi bir lüksüm olmadığından polypad aldım.
Nitekim hizlial.com 24 saatte kargoyu 3 gün sonra kargoya verdiği için benim elime 80-90 saat sonra geldi :D :D

O kadar bekledim bi 3-4 gün daha beklerdim tabletburada dan IPS li alırdım aslında ama neyse

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tablet burada güvenilir bir siteye "benziyor" geçen bende alacaktım ama beklemek gibi bir lüksüm olmadığından polypad aldım.
Nitekim hizlial.com 24 saatte kargoyu 3 gün sonra kargoya verdiği için benim elime 80-90 saat sonra geldi :D :D

O kadar bekledim bi 3-4 gün daha beklerdim tabletburada dan IPS li alırdım aslında ama neyse

yani bizde babamla hızlı al ve hepsiburada takılıyoz :D ama aynen 2-3 gün sürüyor ordudayım ben o yüzden tabletburada dan alsam okul başlayana kdr gelse bile yeter bana poly pad güzel değil mi ben incelediğime göre güzel ama ztn ekranı normal çünkü e book okuma vs. diyordu onun için yapılmış birazda...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yani bizde babamla hızlı al ve hepsiburada takılıyoz :D ama aynen 2-3 gün sürüyor ordudayım ben o yüzden tabletburada dan alsam okul başlayana kdr gelse bile yeter bana poly pad güzel değil mi ben incelediğime göre güzel ama ztn ekranı normal çünkü e book okuma vs. diyordu onun için yapılmış birazda...
Amaç nette dolanmak, basit klip neyin vs izlemek, müzik dinlemek falan sa polypad iş görürde film izlicem diyorsan kesinlikle IPS ekranlı al.

Gerçi yalnışda yönlendirmiyeyim. Ben hiç çin malı IPS ekranlı telefon yada tablet görmedim. Gerçekten IPS ekranın performansını veriyormu bilmiyorum, eğer veremiyorsa tabiki en hızlı hangisi alınıyorsa onu almak lazım.

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amaç nette dolanmak, basit klip neyin vs izlemek, müzik dinlemek falan sa polypad iş görürde film izlicem diyorsan kesinlikle IPS ekranlı al.

Gerçi yalnışda yönlendirmiyeyim. Ben hiç çin malı IPS ekranlı telefon yada tablet görmedim. Gerçekten IPS ekranın performansını veriyormu bilmiyorum, eğer veremiyorsa tabiki en hızlı hangisi alınıyorsa onu almak lazım.

yukarıdada belirttim her an herşeyi yapabiliirim merağım çok pc ve android konusunda film izlerim ne bilim torrent indiririm , oyun oynarım vs vs herşeyi yapabilrim polypad i beğenmiştim ama daha güzel şeyler görünce ne bilim ne yapıcam :(

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Polypad kalitesiz bir ürün, kaç kez kullandım. Kutusunu açtığın an naylon poşet içinde görünce;
Haa bu muymuş ya diyorsun. Kutuda ne bir aksesuar var ne bişe bi şarj cihazı bir kablo.

Tamam yeterlide teknolojik bişey alıyorsun bir alet edevat bekliyorsun.
Git bir laptop al (700-800TL lik en basitleri değil) içinden kablolar çıkar, CDler verilir, ansiklopedi gibi kullanım klavuzları çıkar, cihaz köpüklerle sarmalanmıştır...
Orjinal bir görünümü vardır yani.
Polypad ise tam anlamı ile öksüz :D

Ha sana çinden al dediğim PAD in farkı varmı? Bilmiyorum ama eminim ki oda aynısı çıkacak ama ben iki karar arasında kalsam daha önce denemediğimi denerdim.
Birde ben IPS takıntılı adamım, ekranların açı farkı yüzünden renkleri garip göstermesine uyuz oluyorum, o sebepden forza IPS

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polypad kalitesiz bir ürün, kaç kez kullandım. Kutusunu açtığın an naylon poşet içinde görünce;
Haa bu muymuş ya diyorsun. Kutuda ne bir aksesuar var ne bişe bi şarj cihazı bir kablo.

Tamam yeterlide teknolojik bişey alıyorsun bir alet edevat bekliyorsun.
Git bir laptop al (700-800TL lik en basitleri değil) içinden kablolar çıkar, CDler verilir, ansiklopedi gibi kullanım klavuzları çıkar, cihaz köpüklerle sarmalanmıştır...
Orjinal bir görünümü vardır yani.
Polypad ise tam anlamı ile öksüz :D

Ha sana çinden al dediğim PAD in farkı varmı? Bilmiyorum ama eminim ki oda aynısı çıkacak ama ben iki karar arasında kalsam daha önce denemediğimi denerdim.
Birde ben IPS takıntılı adamım, ekranların açı farkı yüzünden renkleri garip göstermesine uyuz oluyorum, o sebepden forza IPS

Sizin demek istedğiniz kutu içeriği iyi olsun düzenli olsun :D ne olursa olsun öyle mi hiç özelliklere bakmadan kutuyu açıp bakıyoruz " Ooo kutunun içi düzenli kablo vs. vs. bol içerikli :D hemen bunu alalım " demek gibi bşy oldu sizinki ancak IPS ekran olur da netbook alsak o kdar param yok öğrenci adamız yani :D + pc konusunda gayet iyiyim yani hiçbirşeyi kutu içeriğine bakarak almam adam gibi incelerim özellikleri vs. ancak öyle alırım...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sizin demek istedğiniz kutu içeriği iyi olsun düzenli olsun :D ne olursa olsun öyle mi hiç özelliklere bakmadan kutuyu açıp bakıyoruz " Ooo kutunun içi düzenli kablo vs. vs. bol içerikli :D hemen bunu alalım " demek gibi bşy oldu sizinki ancak IPS ekran olur da netbook alsak o kdar param yok öğrenci adamız yani :D + pc konusunda gayet iyiyim yani hiçbirşeyi kutu içeriğine bakarak almam adam gibi incelerim özellikleri vs. ancak öyle alırım...

Mevzu kutu içeriği değil dostum.
Kaliteli mal düzgün paketlenir.
Kalitesiz mal naylon poşetle gelir.

Bir iPhone al
http://images.worldofapple.com/apple-iphone-unbox-10.jpg

Birde ideos x5 al yada nokia c3-00 al.
Baya bildiğin bakkalda hani tane tane yumurta almak için kullandığımız naylon poşetler varya onlara koyup gönderiyorlar.

Kalite standartı farkı var.

Ha diğer üründe böyle naylon poşetle gelecektir muhtemelen ama oda ayrı konu :D

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mevzu kutu içeriği değil dostum.
Kaliteli mal düzgün paketlenir.
Kalitesiz mal naylon poşetle gelir.

Bir iPhone al
http://images.worldofapple.com/apple-iphone-unbox-10.jpg

Birde ideos x5 al yada nokia c3-00 al.
Baya bildiğin bakkalda hani tane tane yumurta almak için kullandığımız naylon poşetler varya onlara koyup gönderiyorlar.

Kalite standartı farkı var.

Ha diğer üründe böyle naylon poşetle gelecektir muhtemelen ama oda ayrı konu :D

ha şunu önceden söylesene :D allahım ya bende diyorum naylon poşet fln ne bilim kutu vs. onlardan bahsetmedin bnde anlamadım nyse inş. iyisinden alırız bi tane :D ...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ha şunu önceden söylesene :D allahım ya bende diyorum naylon poşet fln ne bilim kutu vs. onlardan bahsetmedin bnde anlamadım nyse inş. iyisinden alırız bi tane :D ...

Bak birde şu adam ainol getirip satıyor hemde 15gün bekleme yok 1 günde elinde