Tablet Bilgisayar Tavsiyesi :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhaba ben 200-250 liraya tablet almak istiyorum amacım
-Müzik dinlemek
-oyun oynamak (çok yüksek bir kalite beklemiyorum 1,2 tane küçük oyun)
-film,video izlemek
-nette gezip videolu görüşmek
android jellybean olsun :) internetten hepsiburadadan sipariş verebilirim bi tek ya da daha güvenilir bir site olsun lütfen

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Hiç tavsiyesi olan bir arkadaş yok mu ya :( :( :S

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
piranha business tab 7 nasıl sizce benim hoşuma gitti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fiyarina gore pirana al bende busines 3 tab zeus 10.1 var su anda ondan yaziyorum ucuz fiyatli tabletlerin kamerasi ses kalitesi iyi degildir saten bu fiyata tablet alanlar icin onemli deildir ama en buyuk sorunlari vifi cekim mesafesinin az olmasi senin icin sorun deilse pirana al

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ucuzcity.com da satılanı diyorsanız güzel hem önde hem arkada 2 kamerası var işlemciside güzel 1.6 yani bu fiyat için biçilmiş kaftan

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence biraz daha para verip güzel bir tablet alman mümkün 599 tl ye casper tablet var :D

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu gün Bimekse baktım bende bakıyorum. bir sürü tablet var. tabi apple ve samsung güzel ama fiyatları çok pahalı, diğer tabletlerde çok kötü değil, sim kartlı modelleri bile var. Bence gelişme var. çok para vermene gerek yok. Dokunmatik ve ekran çözünürlüğü iyi olmalı en başında, işlemci ve ram de önemli Çİft çekirdek li işlemciler iş yapar gibi, 200 TL altındaki tabletlere yaklaşma işlemcileri çok kötü oluyor. 3-5 uygulamadan sonra işe yaramaz...

Umarım kafan karışamıştır. :)