HÜDHÜD
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 6,551
Öyle Dümdük ?
Ülkemi Çok Seviyorum Her Yönüyle Şaka Yapmıyorum Sadece Beni Sadece Tek Şey Üzüyor Bu Ülkede Yalnızca Ekonomi Evet Ekonomi Kotü Milliyetçiler Kabul Etmese Bile Kötü Taşı Toprağı Altın Ama Parası Olana Altın Açıkcası Keşke Ekonomimiz İyi Olsa Dolar 8 TL Olmasa Bir Telefona Orjinal Fiyatından Daha Fazla Vergi Eklenmese Bilemiyorum Artık
Öyle Dümdük [emoji28]
Tanıdığım devleti eleştirdiği için 1000 lira ceza yemiştiKaderde Zaferi hep CESUR olabilenler kazanır, onun için eleştirmekten ve fikrimizi beyan etmekten lütfen korkmayalım ama tabi Âdâb-ı Muaşeret kurallarını da unutmayalımDevletimiz de kendi yanlışlarını bilmek ister diye düşünüyorum.
Hahahha
Öyle Dümdük ?
İstisnalar kaideyi bozmaz, haklı isek hakkımızı mücadele ederek ancak alabilirizTanıdığım devleti eleştirdiği için 1000 lira ceza yemişti![]()
Haklısınız hocamİstisnalar kaideyi bozmaz, haklı isek hakkımızı mücadele ederek ancak alabiliriz
Bir söz vardır; Ağlamayan bebeye süt vermezler, diye... ?
Ne? Anlamadım. Görüşlerini merak ettiğimi söyledim sadece.Reklam ile ne alakası var Devletin beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yönleri pek anlamadım.
Ne? Anlamadım. Görüşlerini merak ettiğimi söyledim sadece.
Eyvallah... Bütün benliğimle katılıyorum.Allah Devletimize zeval vermesin. Günahıyla sevabıyla Devlet bizimdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ilelebet var olsun.
Okuduğun için teşekkür ederim abi. Yazımda aslında bu güvensizliğin sebebini de söylemiştim. Muhalefete ihtimal bile vermiyorsunuz. Bunun sebebi hükümetin muhalefete karşı tutumu.@Usain üşenmedim okudum yazdıklarını. Yazdığın her şeye katılmasam da haklı olduğun birçok konu var. Ne ki güven verecek başka bir alternatif de yok piyasada be abicim.
Nasıl siyasetçiler gözlem yapıp halkı etkileyecekleri noktaları bulduysa ben de gözlem yapıp insanların bunların peşinden gitme sebebini buldum. Sadece onun müslüman olduğunu sanıyorlar. Sadece onun vatanını sevdiğini sanıyorlar. Diğer partilerin din özgürlüğünü tekrar ellerinden alacağını sanıyorlar çünkü yıllarca böyle kutuplaştırıldı. İnsanlara böyle anlatıldı. Malum kanallarında hep cehape şöyledir iyi parti şunu yaptı saadet şunu dedi diyerek hepsinden soğutmaya çalıştılar Ak Parti seçmenini.
Ekonomi...
@OzkanK. ile bir ara tartışmıştık bu konuyu. O demişti ki devlet bir iş yaptığında (fabrika veya bir hizmet fark etmez) bu işin karını da alır tamam ama zararı olduğunda bunu da devlet karşılar. Ama özel sektörde devlet vergisini alır kenara çekilir. Hem de daha fazla kazanır.
Buna benzer şeyler söylemişti ama iş öyle değil.
Torpil ve hizmet kalitesi konusunda haklısınız. Özel sektörde daha düzenli olur çünkü sık denetlenir.Bu söylediklerimin halen arkasındayım. DEVLET hantal bir kurumdur çok fazla bürokrasi vardır. Hizmet sektöründe veya üretimde verilmli olmaz çalışamaz benim fikrime göre. Adam kayırmaca torpil işi bilmeyen anlamayan adamları doldururlar bu kurumlara kurum şişerde şişer. ( Atıyorum şeker üretmek kağıt üretmek demir üretmek veya Türktelekom gibi hizmet üretme konusunda aciz kalıyor piyasaya ayak uyduramıyor devlet elinde kalırsa bu kurumlar. )
Torpil ve hizmet kalitesi konusunda haklısınız. Özel sektörde daha düzenli olur çünkü sık denetlenir.
Ama devlete vergiler yetmiyor işte. Yetmediğinin farkındalar da.
Bu bir varsayım. Onların da ekonomi uzmanları muhakkak vardır. Artıları eksileri neyse tartıp ona göre iş yaparlar.Eğer öyle bir şey yaparsalar yandık asıl.
Bu bir varsayım. Onların da ekonomi uzmanları muhakkak vardır. Artıları eksileri neyse tartıp ona göre iş yaparlar.
Bir partiye 20 yıl ülke emanet etmeyi yanloş buluyorum. 4 veya 8 yılda bir değişse daha güzel olur.