Soru Süt Içtim Saatlerdir Karnımdan Ses Geliyor

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Sabah 1 büyük bardak süt içtim ve karnımdan ses gelmeye başladı. Herhalde geçer biraz sonra dedim 6 saat oldu, ama geçmedi. Arada 1 saat uyudum uyandım yine geçmedi.
Herhangi bir ağrı, gaz olayı ya da mide bulantısı yok. Sadece sinir bozucu sesler geliyor ve yanımdaki insanlar bile duyabiliyor.
Hastaneye gitmeli miyim?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Süt ürünleri genelde gaz yapar, gayet normal bir durum. Arkadaşlarınızın yanında fazla bulunmayın istemsiz olarak bazı sesler çıkabilir. :)

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Sabah 1 büyük bardak süt içtim ve karnımdan ses gelmeye başladı. Herhalde geçer biraz sonra dedim 6 saat oldu, ama geçmedi. Arada 1 saat uyudum uyandım yine geçmedi.
Herhangi bir ağrı, gaz olayı ya da mide bulantısı yok. Sadece sinir bozucu sesler geliyor ve yanımdaki insanlar bile duyabiliyor.
Hastaneye gitmeli miyim?
Normal Mesela Ben Haftada 1 Kahvaltıda Süt İçerim İçtikten Sonra Karnımdan Garip Sesler Geliyor Yarım Saat Sonrada Kendiliğinden Geçiyor.

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Normal Mesela Ben Haftada 1 Kahvaltıda Süt İçerim İçtikten Sonra Karnımdan Garip Sesler Geliyor Yarım Saat Sonrada Kendiliğinden Geçiyor.
İşte normalde o kadar falan sürmesi gerekmiyor mu? 6 saat oldu yahu

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Hastaneye gitmeli miyim?
Aslında üzerine birşeyler yedikten ve içtikten sonra geçer ama tuhaf olmuş hakikaten

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Geçti sonunda :D