Sürükleyici bir Netten telefon alma seruvenini okumak istermisiniz:D

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çin işi telefon aldık başımıza gelmeyen kalmadı telefonum eskidi değiştirelim dedik.İnternette gezinirken hizlial.com dan Ng Mobile NG444 gördüm hem çift kartımı kullanırım hemde müzik falan dinlerim hafıza kartı da var fiyatı da cazip dedik.Bir eşeklik yapıp aldık ve serüven başladı .Began The adventure :D

Bir kaç gün sonra geldi makina şık gözüküyor iyi dedik 1 sene idare etse yeter zaten taksit taksit öderiz hem dedik. Ama o da ne telefonu bir açtım ekranda çizgi şeklinde hata, kafamdan kaynar sular indi.Neyse bugün geldi gönderim de değiştirip yollasınlar geri dedim.Çünkü normal bir müessede ürünü aldığında bir sorun çıkarsa 1-2 gün içinde yollarsın ve değiştirirler değil mi ama Hizlial.com da öyle değilmiş.Orayada yazmışlar zaten gelen ürünleri biz servise göndeririz, biz paramıza bakarız müşteri ne yaparsa yapsın tarzında bişiler.Sonra telefonu aynı gün gönderdim aradan 4-5 gün geçti bir aradım telefon noldu göndermiyormusunuz diye.Beyfendi servise yönlendirdik diye bir cevap.Dedimki beyfendi ürün arızalı ve aynı günde gönderilmiş ne servisi yenisini yollayın lütfen dedim ama dinleyen kim.Aradan bir on-onbeş gün geçti aradım tekrar noldu diye. telefonunuz hazır değil, servisten öyle bilgi aldık.Tamam söyleyin hızlandırsınlar dedim.Aradan bir 10-15 gün geçti tekrar tabi ,hizlial.com'u arayanlar bilir Telesekreter çıkar bağlıyorum der sonra oparatör yerinde yok der başka operatöre yönlendiriyom der sonra tık kapatır suratına ilk aradınızda şaşırabilirsiniz bu duruma sonra alışıyosunuz.Sonra dediki bana beyfendi ben bugün oraya gidecem şahsen ilgilenecem ve size dönecem merak etmeyin.Peki dedim inandım tabi nerden bilecen başından savmak için dediğini.Bir gün sonra tekrar aradım bana dönecektiniz noldu dedim telefonun parası kadar fatura gelecek dedim (çünkü operatöre bağlanana kadar telesekreter sizi 10 kere felan hattan düşürüyor geçen geçiyor tabi)hemen kapatın biz size dönecez dedi aradan 1 gün geçti yine dönen yok.Artık ben köpürüyom ve yanlızca mail atıyom artık çünkü arasam ağzımdan gelen gidecek.Beyfendi dediler birde siz suntec i arayın aradım merve diye bir bayan çıktı.Ben merve diyo.Ne bir buyrun ne bir nasıl yardımcı olurum diyor sadece ben merve diyor.Dedim böyle böyle telefon var noldu o iş dedim. parça bekliyor dedi. bu kadar sürede parça gelmiyormu dedim, ilgilecez haftasonuna yetiştirecez dediler.Yine olan biten bişi yok bu arada 2 taksitide ödedim zaten 3 taksit Bu arada göndereli 30 iş gününü geçti arıyom ulaşamıyorum hızlıala.Sonra mail attım resmi olarak yenisiyle değişip yollamak zorundasınız artık diye bugün telefonu yollamışlar sağolsunlar.Teli aldım aynı telefon yasal olarak suç işlemişler, ondan geçtim de ben zaten.Telefonu açtım tamam düzelmiş derken çıt kapandı Allah Allah batarya mı bozuk dedim getirdim başka batarya yine 5-10 dakka içinde kapanıyor hızlıalı aradım ulaşamadım tabi sonra sunteci aradım geri gönderin diyor.Ve ben kafayı yemek üzereyim.Aynı telin tıpatıp aynısını başka bir isimle şimdi hizlial 89 ytl satıyor. herkese tavsiye ederim :D

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben aldım yaşamadım diyenler olabilir bende birçok ürün aldım bende sorun yaşamadım çünkü parayı veriyosun gönderiyorlar.Bozuk ürün yada ürününüz arızalansın bir geri gönderin bakalım noluyor :D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hakikaten macera aksiyon :P dram :D eueheue
geçmiş olsun

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Saol azımız yandı dahada yanacak heralde.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşım Kaymakamlıklarda bulunan tüketici heyetlerine başvur... Ücretsiz mahkemeye veriyorlar... Çoğu firmada mahkeme ile uğraşmak yerine hemen sufur ürünü gönderiyor... Firmalar ile siz uğraşıp kafayı yemeyin... direk Tüketici Heyetlerine başvurun onlar çok daha etkili çözüme ulaşıyor... Tüketici leyhine...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
HizliAl-ı Memnu Gibi Olmuş :)

Bende Ordan Ürün Almayı Düşünüyodum 2 gündürde Ürünü Takip Ediyordum
Şimdi Bedava Verseler Almam.!

Bilgilendirdiğin için Saol Arkadaşım 1.000 TL'lik alişverişten Kurtardin beni

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Kaymakamlıklarda bulunan tüketici heyetlerine başvur... Ücretsiz mahkemeye veriyorlar... Çoğu firmada mahkeme ile uğraşmak yerine hemen sufur ürünü gönderiyor... Firmalar ile siz uğraşıp kafayı yemeyin... direk Tüketici Heyetlerine başvurun onlar çok daha etkili çözüme ulaşıyor... Tüketici leyhine...

arkadşın dedigi hiç kendinizi kasmayın.direk kaymakamlıktaki tüketici hakları bürosuna gidin.konuşun yardımcı oluyorlar.firmada tüketici haklarının ismini duyunca ne yapacagını şaşırıor.benzer olay başıma geldi.ilk başta yan çizdiler ama sonradan tüketici haklarına gittigimi söyleyince paramı vermeye bile razı oldular.bende paramı alıp başka yerden aldım telefonumu:DDD

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
arkadşın dedigi hiç kendinizi kasmayın.direk kaymakamlıktaki tüketici hakları bürosuna gidin.konuşun yardımcı oluyorlar.firmada tüketici haklarının ismini duyunca ne yapacagını şaşırıor.benzer olay başıma geldi.ilk başta yan çizdiler ama sonradan tüketici haklarına gittigimi söyleyince paramı vermeye bile razı oldular.bende paramı alıp başka yerden aldım telefonumu:DDD

tüketici hakları tazminat olarak o paranın 15 katını alıyor da ondan D:D:

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İnternetten alışveriş yapmaya ne meraklıyız ya :D Gidip telefncudan alın daha iyi :)

osuruKokusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten alışveriş yapmaya ne meraklıyız ya :D Gidip telefncudan alın daha iyi :)

tekonosada 829 tl olan bir telefonu hepsiburada.com'dan 735 tlye aldım. 100 tl fark var. akşam sipariş verdim ertesi gün öğlede kapımdaydı...

ne olacak şimdi?

actofgod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internetten almanın da avantajları var fakat hem güvenilir bi site olmalı hem de site hakkında ufak bi araştırma yapılmalı daha önceden. mesela ben artık hızlıal dan bişey alırken 2 kere düşünücem hatta pahalıysa almıycam. böyle böyle bu sitelerin de cortlamasını umuyorum gerçi o zamana kadar indirceklerini indirirler çünkü ülkemizde herkes haklarını doğru düzgün savunamıyor biliyosunuz ki ...