Katılıyorum... Bayram hediyesi gibi gözükse de amaç farklı100 Mbps tadını yaşatıyor ki aklınız kalıp hızınızı yükseltin diye hahahahah
İyiymiş
Forever ttnet fiber![]()
![]()
![]()
Sanırsam çoğu yerde böyle çıkacak sonuç, bizdede bu sonuç çıktı![]()
nedendir bilmem benim hiç ping sürem 30ms altına düşmedi
Anladım. BF4 indiriyorumda %60 şu anda. O inse sorun yok düşmesinde, 10gb kadar bişi kaldı.Bazen hemen işliyor bazen de modemi kapatıp açana kadar işlemiyor.Ama sen kapatmasan bile modem kendisini haftada bir resetliyor.
Bazen hemen işliyor bazen de modemi kapatıp açana kadar işlemiyor.Ama sen kapatmasan bile modem kendisini haftada bir resetliyor.
Modem de ki girdiğiniz dns yi isteğiniz olmadan değiştiremez kimse, modem bakım için kendi kendsini kapatmaya programlı.ne arıza çıktı bunlar modemdeki dns'i değitirirler modemi resetlerler başka işleri yok mu? bu tiplerin...
Modem de ki girdiğiniz dns yi isteğiniz olmadan değiştiremez kimse, modem bakım için kendi kendsini kapatmaya programlı.
Bu bakım ayarını kapatamaz mıyız?Modem de ki girdiğiniz dns yi isteğiniz olmadan değiştiremez kimse, modem bakım için kendi kendsini kapatmaya programlı.
KapatılmıyorBu bakım ayarını kapatamaz mıyız?
Kapatılmıyor
Şu Fiber Keyfini Bir Yaşayamadık Gitti Adamlar Bulunduğumuz Bölgeye Getirmedi Daha