'Süper' Moderator Dora hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Konuyu bilmiyorum ama madem bu şekilde bir topic açılmış bende dil'e getireyim, ekstra bir konu bende açmayayım. Bende sen rename almadan önce, aldıktan sonra da bir çok defa şikayet ettim. Lakin benim şikayetlerim sonucunda hiç ceza aldığını görmedim. Hatta ve hatta her seferinde üst yönetime bende bu konuda bilgi verdim, bilgi istedim, sitem ettim.

Senin baktığın yönden bakacak olursak; senin açtığın bir çok başlık insanları taraf ediyor, taraf olmaya yönlendiriyor. Sadece yanlı haberlerini gördüğüm için söylüyorum bunu. Devletin hiç bir iyi yanı mı olmaz ? Sana göre yokmuş. Neyse konudan uzaklaşmadan; Biri bana laf kalabalığı yapma dese şikayet etmek yerine yazdığım yazının ne kadar öz ve net olup olmadığına bakarım. Yaşım gereği bir düşünürüm. Sebep ile içeriğim fazlaysa kısaltmaya çalışırım. Kısa içeriği anlamıyorsa algısında ararım artık sorunu. Ama sen gelip şahsen bana uyku vaktin geldi gibi bir cümle kurarsan bu direkt olarak beni polemiğin içine çeker. Sabah 8 gece 2 bir şekilde internet mecralarında olan biri olarak yaş bilmeden neye göre çocuk muamelesi yapıyorsun derim.

Konuya gelince bence manipülasyon yapıyorsun. Genellikle siyaset içeriğiyle forumu canlı tutan sen, burada da siyaset yapıyorsun.

Bu arkadaş benim hakkımda geçen hafta MULTI Üyelik konusu açmıştı hatırlıyorsan iftira atarak şahsımı karaladı

Sevgili arkadaşım benim multi hesap açtığımı inkar etmiyorum zaten sen nasıl anlıyorsun yazdıklarımı ?

Şu yaptığın ikilemi bunca cevap veren arasında bir benim dikkat edip alıntılıyor olmam çok ilginç.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
' Laf kalabalığı yapma ' sizin için tartışma çıkaracak bir durum değil mi ? hele siyaset konusunda tartışma yaparken.

Benim mesajım ise gece 2:30'da yazılan ' Hadi bakalım saat geç oldu ' ve KONU DIŞINDA geyik konusun da yazılmış bir cümle .

Laf kalabalığı yapma göze daha tartışma çıkaracak şekilde geliyor , ben size birşey hakkında tartışma yaparken bu kelimeyi söylesem ne düşünürdünüz .

7 gün ban vermediğinizi biliyorum , 10 puan vererek 7 gün ban almama sebep oldunuz şeklinde yorumladım konuda ..
Bak güzel kardeşim, birincisi konuna koyduğun başlık irrite edici ve bir üyeyi hedef alıyor, daha da önemlisi bunu aleni olarak yapıyorsun. Bunun yerine bu tarz şeylerin özel konuşulması kanaatindeyim.

Diyelim ki ban yediysen yedin, yani ölüm yok ki ucunda, daha doğrusu gerçek hayatında sana dokunan bir şey yok ki. O zaman neden bu kadar uğraşıyorsun ki? Madem rahatsız oluyorsun, ben senin yerinde olsam, daha doğrusu aynı durumda ben olmuş olsam, "Haydi bana eyvallah!" derim, çeker giderim, bir daha da bu foruma girmem. Yani niye milletle sürekli laf dalaşı yapıp kendimi üzeyim ki?

Bak sen bu hesabı açmadan önce, ben burada diğer üyelere yönelik mesajlar atmıştım ve o mesajlarda da dedim ki ben: "Beni üzen olursa, bir daha da bu foruma girmem, kimseye de eyvallahım olmaz."

Sana şahsi tavsiyem budur, kimseyle tartıştığına değmez.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Konuyu bilmiyorum ama madem bu şekilde bir topic açılmış bende dil'e getireyim, ekstra bir konu bende açmayayım. Bende sen rename almadan önce, aldıktan sonra da bir çok defa şikayet ettim. Lakin benim şikayetlerim sonucunda hiç ceza aldığını görmedim. Hatta ve hatta her seferinde üst yönetime bende bu konuda bilgi verdim, bilgi istedim, sitem ettim.

Senin baktığın yönden bakacak olursak; senin açtığın bir çok başlık insanları taraf ediyor, taraf olmaya yönlendiriyor. Sadece yanlı haberlerini gördüğüm için söylüyorum bunu. Devletin hiç bir iyi yanı mı olmaz ? Sana göre yokmuş. Neyse konudan uzaklaşmadan; Biri bana laf kalabalığı yapma dese şikayet etmek yerine yazdığım yazının ne kadar öz ve net olup olmadığına bakarım. Yaşım gereği bir düşünürüm. Sebep ile içeriğim fazlaysa kısaltmaya çalışırım. Kısa içeriği anlamıyorsa algısında ararım artık sorunu. Ama sen gelip şahsen bana uyku vaktin geldi gibi bir cümle kurarsan bu direkt olarak beni polemiğin içine çeker. Sabah 8 gece 2 bir şekilde internet mecralarında olan biri olarak yaş bilmeden neye göre çocuk muamelesi yapıyorsun derim.

Konuya gelince bence manipülasyon yapıyorsun. Genellikle siyaset içeriğiyle forumu canlı tutan sen, burada da siyaset yapıyorsun.

Şu yaptığın ikilemi bunca cevap veren arasında bir benim dikkat edip alıntılıyor olmam çok ilginç.

Dostum şikayetlerin sonuç vermiş ki 1 hafta içerisinde 10 gün ban aldım ben :) Gördüğün gibi bende torpil falan yok , hiç bir yetkili tarafından da korunmuyorum.

Ama bu arkadaş öyle değil .. aynen bu konuyu siyaset için açtım zaten :) bak siz konuyu beni düşman olarak görüp okuyorsunuz , yarın öbürgün aynısı başınıza gelince sizi de görmek isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak güzel kardeşim, birincisi konuna koyduğun başlık irrite edici ve bir üyeyi hedef alıyor, daha en önemlisi bunu aleni olarak yapıyorsun. Bunun yerine bu tarz şeylerin özel konuşulması kanaatindeyim.

Diyelim ki ban yediysen yedin, yani ölüm yok ki ucunda, daha doğrusu gerçek hayatında sana dokunan bir şey yok ki. O zaman neden bu kadar uğraşıyorsun ki? Madem rahatsız oluyorsun, ben senin yerinde olsam, daha doğrusu aynı durumda ben olmuş olsam, "Haydi bana eyvallah!" derim, çeker giderim, bir daha da bu foruma girmem. Yani niye milletle sürekli laf dalaşı yapıp kendimi üzeyim ki?

Bak sen bu hesabı açmadan önce, ben burada diğer üyelere yönelik mesajlar atmıştım ve o mesajlarda dedim ki ben: "Beni üzen olursa, bir daha da bu foruma girmem, kimseye de eyvallahım olmaz."

Sana şahsi tavsiyem budur, kimseyle tartıştığına değmez.

Özel olarak konuşuldu ama halledilemedi , o yüzden konu açtım , bu aniden gelişen bir olay değil :)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Eğer gerçekten “laf kalabalığı yapma” sözüne kıyasla “haydi bakalım saat geç oldu” sözü daha ağır ise durum vahim.
Laf kalabalığı yağma ortamına göre değişkenlik gösterebilir. Biri siyaset yaparak a içerikli konu açıp, sıkıştığında a'dan z'ye kadar örnek veriyorsa burada bunu söyleyebilirsin. Siyaset yalan dolan dolu kıvırma dolu biliyoruz ama düzgün oynayacaksın kartını. A'dan girdiysen B'ye geçmeyeceksin.

Anlaşmak için oturduğun masaya "laf kalabalığı yapma" dersen masanın anlamı kalmaz.

Aklıma şişenin silah olarak sayılması haberi geldi.
Şişe bir silah olarak kullanılıyormuş. Genelde gazino tarzı veya kumar oynatılan yerlerde borc harç takar ödemezsen uyarı niteliğinde yapılan bir eylemmiş. Geçenlerde röntgen sonucu şişe çıkan bir kişi vardı haberlerde. Yanlışlıkla oldu dese de sonradan ortaya çıktı. Buda akşam bilgisi olsun.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Laf kalabalığı yağma ortamına göre değişkenlik gösterebilir. Biri siyaset yaparak a içerikli konu açıp, sıkıştığında a'dan z'ye kadar örnek veriyorsa burada bunu söyleyebilirsin. Siyaset yalan dolan dolu kıvırma dolu biliyoruz ama düzgün oynayacaksın kartını. A'dan girdiysen B'ye geçmeyeceksin.

Anlaşmak için oturduğun masaya "laf kalabalığı yapma" dersen masanın anlamı kalmaz.
İyi de kıvırmak,uyarı sebebi mi oluyor?

Şişe bir silah olarak kullanılıyormuş. Genelde gazino tarzı veya kumar oynatılan yerlerde borc harç takar ödemezsen uyarı niteliğinde yapılan bir eylemmiş. Geçenlerde röntgen sonucu şişe çıkan bir kişi vardı haberlerde. Yanlışlıkla oldu dese de sonradan ortaya çıktı. Buda akşam bilgisi olsun.
Benim bahsettiğim olay başkaydı.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Özel olarak konuşuldu ama halledilemedi , o yüzden konu açtım , bu aniden gelişen bir olay değil :)

Yahu sen kendini niye düşman ilan ediyorsun durduk yere ? Ben öyle bir ithamda mı bulundum ?
Yani halen daha oynuyorsun sana birşey dememişken psikolojik olarak demiş gibi hissettiriyorsun kara delik gibi çekiyorsun yahu...

Ben seni bin kere şikayet ettim bir defa ceza aldığını görmedim. Sen beni bir mesajda 1 gün mutelettin. Üstüne moderatör farketmedi verdiği cezayı üstüne 1 gün daha muteli kaldım.

Tekrar yazıyorum şu ikilem çok tuhaf bir ikilem. Bunu bile göre mantıklı bir açıklaman yok. Tam bir siyasetçisin. Cevap vermeye çalışacağın yerde konuyu başka yöne itiyorsun gene.

Bu arkadaş benim hakkımda geçen hafta MULTI Üyelik konusu açmıştı hatırlıyorsan iftira atarak şahsımı karaladı

Sevgili arkadaşım benim multi hesap açtığımı inkar etmiyorum zaten sen nasıl anlıyorsun yazdıklarımı ?

İyi de kıvırmak,uyarı sebebi mi oluyor?
Ya düzgün okumuyorsun, ya okuduğunu anlamıyorsun çünkü ben anlatamadığımı düşünmüyorum. Yazmadım say, bende seninkileri öyle sayacağım.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Yahu sen kendini niye düşman ilan ediyorsun durduk yere ? Ben öyle bir ithamda mı bulundum ?
Yani halen daha oynuyorsun sana birşey dememişken psikolojik olarak demiş gibi hissettiriyorsun kara delik gibi çekiyorsun yahu...

Ben seni bin kere şikayet ettim bir defa ceza aldığını görmedim. Sen beni bir mesajda 1 gün mutelettin. Üstüne moderatör farketmedi verdiği cezayı üstüne 1 gün daha muteli kaldım.

Tekrar yazıyorum şu ikilem çok tuhaf bir ikilem. Bunu bile göre mantıklı bir açıklaman yok. Tam bir siyasetçisin. Cevap vermeye çalışacağın yerde konuyu başka yöne itiyorsun gene.

Evet alıntı mesajlar da ne var anlamadım ? Neden o mesajları gösteriyorsun ki ,konu içeriğini okumadıysanız okuyun , arkadaş beni çaktırmadan multi hesap açtığımı zannederek konu açmış .Ben orada ona açıklama yaptım.

Benle sorununuz ne anlamadım

Konu kilitlenebilir ,bazı kötü niyetli siyasetçi arkadaşlar yüzünden konu yine başka yere gidiyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Evet alıntı mesajlar da ne var anlamadım ? Neden o mesajları gösteriyorsun ki ,konu içeriğini okumadıysanız okuyun , arkadaş beni çaktırmadan multi hesap açtığımı zannederek konu açmış .Ben orada ona açıklama yaptım.

Benle sorununuz ne anlamadım

Konu kilitlenebilir ,bazı kötü niyetli siyasetçi arkadaşlar yüzünden konu yine başka yere gidiyor.

Konuları işine geldiği gibi anlayıp yorumluyorsun. ( Orada ana mesele senin kendi mesajlarını beğenmendi. ) Hatta devamındaki mesajlardada cezayı göre alır Multi açar babane dedim ama insan hangi ruh hali ile kendi mesajlarını beğenir diye açtım ben konuyu )

1595355509855.png

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Yahu bir konuşman "multi açtım diye iftira atıyorlar, karalıyorlar, cevap hakkı tanımıyorlar ceza veriyorlar" oluyor.

Öteki mesajın " multi hesap açtım inkar etmiyorum " oluyor.

Sen mi yazdığını bilmiyorsun, ben mi yanlış kişinin konuşmalarını alıntılıyorum. Tekrar tekrar okuyorum gene aynı. Benim kendimle sorunum var baksana; kendiyle çelişen birine, kendini gösteremiyorum. Ben daha fazla yazmayacağım, Allah yönetime sabır versin. İyi akşamlar.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Kişisel tartışma gördüğünüz mesajda lütfen Raporla bölümünü kullanmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...